Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ODŻYWKI MAM PYTANIE DOŚĆ WAŻNE DLA MNIE

kieras
02-02-07, 16:32
WŁAŚNIE KOŃCZE CYKL NA TESTOSTERONIE I METANABOLONIE.ŻEBY OCZYWISCIE REZULTAT BYŁ PO TYM TTRZEBA TO PODTRZYMAC.MAM SPORO KASY DO WYDANIA I CHCIAŁEM SOBIE ZAAPLIKOWAC CYKL Z ODŻYWEK.
CHCIAŁEM KUPIĆ NITROXA-MEGABOLA I DO TEGO KREATYNKE PO NITROX ZASTEPUJE JEDNA DZIENNA DAWKE KREATYNY WIEC CHCIAŁEM UZUPEŁNIC JESZCZE KREATYNA.
DO TEGO CHCE DOKUPIC HMB I BIOSTEROL.DO TEGO BIOSTEROLA NIE MAM ZBYTNIO PRZEKONANIA (GŁOWNIE CENA!!).KIEDYS BRAŁEM TESTOSTEROL TEZ MEGABOLA I ZBYTNIO NIE BYŁEM ZADOWOLONY Z TEGO.
MAM PROŚBE ZEBY KTOŚ DAŁ MI RADE CZY TEN CYKL NA ODZYWKACH SIE OPŁACA I CZY TE ODZYWKI NIE BEDA SIE NIWELOWAŁY WZAJEMNIE.DODAM ZE CAŁY CYKL MAM OBLICZONY NA MIESIAC Z HAKIEM.

tom
02-02-07, 17:33
a co bierzesz na odblok?
do biosterolu nie jestes przekonany i dobrze nie kupuj i hmb tez raczej nie warto kup lepiej aminokwasy jakies...

Prezydent_1c
02-02-07, 19:12
Mi się wydaje ze kreatyna + HMB + BCAA +Tauryna powinny byc dobre na podtrzymanie ... nie zapomnij o odbloku !!

jonasz7
02-02-07, 21:01
HMB nie na miecha bo nic nie da w takim czasie. NITROX fajna odżyweczka, właśnie lece cykl na niej, jhakoś jest. Biosterol może być dobry na podtrzymanie. Tylko kup ze trzy kartoniki.
pzdr.

Prezydent_1c
03-02-07, 11:40
Słusznie zle o HMB napisałem chodziło mi o to zeby wział HMB przez 2 miechy zeby pozniej był juz pewien ze nic nie spadnie i bedzie dobrze ....

jonasz7
03-02-07, 11:45
To już lepiej żeby wogle nie brał strata kasy!!
pzdr.

Mystic
04-02-07, 13:23
Napewno Biosterol i Hmb nie bierz.

Biosterol=shit
Hmb=nie na 1 miesieczny cykl conajmniej 6 miechów.

jonasz7
04-02-07, 16:51
Mystic, nie zgadzam się z tobą że biosterol to shit!!
Ja brałem i zadziałał nawet, nawet.

Hmb=nie na 1 miesieczny cykl conajmniej 6 miechów.

Fakt, ale kto ma tyle kasy?!
pzdr.

kieras
04-02-07, 20:12
Fakt za to kase za hmb mozna sobie sprawic jakis cykl z koksów no ale jak odzywki to odzywki :D Kurde jak sie daje sogi hehe ?? ps biosterola wybróbuje

jonasz7
04-02-07, 22:02
kieras, w każdympoście na dole na niebieskim SOG.
No to prubuj na mnie zadziałał może na ciebie też!!
pzdr.

kieras
05-02-07, 16:26
Dzięks niezauwazyłem tego pzdr

jonasz7
07-02-07, 10:52
kieras, no to już wiesz :mrgreen:
Dzieks za SOG'a
pzdr.