Zobacz pełną wersję : Internetowi "doradcy" bądz głupi pytający.
czasem jak czytam fora to bierze mnie na smiech co nie którzy wypisują. i postanowilem ze będę wstawiał jak na coś znów wpadne i moze ktoś z Was.
no to zaczne.
1 . "jesli masz wysoki poziom naturalnego testosteronu to odblok po SAA nie będzie potrzebny po 1,5 miesięcznym cyklu, a jeśli niski to warto łyknąć nolvadex profilaktycznie."
2. "czy jeżeli będę brał sterydy i nie ćwiczył to będę miał takie same efekty jak bym brał i ćwiczył?"
fallenursus
02-03-10, 22:34
wystarczy pozbierac z tego forum to nie starczy miejsca na serwerze ;]
Pytanie z działu doping swiadczące o inteligencji pytającego;
-" czy to prawda że człowiek całkowicie głupieje po Mecie? "
nawet nie wiem jak to skomentować
w tym wypadku może pytający by zmądrzał po niej...
czy przy robieniu pompek biceps też rośnie ??
chyba sie kwalifikuje...
Ejejeje z "doradcami" moge sie zgodzić , ale co to głupich pytań to już osoba naprawde musi być troglodytą - jak w przykladzie wyżej chłopak sie pyta czy mu bicek skoczy przy pompkach to nie wiedzial i tyle od tego jest przezcięz tez forum zeby sie pytać , żeby pogłebiac swoją wiedze - niezapominajcie Panowie ze kazdy zaczynajać przygodę z ciężarami nie miał jakiejs tam idealnej wiedzy a do tej pory każdy z nas nabiera jeszcze wiedzy z danego zakresu - więcej dystansu
moze i masz racje ale jak bedziemy tak dodzodzic przy kazdym "głupim pytajacym" to nic nie bedzie
(moze faktycznie doradzcy only)
Wiesz "głupie" pytania tez sie zdarzaja ale to muszą byc perełki coś w stylu "2. "czy jeżeli będę brał sterydy i nie ćwiczył to będę miał takie same efekty jak bym brał i ćwiczył?" :D
no i mam internetowego doradce.
czy przy robieniu pompek biceps też rośnie ??
nie rosnie.
"chlopaki co myslicie o moim brzuchu?" "eee to moze bys wstawil jakas fotke?" "Nie mam aparatu ale wyglada to tak" i wstawil dwie kreski w painci jedna pinowa druga obok zakrzywiona :D tak sie nasmialem ze szok:D
A może przestaniecie zakładać takie idiotyczne tematy?. W szkołach też wywieszacie witryny z niepełnosprawnymi uczniami?.
A może przestaniecie zakładać takie idiotyczne tematy?. W szkołach też wywieszacie witryny z niepełnosprawnymi uczniami?.
Co innego być niepełnosprawnym, a co innego po prostu zwykłym idiotą. Tych drugich należy piętnować, wytykać palcem, aby zeszli do podziemia...:)
Co innego być niepełnosprawnym, a co innego po prostu zwykłym idiotą. Tych drugich należy piętnować, wytykać palcem, aby zeszli do podziemia...:)
ile w Tobie zła :D
ile w Tobie zła :D
Bo ja jestem Narg samo zUO :)
Już pomijając tych głupio doradzających, ale jak gość ma ZERO stażu, ZERO pojęcia o świecie kulturystyki to sory, ale nie będzie wam wykładał jak profesor. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi na nie, a ty ktoś przekroczy 100kg na klate to już wielki mastah...
Już pomijając tych głupio doradzających, ale jak gość ma ZERO stażu, ZERO pojęcia o świecie kulturystyki to sory, ale nie będzie wam wykładał jak profesor. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi na nie, a ty ktoś przekroczy 100kg na klate to już wielki mastah...
Sorry Jolly, ale z całym szacunkiem do Ciebie najwyraźniej nie rozumiesz. Można mieć zero stażu i pojęcia o kulturystyce, ale dalej jest się homo sapiens sapiens. Pierwszy przykład z brzegu... są osoby, które potrafią wejść do działu, najpierw przeczytać tematy podwieszone, a potem założyć temat. Nawet więcej, potrafią wypełnić ankietę w swoim temacie. Rozumiem, że do tego trzeba mieć ukończone 5 różnych kierunków z czego aż z 3 trzeba mieć doktoraty? Tak więc mylisz się i to bardzo, są głupie pytania zadawane przez głupich ludzi. Ciężar nie ma tu nic do gadki. Jak chcesz to poszukaj sobie "posty-kwiatuszki" założone przez niektórych forumowych tytanów intelektu.
zgadzam sie z jollym w 100% jestem ciekawy jakie wy zadawaliscie pytania gdy zaczynaliscie...
zgadzam sie z jollym w 100% jestem ciekawy jakie wy zadawaliscie pytania gdy zaczynaliscie...
Mój pierwszy temat był z wypełnioną ankietą + wklejoną dietą mojej konstrukcji do sprawdzenia, tak więc niewula pudło. Cóż, brońcie dalej inteligentnych inaczej.
wujek.maciek
04-03-10, 20:22
ja tam nei zadawalem pytan. czytalem ksiazki (bo z netem ciezko bylo - takie modemy, o ktorych juz nikt nie pamieta: 28kb - jeszcze chyba na isa i 56kb) i gazety, ktore pozyczalo sie od kumpli, bo ciezko bylo cokolwiek dostac w takiej pipidowie w jakiej mieszkalem. zaczynalem od podstaw anatomii i treningu silowego oraz zywienia. wlasnie po to, zeby nie robic z siebie idioty zadajac takie pytania jakich dotyczy temat.
jak ktos jest leniem i ignorantem bedzie chcial wszystko gotowe na tacy dostac. ale ja mu nie wroze dlugiej kariery w tym sporcie...
pozdro
o jeju, to szkoda , ze jest tak malo tak INTELIGENTNYCH którzy wszysto wiedza bez zadnego doswiadczenia , pomocy innych itp.
I nie inteligentnych inaczej tylko nie doswiadczonych
no i popsuli temat, ok nie ja tu żądze można usunąć jak cos.
o jeju, to szkoda , ze jest tak malo tak INTELIGENTNYCH którzy wszysto wiedza bez zadnego doswiadczenia , pomocy innych itp.
I nie inteligentnych inaczej tylko nie doswiadczonych
Sorry niewula, ale ty mało rzeczy rozumiesz i mało rzeczy do ciebie dociera, więc nawet nie będę się starał pisać to samo na 5 różnych sposobów, bo i tak nie nie skumasz...bardzo mi przykro. Najywraźniej dla ciebie umiejętne założenie tematu z dobrze skonstruowanym pytaniem jest szczytem możliwości intelektualnych naszego gatunku. Cóż, mogę tylko pogratulować. Napisałem jakie jest moje zdanie na ten temat. Dziękuje za uwagę.
no i popsuli temat, ok nie ja tu żądze można usunąć jak cos.
eh tak fajnie sie zapowiadalo, moze nawet do podwieszonych... popieram Narg - jest olbrzymia roznica miedzy brakiem mozgu, a brakiem doswiadczenia...
Temat zostaje - i chuj o/
eh tak fajnie sie zapowiadalo, moze nawet do podwieszonych... popieram Narg - jest olbrzymia roznica miedzy brakiem mozgu, a brakiem doswiadczenia...
Dzięki grochos. Niestety, niektórzy nie dostrzegają tej "subtelnej" różnicy.
Znalazłem ciekawe pytanko w dziale Doping. Brzmi ono:
Czy staje penis jak sie bierze testosteron?