PDA

Zobacz pełną wersję : Produkt zwiąkszający poziom testosteronu

Żonkil
21-02-10, 21:26
Słyszałem coś o produkcie Tribulus Terrestris .Czy jest on dobry , bezpieczny?Nie konsultowałem się z lekarzem ani nie mierzyłem poziomu testosteronu , po prostu "wydaje mi się" ,że mam niski jego poziom.Czy takie swobodne stosowanie tego produktu może byc niebezpieczne skutkach?
Pozdro.

Sosna91
21-02-10, 21:45
a o sobie to nie laska do jasnej ciasnej cos napisac? co my wrózki?

wiek tu bedize postawową informacją ale
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?20484-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-Ankieta-do-zak%B3adania-tematu-lt-lt-lt-lt-lt-lt-lt-lt-lt-lt-lt

to tez sie przyda

Żonkil.
21-02-10, 22:05
Sorry ,

Wzrost:177
Waga:66

Żonkil.
21-02-10, 22:16
Nie mogę edytowac posta , dopiszę tylko że jestem ektomorfikiem.

fallenursus
21-02-10, 22:19
skad wiesz ze masz niski testosteron?

Sosna91
21-02-10, 22:32
nie ma dziewczyny.

maly25
22-02-10, 12:37
twoj organizm w tym wieku produkuje taka ilosc test.ze kupno tego suplementu jest wyzucaniem kasy w bloto
no chyba ze jak jestes chory na cus

Sosna91
22-02-10, 13:25
zrób sobie test stracisz te 20-30zł i bedzie wiadomo ile go tam masz, a to że Ci sie wydae ze masz go malo to jak zaobserwowales? ;>

wujek.maciek
22-02-10, 14:58
testy testami, ale mozna stwierdzic spadek testosteronu obserwujac siebie. nie sadze zeby ten problem dotyczyl 18latka (no, chyba ze maja miejsca jakies zaburzenia, ale to do lekarza sprawa, a nie na forum). np. tzw. "poranny drag"

2731

pozdro

Maxi90
22-02-10, 15:04
Przypuszczam ze wcale nie ma spadku tescia tylko zainteresowala go reklama tego produktu:)sam jestem tego przykladem:twisted:(reklamy) i bylem wlasnie w jego wieku(nie mowie ze jakis stary jestem-to bylo rok temu :D )...nie skorzystalem z porad tylko zakupilem Tribullus'a z Treca bez zastanowienia no i pieniazki poszly czesciowo(albo w calosci) w bloto...

np. tzw. "poranny drag"

Chodzi Ci o jego brak(wtedy oznacza to spadek testosteronu) czy ze jak jest to ze niby spada? :twisted:

wujek.maciek
22-02-10, 15:07
no jasne, ze o brak lub rzadsze wystepowanie. przeciez jesli ci nie staje, to o czym to swiadczy?

tribulusy sobie darujcie

pozdro

Żonkil
23-02-10, 21:12
Przypuszczam ze wcale nie ma spadku tescia tylko zainteresowala go reklama tego produktu:)sam jestem tego przykladem:twisted:(reklamy) i bylem wlasnie w jego wieku(nie mowie ze jakis stary jestem-to bylo rok temu :D )...nie skorzystalem z porad tylko zakupilem Tribullus'a z Treca bez zastanowienia no i pieniazki poszly czesciowo(albo w calosci) w bloto...

Chyba masz racje. Dzięki za odpowiedzi.
P.S.Mówiąc o niskim poziomie testosteronu kierowałem się np. słabym owłosieniem ciała.

Maxi90
24-02-10, 14:51
Owlosieniem to ty sie kolego nie przejmuj:P ja mam znajomego ktory w wieku ponad 22 lata jeszcze sie nie golil na twarzy bo nie ma z czego ale np pozostale czesci ciala sa ok ze tak powiem, wiec wiesz...a jesli masz ten sam problem to sie nie przejmuj bo golenie sie jeszcze ci zbrzydnie :twisted:

Maci3k
24-02-10, 15:51
Potwierdzam, golenie sie to szmat xD.