PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie o spadki

ErWeider
03-03-10, 15:50
Witam, przez cały miesiac (maj) chce leciec na metanabolu, po ukonczeniu cyklu polece jakies 2-3tyg na kreatynie mono, i tu pytanie bo 29czerwca wyjezdzam i tam gdzie jade nie bede mial dostepu do silowni przez 2 tygodnie, i pytanie nasuwa sie takie czy oplaca sie w maju robic cykl na mecie czy do tego czasu zdazy mi sie masa utrwalic czy poprostu zrobic ten cykl wczensiej lub dopeiro jak wroce?
Jeszcze musza dodac ze odzywek ze soba nie zabieram bo nie mam zamiaru sie tlumaczyc na granicy :P po drugie niewiem jak bedize dieta wygladała ale zapewno bede sie starał ja utrzymac

Sosna91
03-03-10, 16:01
ja bym zrobił ten cykl wcześniej, 2 tygodnie nie jest to duzo i jeśli szame bedziesz miał jak piszesz dobra to ta przerwa od treningu moze wyjść nawet na dobre ale jeśli jedziesz gdzieś do pracy fizycznej gdzie będą 2 posiłki dziennie i 16h zapier**** to w ogóle ten cykl bym sobie odpuścił na zaraz po przyjeździe :)

ErWeider
03-03-10, 16:23
no wlasnie ze bede mial 2 tyg opier***ania sie hehe :P bo jade do rodziny tylko w odwiedziny

ErWeider
03-03-10, 17:01
do babki w niemczech, a dokaldnie nie chce tam brac bo nie mam zamiaru tlumaczyc babce co to jest itp, chyba kumasz o co biega ;]

Chociaz jeszcze sie zobaczy do czerwca daleko...

ErWeider
03-03-10, 17:10
hehe nie znasz moejj babki zaraz by było co ty pijesz za świństwo itp ;] no ale zobaczymy moze wezme bo szkoda masy stracic a powiem ze to jakeis witaminy :) dobra koniec o babce bo sie offtop robi...

Sosna91
03-03-10, 17:32
jak jedziesz wypocząc to lajt ;) jedzenie bedziesz miał i wypoczynek wiec 2 tygodnie bez silki nic Ci sie nei stanie ;]

ht
03-03-10, 17:35
dokladnie jesli w odwiedziny to staraj sie trzymac diete i bedzie git. 2 tyg odpoczynku ci wyjda na dobre jesli sie nie opierniczales. miesnie tez potrzebuja odpoczynku zeby sie dobrze zregenerowac.

lg team
03-03-10, 17:43
olej system,
jedz na urlop i lej na suple, treningi itp...
wypocznij, jak wrocisz wemiesz sie ostro do roboty,

vold
04-03-10, 08:57
Jedz i odpocznij, napewno nic się nie stanie i co najważniejsze pozdrów od nas babke :)

ErWeider
04-03-10, 11:29
hehe spoko, dzieki za pomoc ;)