Zobacz pełną wersję : Pytanko o kreatyne
magnum1992
02-02-07, 22:17
Witam. Mam pytanko co do supli, jakie suplenajlepsze: nutrabolics: noz full throttle, no-xplode, dynamize: xpand, trec: nitrobolon II powder czy jakieś jeszcze inne polecacie ? Biore teraz tego NOZa i nic nie czuje żadnej pompy i xpanda też brałem i też nic nie czułem. A kumple biorą no-xplode albo trec nitrobolon II i mówią że za pierwszym razem czuli pompe. Pomóżcie :) z gory thx za odpowiedź
Prezydent_1c
02-02-07, 22:49
LoL ... Uderz się w głowie pierw ... Za młody jesteś troche na takie suple... Powienieneś diete trzymać i to ci pomoze napewno lepsze efekty osiągnąć niz odzywki które bierzesz troche nie mając o tym pojęcia ... A jak bedziesz koło 16 i siłownia ci sie nie znudzi to dopiero cos pomyśl ...
[ Dodano: 02-02-2007, 22:51 ]
A co do tych supli to moim zdaniem xpand i Nitro Bolon 2 najlepsze ;)
magnum1992
03-02-07, 01:07
Ale odzywki też chce brać :) OK a co inni myślą ??;>
Inni myślą to samo co Prezydent_1c, w twoim wieku odżywki nie będą miały za mocnego wpływu!!! A jak chcesz jakieś odżywki to kup se białko albo gainera!!!
pzdr.
magnum1992
03-02-07, 14:30
To to już mam. No dobra ale załóżmy ze to nie dla mnie, to która odzywka z tych 4 jest najlepsza?
słabo jesz dlatego słade efekty
noz i xpand powinny kopać
Dexter1900
03-02-07, 15:34
Lol w takim wieku juz suple... A za trzy lata Metanabol???????????????? xD haha
Żenada
Prezydent_1c
03-02-07, 15:41
Wiesz co wydaje mi się ze jesteś dzieckiem które ma troche za duzo pięniędzy i nie ma co z nimi robić ... Ty myślisz ze jak bedziesz brał suple i nie bedziesz mial pojęcia jak sie ćwiczy to one ci cos dadzą ?? Tobie by nawet sterydy nie pomogły ... Zabierz sie za diete i pożądny trening a o suplach nawet nie myśl jeszcze za 2 lata dopiero zainwestuj w to ...
hades, tak masz racje!!!
Jak nie będziesz jadł odpowiedniej ilości białek i węgli to ci tylko na dopingu MOZE cóś urośnie.
Za dięte weź się kolego!!!
pzdr.
magnum1992
03-02-07, 15:45
aha :) A biore jeszcze dymatize elite whey protein to w tym są jakieś białka, aminokwasy i wegle. A co powinienem jesc ?? Jaka dieta?
magnum1992, hehe śmieszny z ciebie człowieczek pytasz o suple z górnej półki a nie wiesz co jeść by być dużym??
Dział dieta i już cię nie ma :razz:
pzdr.
hmm Forumowicze mają racje z tym wczesnym braniem supli.Miałem paru kumpli co brali w twoim wieku i z tego co wiem wogole im nie dawały.Do nitro (brałem - extra) tzreba troche dopkaowac na inny suplach .(kretynka masówki aminokwasy) Ćwicz powoli i nie śpiesz sie z suplementacja bo to strata kasy pzdr
kieras, a końcu mądzre mu ktoś poiedział PO RAZ KOLEJNY!!!
Wiek i dieta!!!
hades, tak masz racje!!!
Jak nie będziesz jadł odpowiedniej ilości białek i węgli to ci tylko na dopingu MOZE cóś urośnie.
Za dięte weź się kolego!!!
pzdr.
Dokładnie, a wątpię czy nawet na SAA.