Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Internetowi "doradcy" bądz głupi pytający.

Sosna91
02-03-10, 22:09
czasem jak czytam fora to bierze mnie na smiech co nie którzy wypisują. i postanowilem ze będę wstawiał jak na coś znów wpadne i moze ktoś z Was.

no to zaczne.

1 . "jesli masz wysoki poziom naturalnego testosteronu to odblok po SAA nie będzie potrzebny po 1,5 miesięcznym cyklu, a jeśli niski to warto łyknąć nolvadex profilaktycznie."
2. "czy jeżeli będę brał sterydy i nie ćwiczył to będę miał takie same efekty jak bym brał i ćwiczył?"

fallenursus
02-03-10, 22:34
wystarczy pozbierac z tego forum to nie starczy miejsca na serwerze ;]

Hermann
02-03-10, 23:03
Pytanie z działu doping swiadczące o inteligencji pytającego;
-" czy to prawda że człowiek całkowicie głupieje po Mecie? "

nawet nie wiem jak to skomentować

sts
03-03-10, 07:36
w tym wypadku może pytający by zmądrzał po niej...

Ezachiel
04-03-10, 15:28
czy przy robieniu pompek biceps też rośnie ??

chyba sie kwalifikuje...

najt
04-03-10, 15:39
Ejejeje z "doradcami" moge sie zgodzić , ale co to głupich pytań to już osoba naprawde musi być troglodytą - jak w przykladzie wyżej chłopak sie pyta czy mu bicek skoczy przy pompkach to nie wiedzial i tyle od tego jest przezcięz tez forum zeby sie pytać , żeby pogłebiac swoją wiedze - niezapominajcie Panowie ze kazdy zaczynajać przygodę z ciężarami nie miał jakiejs tam idealnej wiedzy a do tej pory każdy z nas nabiera jeszcze wiedzy z danego zakresu - więcej dystansu

Ezachiel
04-03-10, 15:49
moze i masz racje ale jak bedziemy tak dodzodzic przy kazdym "głupim pytajacym" to nic nie bedzie
(moze faktycznie doradzcy only)

najt
04-03-10, 15:52
Wiesz "głupie" pytania tez sie zdarzaja ale to muszą byc perełki coś w stylu "2. "czy jeżeli będę brał sterydy i nie ćwiczył to będę miał takie same efekty jak bym brał i ćwiczył?" :D

Ezachiel
04-03-10, 16:04
no i mam internetowego doradce.

czy przy robieniu pompek biceps też rośnie ??

nie rosnie.

grochos
04-03-10, 17:09
"chlopaki co myslicie o moim brzuchu?" "eee to moze bys wstawil jakas fotke?" "Nie mam aparatu ale wyglada to tak" i wstawil dwie kreski w painci jedna pinowa druga obok zakrzywiona :D tak sie nasmialem ze szok:D

Jolly
04-03-10, 17:13
A może przestaniecie zakładać takie idiotyczne tematy?. W szkołach też wywieszacie witryny z niepełnosprawnymi uczniami?.

D3
04-03-10, 17:21
A może przestaniecie zakładać takie idiotyczne tematy?. W szkołach też wywieszacie witryny z niepełnosprawnymi uczniami?.

Co innego być niepełnosprawnym, a co innego po prostu zwykłym idiotą. Tych drugich należy piętnować, wytykać palcem, aby zeszli do podziemia...:)

najt
04-03-10, 17:22
Co innego być niepełnosprawnym, a co innego po prostu zwykłym idiotą. Tych drugich należy piętnować, wytykać palcem, aby zeszli do podziemia...:)

ile w Tobie zła :D

D3
04-03-10, 18:54
ile w Tobie zła :D

Bo ja jestem Narg samo zUO :)

Jolly
04-03-10, 19:53
Już pomijając tych głupio doradzających, ale jak gość ma ZERO stażu, ZERO pojęcia o świecie kulturystyki to sory, ale nie będzie wam wykładał jak profesor. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi na nie, a ty ktoś przekroczy 100kg na klate to już wielki mastah...

D3
04-03-10, 20:11
Już pomijając tych głupio doradzających, ale jak gość ma ZERO stażu, ZERO pojęcia o świecie kulturystyki to sory, ale nie będzie wam wykładał jak profesor. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi na nie, a ty ktoś przekroczy 100kg na klate to już wielki mastah...

