Zobacz pełną wersję : Jaki MIX?
Witam Jaki mix uważacie za najlepszy, bo wiele się słyszy że jak sie trafi na dobry to jest masakryczna pompa dla Ciebie, a jak trafisz na byle co to tak jakbys kase w błoto wyrzucił. Proszę o napisanie nazwy tego mixu, jakis skład mial, czy brałes cos do niego i jaki efekt po nim.
ale o czym ty wogole mowisz?
o mix - omo / sus,
o mix - mixy saa np malay tiger?
fallenursus
24-02-10, 18:59
jest jeszcze taka opcja
http://www.youtube.com/watch?v=2ImZTwYwCug
ale to zaawansowanie na poziomie Twoim i Volda cza miec.
i weź teraz człowieku zrozum o co się pyta :P
tomaszewiak
24-02-10, 20:13
omo susta
Nie kompletne pytanie, nie powinno być odpowiedzi !
przyznaje sie do bledu zle sformulowalem pytanie. Sorki.
Chodzilo mi o omo / sus
Jak pewny Sus to tak.. ale ciężko o takowy więc raczej radziłbym Ci pewne Omo.. przynajmniej sie nie zawiedziesz.
fallenursus
24-02-10, 22:57
uhm jechalem jednego mixa, t400 200mg test e,200mg test d. firma Atlas Pharmaceuticals . dzialal wzorowo, zero bolu przy biciu.
Jak pewna susta mozna jechać a z tym to jest różnie, z omo napewno łatwiej o orginał bo głównie takie występują.
Jesli można to dobrze by bylo jakbyscie nazwy tych mixów podawali:)
nie wiesz co znaczy omo albo sus?
sus to:
-sustanon250
-sustatnon250
-sustaject250
omo to:
-omnadren250
chodzilo mi ktore z tych sus chodzi w Waszych wypowiedziach. O omnadrenie slyszalem tyle ze duzo wałków jest z tym w Polsce.
wedlug ciebie wiecej w pl jest walkow omo niz susty?
Omy walek czy nie to i tak klepie jak powinno.. a z susem juz nie jest tak kolorowo.
Omy walek czy nie to i tak klepie jak powinno.. a z susem juz nie jest tak kolorowo.
A co do tych Susów co podałes.. to w kazdym jest to samo.. tylko inna firma ma inna nazwe tego leku.
Skład Susa to: Propionian Testosteronu, Fenylopropionian Testosteronu, Izokaprynian Testosteronu, Dekanian Testosteronu i w kazdym sa takie same dawki.. czy to w Sustanon 250 czy sustaject 250.
Chciałem edytowac ale nie wiem czemu tamten post wyzej został :/.
tomaszewiak
25-02-10, 19:23
jak niemasz pewnosci bierz omo i tyle
na podróbe omy trefi jest trudno tak samo trudno jak na orginał susty,
a te nazwy coś tam powypisywał susty to poprostu nazwy wymyślone przez producentów , a w środku a już napewno na naklejce to samo :)
yhym no to juz wiem co fo tych nazw wszystko. Własnie susta mi proponowano do wziecia tylko pewno walek z nim jest. Jak mowicie ze i tak cos tam kopnie ale ja wlasnie mixa chce dlatego zeby mnie mocno kopnelo przed wakacjami zeby nabrac fajnej masy. A wicie może jak ze spadkami po mixach jest?
Testo jak testo, spadki zależne sporo od diety ale ogólnie po samym testo spaki są nie uniknione,
co do susty to jak nawet nie bedzie orginał nie świadczy to o tym że nie będzie działać.
No to tak jak chciałbym zrobic cykl gdzies 10tyg na omo to ile tego potrzebuje tzn jakie dawki brac 250 czy wieksze.
Aha na pewno wam bedzie potrzebna moja historia z saa.
Gdzieś na przelomie pazdziernika i listopada zaczelem cykl z meta 5mg(100tbl) i propa 10ml i trwał chyba 6tyg.
Moja waga to 78kg przy wzroscie 176cm
dał bym testo 250mg co 4/5 dni
a moze cos jeszcze zastosowac zeby spadki byly mniejsze i lepiej utwardziło miesnie?
Możesz dać winko pod koniec.