Zobacz pełną wersję : Brzuch
Dawidhardcore
23-02-10, 21:14
Panowie zaczalem po przerwie chodzic na silownie ,mam pytanie co mam zrobic z moim brzuchem ,ktory troche jest zalany fatem;/JAKIES SPECJALNE BRZUSZKI ROBIC??.<<??
krzysiek792
23-02-10, 21:17
Spróbuj A6W... Naprawdę polecam :))) sam trenuje i są efekty :))
Dawidhardcore
23-02-10, 21:21
jak chodzielm na silke cala przeszedlem i nic;/bd musial mniej jesc moze;/ale co wtedy z dieta;/ja nie cwiczac przez pare miesiecy przybralem i to wylacznie na brzuchu,bo jakos w inne miejsca tluszcz mi nie osiada;/
ja nie wiem co to za teoria sie utarła ze robiąc brzuszki pozbedziemy się tłuszczu przecież to bzdury aeroby i koniec do tego dieta z bilansem na 0 badz ujemnym i jazda
Dawidhardcore
24-02-10, 22:26
wlasnie o to mi Panowie chodzi,ze samymi brzuszkami nic nie zdzialam,a zawsze mi bylo ciezko z brzucha fat zrzucic
ale nie zalezy mi na rzezbie brzucha tylko zeby bylo widac,ze cwwicze;D
Andrew_ace
25-02-10, 08:37
Zastosuj standardy diety kulturystycznej. 5-6 lekkich posiłków dziennie, bez przerw z pustym żołądkiem. Koniecznie jedz śniadania. Przyśpieszy to Twoją przemianę materii. Staraj się jeść więcej białka kosztem węglowodanów tj. więcej mięsa, serów, ryb. A cukry tylko złożone, czyli unikaj białego pieczywa gdyż ciemne dłużej się trawi więc unikasz wyrzutów energii magazynowanej w tłuszcz. Zrobi się wiosna, wziądziesz na rower czy zaczniesz biegać i problem sam się rozwiąże.