Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prośba do użytkowników forum.

NIKOLIS 168
05-03-10, 13:32
Witam ! Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o pomoc w promowaniu pierwszej poważnej produkcji mojego przyjaciela DJ-a Mattheo :)
Dzięki Waszej pomocy możecie ułatwić komuś drogę do kariery gdyż gość ma naprawdę ponad przeciętny talent.

Jak możecie pomóc ? Odpowiedź bardzo prosta wchodźcie pod ten link :

http://www.youtube.com/watch?v=SLwel_AziNc

Wysyłajcie go znajomym i innym ludziom interesującym tym gatunkiem muzyki. Z góry dziękuje za pomoc :) Każdy sensowny post w tym temacie zostaje nagrodzony sogiem :)

Pozdrawiam :)

mtm
05-03-10, 17:18
2 moich koleżków , powiedziało że kawałek elegancki , a siedzą trochę w takiej muzie .
pozdro

oyster
05-03-10, 18:17
nutka bardzo fajna ;) z pewnością rozkręci nie jedną imprezę :D

S!d!
07-03-10, 14:05
Powodzenia zycze twojemu kumplowi , lubie ludzi z pasja .

burn
07-03-10, 14:23
Wysłałem do ludzi, co się interesują taką muzyką ;p
Dla mnie (chociaż nie gustuje w tych klimatach) ogólnie po przesłuchaniu kilku kawałków - może być :)

xxmłodyxx
07-03-10, 16:15
Ma koles pomysł widac...nutka mi się podoba

Symu
07-03-10, 16:29
git kawałek

mateohzp
07-03-10, 18:29
szacuneczek
kawałek w cipke

Budrys
07-03-10, 18:46
a co to za muza jest, bo nie chce mi sie w ciemno włazić na yout. ??

NIKOLIS 168
07-03-10, 19:41
Mattheo feat. Jamiroquai - Going Deep a gatunek to electro-house.

Fehu
07-03-10, 19:50
Mattheo feat. Jamiroquai - Going Deep a gatunek to electro-house.

przepraszam co to za gatunek jest?
kolego akurat gatunek electro-house mam obadany wystarczy luknąć na mój avatar. Chcesz posłuchać czegoś takiego jak electro wpisz w yt.
"laidback luke"

Nutka bardziej kojarzy mi się z hands up /club mix taka typowa na PL kluby...
Przyjaciel takimi produkcjami się nie wybije ;/
Na imprezy spoko na wybicie się za mało.

NIKOLIS 168
07-03-10, 20:30
Nie no nie przesadzajmy HU to to napewno nie jest :) Też człowieku siedze sporo muzyce klubowej i co nieco wiem. Co do Laidbacka to dla mnie król muzyki house. Moim marzeniem jest byc na jego występie bo gra świetne sety i jest wspaniałym producentem. Co do tematu to powiem, że kawałek odnosi małe sukcesy bo już był grany przez Maxa Farenthide'a, C-Boola czy Digital Mode'a.

Ps. Wybierasz się w tym roku na Electrocity ?

mtm
07-03-10, 20:45
Dobrze że kumplowi pomagasz sie rozkręcić:headbang:
http://images11.fotosik.pl/20/88016400a3d0b6df.jpg (http://www.fotosik.pl)

Gangsta Latino
07-03-10, 20:56
Wole Rap, ale musze przyznać, że kawałek naprawdę zajebisty;) Zrobi gościu karierę:rockon:

NIKOLIS 168
07-03-10, 23:38
Mattheo mieszka w Cieszynie i gra w tamtejszych klubach oraz w klubie Galeon na Podkarpaciu i kilku klubach na Lubelszczyźnie :)

sts
08-03-10, 08:55
daję rade

najt
08-03-10, 09:31
przepraszam co to za gatunek jest?
kolego akurat gatunek electro-house mam obadany wystarczy luknąć na mój avatar. Chcesz posłuchać czegoś takiego jak electro wpisz w yt.
"laidback luke"

Nutka bardziej kojarzy mi się z hands up /club mix taka typowa na PL kluby...
Przyjaciel takimi produkcjami się nie wybije ;/
Na imprezy spoko na wybicie się za mało.

Amen o/

nie wiem fehu czu zauwazyles wsrod swoich znajiomych dj ze ludzie ktorzy grali "mocniej" przesli na troche lzejszy klimat techno-electro , electro-breaki/clash cos w tym stylu

Fehu
08-03-10, 10:13
laidbacka akurat miałem przyjemność usłyszeć "live"

najt bez ironi proszę nie rozumiem co masz na myśli grali mocniej? moim zdaniem muzyka właśnie przyśpiesza o czym świadczy coraz większa popularność
HS czy HC.
obecnie nie słuacham ani electro ani house ew. tylko funky. bo jednak Trance jest królem szeroko rozumianej muzyki elektronicznej.
Co do pytania czy bywa na EC naturalnie jestem tam co rok, w tym roku również będe ale w planach jeszcze jest ASOT i może GG

Co Twojego przyjaciela skora gra w jakiś tam klubach to już ma z górki teraz wystarczy dobrze grać a ktoś pewno to zauważy.

najt
08-03-10, 10:38
ale tu nie bylo zadnej ironi - zauwazylem ze wiele osob zwolnilo zeby poprostu pojawic sie na imprezach - wiem ze to dla nich dobrze kwestia wybicia i w ogole ale szkoda szkoda - tak sam jak jest/byl nie wiem juz sam okres popularnosci mnml , nawet moja gwizdka Felix Krocher ze schranzu na mnml przeszedl . ktory twierdzil ze nigdy tego nie zrobi

NIKOLIS 168
08-03-10, 15:16
Fehu jeżeli znasz się na technice mogę Ci podesłac sety Mattheo uwierz mi, że potrafi. W jego setach przeważa electro-house, progressive i dutch house.

Najt też zauważam w klubach w mojej okolicy, że dj-e zaczęli powoli zmieniac klimaty na mniej komercyjne... nawet Max F. gra coś dutchu.

Co do trance to ja zapraszam na 10 urodziny klubu 139.
Line up:
1. Ferry Corsten
2. ATB
3. Dash Berlin
4. Artento Divini
5. Ernesto vs. Bastian
6. Josh Gallahan
7. Klaas
8. DJ Jose

Line up jak najbardziej OK.

Fehu
08-03-10, 15:40
Fehu jeżeli znasz się na technice mogę Ci podesłac sety Mattheo uwierz mi, że potrafi. W jego setach przeważa electro-house, progressive i dutch house.

Najt też zauważam w klubach w mojej okolicy, że dj-e zaczęli powoli zmieniac klimaty na mniej komercyjne... nawet Max F. gra coś dutchu.

Co do trance to ja zapraszam na 10 urodziny klubu 139.
Line up:
1. Ferry Corsten
2. ATB
3. Dash Berlin
4. Artento Divini
5. Ernesto vs. Bastian
6. Josh Gallahan
7. Klaas
8. DJ Jose

Line up jak najbardziej OK.

W sumie na PW możesz podesłać link posłuchać mogę ;D bo czemu nie ;D

co do LU
Ferry i Dash -miooodzio

NIKOLIS 168
08-03-10, 15:55
Dash Berlin miał byc w moim ulubionym klubie Galeon, ale 139 ściągło go miesiąc wcześniej więc manager z niego zrezygnował.

Set:

Mattheo - Digital Sound Part III
http://www21.zippyshare.com/v/20748291/file.html

najt
08-03-10, 16:02
Nie mój klimat wole mocniejsze nutki :D

A koledze życze powodzenia o/