rybson19
23-02-10, 02:58
witam. na wstępie może może napiszę to co wyczytałem wcześniej w innych postach. chciałbym zacząć treningi na siłowni ale jak to w życiu bywa nigdy wcześniej nie miałem na to czasu ani jakiejś specjalnej motywacji. poszedłem niedawno z dziewczyną na impreze i spiłem się prawie do nieprzytomoności. pozniej wynikla afera bo cos nagle we mnie wstapilo i zaczalem sie robic jakis agresywny. rodzina uwaza że energia mnie rozsadza i trzeba to troche przytemperować. dziewczyna stwierdzila że dobrze by mi zrobiło poprzebywanie trochę na siłowni to i może z wyglądem by się coś przy okazji dało zrobić bo z tym to akurat nienajlepiej. więc zacznę tak: mam 23 lata, 180 cm i około 65 kg. od czego zacząć? co jeść by przybrać na wadze na tyle by moje ćwiczenia na siłowni nie skończyły się w szpitalu? i przy okazji (wiem że to nie w tym dziale za co z góry przepraszam) od jakich ćwiczeń najlepiej zacząć żeby się nie połamać tam ;P z góry ogromnie dziękuję i postaram się jakoś odwdzięczyć jeśli to będzie możliwe ;)