Zobacz pełną wersję : Ktos mi powie co sie dzieje z reka na zdjeciu? Roztepy?
Czwicze około 5 miesiecy na siłowni teraz koncze cykle kreatynowy mono-jablko.
I zobaczyłem dziwne siwe plamy,pomyslałem ze to roztepy al emam to tylko na lewej rece czy to mozliwe?
Fotki:
http://img169.imageshack.us/gal.php?g=dsc01416.jpg
wydaje mi sie za tak...ale niech ktos jeszcze powie...
Trudno powiedziec. W niektórych miejscach napewno rozstępy ale to czerowne to może jakiś siniaki czy coś?
Normalnie też tak miałem ;)
Nie siniaki:) Nie ma takiej opcji:) Nie boli ani nic ..tylko dziwnie wyglada to;/
rozstepy, tylko ze małe jeszcze ;]
rozstepy na 100% - na razie wygladaja jakby żyłki a pozniej zmienia sie w takiejakby blizny ;]
polecam zaczac smarowac mascia na rozstepy bo pozniej Ci sie zrobia blizny...
Rozstęp znaczy postęp nie ma się co martwić :D
Napewno rozstepy, ale nie ma co sie martwi kazdego co znam i cwiczy to ma rozstepy sam mam ich sporo przuy polaczeniu barku z klata ;] poprostu szybko rosniesz i skora nie nadaza i dlatego robia sie rozstepy, przed treningami mozesz smarowac sie jakimis olejkami albo masciami nawilzajacymi i ujedrniajacymi skore. Polecam masc fissan tania i dobra.
no rozstępy ale troche dziwne.. nie widac ze lapa jakas duza a rozstepy no chyba ze sie myle pozdro
Łapa nie duża ale zaczął ćwiczyć i jak na jego rękę to przyrost był pewnie dość spory i skóra poszła - ja przy 34 cm w bicu miałem już rozstępy teraz mi rozwaliło jeszcze na tricu i na połączeniu klaty z barkiem (czyli wyszedł wielki kanion :D)
to są rozstępy...ja mam duze i czerwone na połączeniu barków z klatką i na łapach tez są:P trochę lipnie to wygląda jak chodzisz bez bluzki bo się wszyscy patrzą na Ciebie...smaruj czyms ja tez musze zacząc smarowac :P
No ok dzieki wszystki za odpowiedz,ale czemu tylko na lewej ręce?:)
Dodam że jestem prawo ręczny:) A wymiar bicepsu jest taki sam czyli 39 cm na pompie.
nie ma reguły, czasem mogą wystąpić nawet tam gdzie ich sie najmniej spodziewasz i masz tam najmniejsze przyrosty.
rozstępy, ale wyglądają jak żyłki więc na + :)