PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta dla 16 latka

matssik
24-02-10, 22:29
Witam ! Chcialem zeby ktos mi polecil jakas dobra diete... mam 16 lat jestes chudy jak cholera 50 kg... chcialem sie podpakowac i zaczynam brac kreatyne..na silownie ide od jutra przewaznie nie cwiczylem wogole zadko co tylko w domu jedyn ciezarkiem na reke bralem 7 kg i tak 50 razy i odpoczynek....Chce poprostu jakas sensowna diete zeby byc silniejszym...I jakby ktos mogl to tak dokladnie to wytlumaczyc bo troche sie na takich rzeczach nie znam :D

matssik
24-02-10, 23:19
I tak wogole to ma byc Dieta na mase

Karagel
24-02-10, 23:21
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?7038-Zanim-Dasz-Diete-Do-Sprawdzenia!!!!! poczytaj , Przy okazji poczytaj inne diety które tutaj sa i uloz cos wlasnego tutaj Ci sprawdza Ludzie i doradza :) Ja sam nie korzystam z diet podwieszonych tlyko zamieniam skladniki na takie ktore mam i na takie ktore lubie jesc ale zebym mial norme dziennego bilaka itp. a krete to proponuje na razie odstawic poczekaj gdzies z poł roku moze

matssik
25-02-10, 16:02
waga: 50
wzrost: 173
typ budowy:ektomorfik
cel: masa

zapotrzebowanie kcal:
Rozkład kcal i wartości odżywczych.

aktywność fizyczna: treningi - 2-3h i 5 dni w tygodniu
suplementacja: aktualnie nic i przyszła Kretyna w tabletkach konkretnie to micronized 200 mesh

Giro
25-02-10, 16:49
Treningi 2-3h i 5 dni w tygodniu to stanowczo za dużo. Coś poza siłownią ćwiczysz?? Jaka aktywność fizyczna w ciągu dnia??