PDA

Zobacz pełną wersję : N.o.k.o

mumin1992
24-02-10, 17:25
A więc tak powiedzcie czy dobrze zrobię. Skończę za jakieś 2 tyg. brac monokratyne i bedzie tam 10 marzec. DO kwietnia nic wezmę te NOKO, tak myślę ze to by była forma kratyny itp. A potem pod wakacje NITROBOLON. Czy taki mix się uda i będzie szansa żeby urosnąć i na plaży wyglądać dobrze(łądnie itp. ). .... :> :D

mumin1992
24-02-10, 17:50
po 1 - skąd wiesz co myślę???
po 2 - tak nie myślę
po 3 - Co jest podobne do tego i dostanę to w olimpie . / ?

luo
24-02-10, 18:02
po 1 - skąd wiesz co myślę???
po 2 - tak nie myślę
po 3 - Co jest podobne do tego i dostanę to w olimpie . / ?

1 bo widać po Twoim pierwszym poście
2 krete bieże się cyklicznie, przerwa co najmniej taka sama ile czasu trwał cykl
3 noko jest dobrym stakiem na allegro masz tanio

no ale bez dobrej michy to i tak nie urośniesz. Nie pytaj się co jeść bo wszystko masz w podwieszonych tematach
pozdro

niewula
25-02-10, 07:57
i na plaży wyglądać dobrze(łądnie itp. )
nie bedziesz

mumin1992
25-02-10, 10:22
Skoro zadaję konkretne pytania w konkretnym dziale to liczę na odp na te pytania, a nie durne gadanie. Będę chciał porozmawiać o diecie to pójdę do działu dieta, i nie trzeba głupich docinek

luo
25-02-10, 13:22
Skoro zadaję konkretne pytania w konkretnym dziale to liczę na odp na te pytania, a nie durne gadanie. Będę chciał porozmawiać o diecie to pójdę do działu dieta, i nie trzeba głupich docinek

To nie zadawaj głupich pytań. Jak nie będziesz jadł to nie urośniesz, JESZ=ROŚNIESZ proste. Jak masz za dużo hajsu to pewnie że możesz suple kupować

Dominick
25-02-10, 13:40
po twoich wczesniejszych pytaniach sugeruje jechac w gory