PDA

Zobacz pełną wersję : BCAA Xplode

bibski
25-02-10, 22:55
z olimpu warto kupić?

jaca666
25-02-10, 23:06
Smak kicha i mało glutaminy chyba że nie zależy Ci na niej no i drogie.

bibski
25-02-10, 23:29
a co polecacie muszę jakieś kupić redukcja ochrona

jaca666
25-02-10, 23:31
Czyli pewnie aero tez co?Kiedy te aero?Rano na czczo?

bibski
25-02-10, 23:33
nie po treningu siłowym no i w dni bez treningowe

jaca666
25-02-10, 23:40
Pytam bo sam robiłem nie raz redukcje ale ciężka sprawa to w moim przypadku bo jak rano kręciłem aero tylko po zażyciu bcaa i gluty to i tak paliłem mięsień razem z tłuszczem nie wiedzieć czemu.
Konsultowałem się w tej sprawie z wieloma kulturystami i okazało się że poranne aero już nie w modzie chyba że nie zależy mi na mięśniu a jak już coś to wielu zamiast bcaa i glutaminy radziło cały zestaw aminokwasów np. amino 2700 i tauryne ale nie próbowałem.To tak jako ciekawostka a obecnie śmigam na rowerze po przedostatnim posiłku z węglami.
Z supli które brałem i mogę śmiało polecić to Bcaa xtra z Activlaba ale cenowo już się zrównała z innymi produktami tego typu więc wybór należy do Ciebie.Na pewno bym kupił normalna glutaminę w większym opakowaniu np. 1000g.

bibski
26-02-10, 07:39
na palenie mięśni zabezpieczyłem się gluta tauryna i krete biorę co fajnego przy niskich węglach trochę urosłem zostało mi jeszcze jakieś 5 kg do zrzucenia a suple sie kończą temu pytam

MolderDist
27-02-10, 18:07
Jaca - samej glutaminy naprawde nie warto kupować! A powiedz mi - ile czasu po spożyciu antykatabolików jechałeś, ile czasu i co najważniejsze jakim tętnem? (pozaty jak kalorie beda za dużo na minsie to żadne antykataboliki nie pomogą)

Bcaa Xtra ciągle cenowo i składowo lepiej wychodzi od Bcaa Xplode, sprawdzie w wyszukiwarce, naprawde wszystko było policzone dokładnie.