Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak dawkować taki zestaw? Suple

deco25
26-02-10, 14:44
Trec mass XXL - 3000g
Dymatize Xpand - 925g
Activlab CARBOMax Energy - 3000g
Activlab TOP10 - 90kps
Fitmax Creatine - 300g
Tre Lgl mic T6 - 300kps
Niałem rozpisake na kompie ale format wymuszony i lapa.
Licze na wasz profesjonalizm. To mój pierwszy cykl.
Pozdrawiam

deco25
26-02-10, 14:50
Sorki za moja amatorszczyzne:
24 lata
69 kg
175 cm
Staż 2 mies

pablo28
26-02-10, 15:26
ja osobiscie jestem przeciwnikiem kreatyny na wczesniej niz po 6 miesiacach, ale ok
X pand napewno na 1-szy raz odpada , wezmiesz sobie na 2 albo3 cykl
Trec mass XXL - 3000g-bierzesz wg. braków w DIECIE, do posiłku który jest ubogi w białko, wegle
Activlab TOP10-nie wiem co to, kumpel mówi ze witaminy. To do sniadania mozesz wziąć
Fitmax Creatine- to standardem
DT-5g przed treningiem i 5g po na czczo
DNT- 5 g przed sniadaniem
Activlab CARBOMax Energy-mozesz popijac w czasie teningu, llub po nim
Tre Lgl mic T6- w DT- po treningu i przed snem, przed treningiem tez nie zaszkodzi zawsze to jakas ochrona
DNT-pomiedzy posiłkami
dokładnych dawek Ci nie podaje bo ich nie znam, kazdy suplement ma inna wartosc. Zajrzyj na odwrót opakowania

MolderDist
27-02-10, 18:14
deco25

ćwiczysz 2 miesiące i już tyle supli? nie jest to dobry pomysł i źle świadczy o Twoim toku myślenia

jak masz to bierz ale zostaw sobie i za pół roku weź dopiero Xpanda i Kreatyne fitmaxa, zaufaj, tak będzie lepiej!

Co do reszty:

1. Activlab TOP10 - jak masz bardzo cięzki treningi i dużo w tygodniu to stosuje 2 razy, 1 rano i 1 przed treningiem, jak nie to tylko 1 przed treningiem wystarczy
2. Activlab CARBOMax - pij odrazu po treningu w ilości minimum 0,5 g węglowodanów na kg masy ciała (czyli u Ciebie conajmniej 35 g) - opcja bez gainera, jak bedziesz pił gainera to tylko rozpuść sobie troche i popijaj w czasie treningu (dokładne wartośći żeby zrobić napój izotoniczny poszukaj w wyszukiwarce)
3. mass XXL (jak nie pijesz po treningu carbo) to walnij ok. 100 g zaraz po treningu, ogolnie kup następnym raze gainera z większą ilościa białka.