Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Masa z pozbyciem sie paru cm

Lewy1315
23-02-10, 20:44
Witam
mam taki problem otóż dzis robiłem aeroby 45 minut dzien nietreningowy i chyba troszke przesadziłem z intenstywnością bo czuje sie taki troszke mniejszy i moje pytanie czy jak buduje da rade zrobić coś takiego że buduje mase ww na poziomie 3,5-4g i do tego dorzucam aeroby po treningu 20 minut i w jeden dzień w tyg 45 minut czy zejdzie mi troche tłuszczu z pasa ? i czy warto takie coś robić czy będzie niekorzystne dla mięcha ?? czy nie spadnie mi ono?
dodam że mam czas do czerwca i chce zrzucić 4 cm z pasa

D3
23-02-10, 20:46
otóż dzis robiłem aeroby 45 minut dzien nietreningowy i czuje sie taki troszke mniejszy

chłopie litości na miłość boską... w głowie ci się poprzewracało z całym szacunkiem czy o co chodzi?

luo
23-02-10, 20:50
jak mniejszy?? zmęczony? aeroby się zwiększa stopniowo. Masz zresztą wszystko ładnie opisane na forum

długo ćwiczysz? chcesz zrzucić tylko 4cm? a nie lepiej zrobić konkretną redukcję a potem na świeżo budować w miarę suchą masę?

Dominick
23-02-10, 21:02
raczej mniejszy nie jestes a przynajmniej nie odczulbys tego moze pompa ci zeszla z miecha??

Lewy1315
23-02-10, 21:22
ćwicze jakies 18 miesięcy w tym 10 z dietą tak, ponieważ nie jest az tak zle z poziomem tt dla tego chciałbym tylko 4 cm ale razem z tym budować mase i do czerwca to zrobić da rade ?? czy to nie idzie w parze??

hmm.. a jak bym najpierw wyciął te 4cm a pozniej zabrał sie za mase ile by mi takie wycięcie zajeło ?? tylko z drugiej strony nie wiem czy warto bo jestem mały i tak i boje sie o utratę mięsni

luo
23-02-10, 21:44
Na 4 cm to raczej niema sensu wycinki robić. Aż tak bardzo zależy Ci na zrzuceniu tych kilku kg? Pewnie że można tylko będzie ciężko. zwiększ podaż białka do 2,5-3g i obetnij trochę z węgli, aeroby 3x w tyg stopniowo zwiększaj, po treningu tłuszcz zacznie się szybciej spalać więc zacznij od 15 minut rowerka 60% tętna max. Cały czas siebie obserwujesz i korygujesz bo wiadomo że każdy org inaczej reaguje. Możesz też zapodać jakieś mono po 10g w DT i 5g w DNT i amino