Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Suplementy, dawkowanie i jakie?

Radzio00
04-03-10, 15:14
Pytanie dotyczy odnoście kwestii suplementów tzn

Obecnie posiadam
-Super Whey Gainer firmy olimp
-Cell Pump Creatina firmy Biogenix
-L- Glutamine firmy Olimp

I teraz tak, chciałbym zakupić do tego jeszcze stak kreatynowy i chciałbym aby ktoś mi doradził jaki najlepszy no i czy można to wszystko razem mieszać bo obecnie mieszam do jednej szklanki te wszystkie naraz i pije (bo po samej kreatynie mdli mnie)

Staż: to 2 lata
Cel : Siła i masa .

Jolly
04-03-10, 15:18
Po co ci stack?

Radzio00
04-03-10, 15:21
Jak pisałem na forum o treningu to mi poleciły osoby stack abym zakupił , dlatego właśnie pytam się jaki . A jeśli nie to czy coś zmienić w tych suplementach czy zostawić jak jest.

Jolly
04-03-10, 15:22
Nie ma sensu płacić za stack, zwykła kreatyna najlepsza.

Radzio00
04-03-10, 15:24
No ok, a zostawić tą ? czy kupić jakaś lepszą? Bo glutamina i kreatyna już mi się kończą.

Rafal_rsl
04-03-10, 15:37
Z tego co napisałeś wynika że masz już te 3 rzeczy więc:

* gainer jako uzupełnienie diety między posiłkami najlepiej, unikaj wieczorem go :)
* Cell Pump przed treningiem / w dnt rano na czczo 1porcja
* L-Glutamina rano na czczo, po treningu, przed snem po 3caps bodajże

+ dokup monohydrat do tego po treningu żeby brać ! Może być Olimp MC ablo Powder bo widzę że gustujesz w tej firmie

Radzio00
04-03-10, 15:47
Może nie ,że gustuje , ale idąc do sklepu człowiek się na tym nie znam i polecili mi to co mam obecnie . Co do tego mono to mogę to mieszać z tymi 3 tak ? czy osobno muszę wszystko ?
Wybaczcie mi moją niewiedzę , ale naprawdę długo na sucho jechałem i teraz dopiero się zebrałem na suplementy.