Zobacz pełną wersję : Karma dla kotów
patryk2603
18-02-10, 19:36
Zauważcie ze w reklamie Friskies (tam co te koty tak skaczą) podaja, iz karma ta jest bogata w roznego rodzaju bialka...Sprawdzilem na necie, ze jest jego tam az 20%! ;o moze zamiast jakiejs ostrowii bądz dymatize kupie sobie 5kg tego pokarmu? Co wy na to?
http://republika.pl/blog_ad_547482/983489/tr/ja_pierdole.jpg
ta karma to w zasdzie jak gainer i nawet smaczna, sprobuj...
xD
mam nadzieje że ten temat nie był na serio :D
dzbanekzwd
18-02-10, 19:56
ładne przyrosty będą. Napisz później jak smakowało:smile:
ładne przyrosty będą. Napisz później jak smakowało:smile:
Chłopie uważaj, bo mój kot to wpier****ł i go w ch** porobiło, ma rozstępy na całym ciele, a wyobraź sobie jak to u kota wygląda... :?
slim shady
18-02-10, 20:13
wole świńską pasze jest bardziej na masę, dla kotów karma to na rzeźbę
patryk2603
18-02-10, 21:14
No bo ja to dalem najpierw kotu do posmakowania, to go troche wyjebalo po tym cyklu tylko, ze sie wozi strasznie :/
fallenursus
18-02-10, 21:22
zamiast zadawac durne pytania na forum gdzie wszcy strugaja durnia, po malym przeszukaniu google, dowiedzial bys sie ze do karmy dla kotow dosypywane jest w nieduzych ilosciach methandrostenolon. tosie dziwisz ze mu wyjebalo? jesli chcesz jesc to 3x dziennie, do sniadania /obiadu/kolacji, nie dluzej jak 6 tygodni. w ostatnich 2uch zacznij brac kreatyne zeby nie miec duzych spadkow. to nie blokuje.
zamiast zadawac durne pytania na forum gdzie wszcy strugaja durnia, po malym przeszukaniu google, dowiedzial bys sie ze do karmy dla kotow dosypywane jest w nieduzych ilosciach methandrostenolon. tosie dziwisz ze mu wyjebalo? jesli chcesz jesc to 3x dziennie, do sniadania /obiadu/kolacji, nie dluzej jak 6 tygodni. w ostatnich 2uch zacznij brac kreatyne zeby nie miec duzych spadkow. to nie blokuje.
j/w Idź do działu doping, to ci cały cykl rozpiszą wraz z odblokiem :-D
patryk2603
18-02-10, 21:27
Ale ja chcialem tylko tak w uzupelnieniu diety... Friskies+Nitro dobre bedzie?
Bo whiskas troche taki mdły...
fallenursus
18-02-10, 21:31
posol sobie i popieprz jak cie kvrwa mdli. ale friskas lepiej sieka
patryk2603
18-02-10, 21:38
w sumie to jeszcze zastanawialem sie nad Czapi, ale podobno wypadlo zle na testach
slim shady
18-02-10, 22:17
zamykam