PDA

Zobacz pełną wersję : Omen i nolva pytanie

Cymianek
03-03-10, 22:21
witam mam zamiar niebawem zaczac bic omnadren 500-750mg/tyg i deca 500mg/tyg i kazdego dnia chce lykac nolve zeby nie bylo gromadzenia zbednego tluszczu przez blokowanie po omenie, jakie dawki stosowac zeby az tak oma nie zalewala lecz miala nadal swoje wlasciwosci.dzieki za odp pozdrawiam

fallenursus
03-03-10, 23:43
jeszcze raz, pokolei. zacznij od wypelnienia ankiety. i nie belkotac mi tu prosze o nolwie i tluszczach.

DIABEŁ
04-03-10, 06:39
Wypełnij ankiete!

Cymianek
04-03-10, 08:34
was to tylko te ankiety wejdz w profil i wszystko masz ale widze trudno i ciezko:) i zadam proste pytanie bo widze za skomplikowane dla was ,jaka dawka nolvy do omena przy dawkach 500-750mg/tyg

vold
04-03-10, 08:44
Niestety ankieta to podstawa!

ale na to pytanie da się odpowiedzieć bez wszystkich info.

nolwy dajesz zapobiegawczo 10mg dziennie,

nie myśl że jak dasz nolwe to nie bedzie gromadzenia tłuszczu itp.,

napewno uchroni Cię to przed niespodziewaną ginekomastią.

lg team
04-03-10, 10:35
mozesz dac 10-20mg ed od poczatku,

vold
04-03-10, 23:50
Jeśli od począdku cyklu zapobiegawczo to 10mg i nic więcej!

DIABEŁ
05-03-10, 05:24
Przez cały cykl od początku do końca 10mg nolwy styknie.

fallenursus
05-03-10, 05:41
a ja bym zapobiegawczo nie bral, dopuki kuku nie wyskoczy. lekke zalanie woda wskazane nawet ze wzgledu na komfort stawow bo zapewne pizgac bedziesz nie lekkim zlomem...a to jak mocno cie zaleje i czy pozwolisz sie doprowadzic do wygladu pokemona dyktuje dieta i aeroby.

lg team
05-03-10, 09:00
puscic estro zeby popracowal to nie glupi pomysl, ale u niektorych tych bardzo wrazliwych to ciezko pozniej zbic, wiec tacy zazwyczaj daja antye od startu,

vold
05-03-10, 09:03
a ja bym zapobiegawczo nie bral, dopuki kuku nie wyskoczy. lekke zalanie woda wskazane nawet ze wzgledu na komfort stawow bo zapewne pizgac bedziesz nie lekkim zlomem...a to jak mocno cie zaleje i czy pozwolisz sie doprowadzic do wygladu pokemona dyktuje dieta i aeroby.

no trzeba wybrać - opcje są dwie, albo 10mg przez cały cykl i nie ma niespodzianek,

albo jak napisałeś jak wyskoczy kuku to wtedy tylko ŻE! jak już wyskoczy to będzie zmuszony dawać nawet 40mg dziennie i napewno wszystko mu nie zejdzi w trakcie cyklu i będzie musisł jeszcze któryś tydzień po cyklu ładować, zeżre tego gówna mase,

a powiem wam jeszcze jedno w sekrecie jak już raz wyjdzie ci gino będzie wychodzić już na każdym cyklu, np ja tak mam , też nolwa zawsze była tylko w gotowości teraz już musowao 10mg przez cały cykl, a jak cykl na długich estrach to zaczynam od 3 tyg,

NIE MYŚL ŻE JAK PODAJESZ 10MG NOLWY PRZEZ CAŁY CYKL TO PRZY WIĘKSZYCH DAWKACH TESTO CIĘ NIE ZALEJE (było by to zbyt piękne aby było prawdziwe z:)

Cymianek
05-03-10, 14:59
Okey to zapodam w takim razie od samego poczatku 10mg nolwy i zobaczymy jak to bedzie dzieki i pozdrawiam