Sorry Jolly, ale z całym szacunkiem do Ciebie najwyraźniej nie rozumiesz. Można mieć zero stażu i pojęcia o kulturystyce, ale dalej jest się homo sapiens sapiens. Pierwszy przykład z brzegu... są osoby, które potrafią wejść do działu, najpierw przeczytać tematy podwieszone, a potem założyć temat. Nawet więcej, potrafią wypełnić ankietę w swoim temacie. Rozumiem, że do tego trzeba mieć ukończone 5 różnych kierunków z czego aż z 3 trzeba mieć doktoraty? Tak więc mylisz się i to bardzo, są głupie pytania zadawane przez głupich ludzi. Ciężar nie ma tu nic do gadki. Jak chcesz to poszukaj sobie "posty-kwiatuszki" założone przez niektórych forumowych tytanów intelektu.

niewula
04-03-10, 20:11
zgadzam sie z jollym w 100% jestem ciekawy jakie wy zadawaliscie pytania gdy zaczynaliscie...

D3
04-03-10, 20:15
zgadzam sie z jollym w 100% jestem ciekawy jakie wy zadawaliscie pytania gdy zaczynaliscie...

Mój pierwszy temat był z wypełnioną ankietą + wklejoną dietą mojej konstrukcji do sprawdzenia, tak więc niewula pudło. Cóż, brońcie dalej inteligentnych inaczej.

wujek.maciek
04-03-10, 20:22

ja tam nei zadawalem pytan. czytalem ksiazki (bo z netem ciezko bylo - takie modemy, o ktorych juz nikt nie pamieta: 28kb - jeszcze chyba na isa i 56kb) i gazety, ktore pozyczalo sie od kumpli, bo ciezko bylo cokolwiek dostac w takiej pipidowie w jakiej mieszkalem. zaczynalem od podstaw anatomii i treningu silowego oraz zywienia. wlasnie po to, zeby nie robic z siebie idioty zadajac takie pytania jakich dotyczy temat.

jak ktos jest leniem i ignorantem bedzie chcial wszystko gotowe na tacy dostac. ale ja mu nie wroze dlugiej kariery w tym sporcie...

pozdro

niewula
04-03-10, 20:24
o jeju, to szkoda , ze jest tak malo tak INTELIGENTNYCH którzy wszysto wiedza bez zadnego doswiadczenia , pomocy innych itp.
I nie inteligentnych inaczej tylko nie doswiadczonych

Sosna91
04-03-10, 20:27
no i popsuli temat, ok nie ja tu żądze można usunąć jak cos.

D3
04-03-10, 20:27
o jeju, to szkoda , ze jest tak malo tak INTELIGENTNYCH którzy wszysto wiedza bez zadnego doswiadczenia , pomocy innych itp.
I nie inteligentnych inaczej tylko nie doswiadczonych

Sorry niewula, ale ty mało rzeczy rozumiesz i mało rzeczy do ciebie dociera, więc nawet nie będę się starał pisać to samo na 5 różnych sposobów, bo i tak nie nie skumasz...bardzo mi przykro. Najywraźniej dla ciebie umiejętne założenie tematu z dobrze skonstruowanym pytaniem jest szczytem możliwości intelektualnych naszego gatunku. Cóż, mogę tylko pogratulować. Napisałem jakie jest moje zdanie na ten temat. Dziękuje za uwagę.

grochos
04-03-10, 20:35
no i popsuli temat, ok nie ja tu żądze można usunąć jak cos.

eh tak fajnie sie zapowiadalo, moze nawet do podwieszonych... popieram Narg - jest olbrzymia roznica miedzy brakiem mozgu, a brakiem doswiadczenia...

najt
04-03-10, 20:36
Temat zostaje - i chuj o/

D3
04-03-10, 20:36
eh tak fajnie sie zapowiadalo, moze nawet do podwieszonych... popieram Narg - jest olbrzymia roznica miedzy brakiem mozgu, a brakiem doswiadczenia...

Dzięki grochos. Niestety, niektórzy nie dostrzegają tej "subtelnej" różnicy.

Hermann
06-03-10, 21:13
Znalazłem ciekawe pytanko w dziale Doping. Brzmi ono:

Czy staje penis jak sie bierze testosteron?