Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z gałką oczną;/

Święty
26-02-10, 03:29
Witam.
Dwa dni temu po ćwiczeniach zauważyłem że moja gałka oczna jest cała ukrwiona - tzn widać naczynia krwionośne tak jakby coś wpadło do oka albo po nieprzespanej nocy ale dużo bardziej wręcz mógłbym powiedzieć, że było krwiście;/ Drugie oko było ok. No i po dwóch dniach już jest lepiej, minimalne zaczerwienienie jest, no ale zastanawiam się co teraz?
Generalnie ja nie ćwiczę dużo, właściwie to taki początek moich treningów - zbliża się wiosna, więc trzeba jakoś wyglądać. No ale kurde przecież nie ćwiczyłem jakoś ostro - machanie hantlem 5kg na chłopa 75kg nie powinno czegoś takiego powodować, nawet jeżeli do oporu;/ Nigdy nie cierpiałem na żadne nadciśnienie ani inne tego typu rzeczy. Nie stosuję też żadnych leków ani innych środków - niedawno pierwszy raz w życiu kupiłem sobie kreatynę tylko, stosuję w normalnych dawkach;/ Nie jest to także mój pierwszy kontakt z siłownią...
Nie wiem czym to może być spowodowane i czy radzicie narazie zaprzestać ćwiczeń? W sumie fizycznie czuję się pełni sił, no ale jak znowu coś tam się popęka to do śmiechu mi raczej nie będzie.
Dzięki za rady.