Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ból barku i łokcia

marcinfaq
18-02-10, 15:36
Panowie mam taki problem, w piątek coś mnie podkusiło i siłowałem się z kolegą na rękę, a że łatwo poszło to powiedziałem żeby on użył obu rąk, a ja jednej, w prawdzie wygrałem ale po tym siłowaniu trochę bolała mnie ręka, po bolała i przestała. W poniedziałek poszedłem na siłownię, ale po trzech seriach WL musiałem zrezygnować z dalszych ćwiczeń, zaczął boleć mnie łokieć. odpocząłem trochę, w środę znowu na siłownię, zrobiłem triceps, wszystko było OK, zrobiłem barki, też wszystko OK. ucieszyłem się, że już mnie nic nie boli więc dzisiaj znowu na siłownię i przy WL zaczął mnie boleć znowu łokieć i do tego jeszcze bark. i tak, boli mnie przy podciąganiu, rozpiętkach, wiosłowaniu hantlem itp. od czego to może być? od tego siłowania? co byście mi radzili zrobić?

marcinfaq
18-02-10, 18:14
ehhh, to mnie pocieszyłeś... to jak armwrestlerzy to robią, że im się nic nie dzieje? rozgrzany byłem porządnie, bo to było zaraz po W-F. ogólnie to mnie nie boli mam pełen zakres ruchów, tylko jak zacznę np. WL wtedy zaczyna boleć.

marcinfaq
18-02-10, 22:59
nie to że chce się z Tobą kłócić, ale jakoś chyba musieli zaczynać? a łokieć mnie tyle nie boli co ten bark. może to być skutkiem tego, że na treningu przeszedłem na wyższy ciężar na hantlach? może za dużo nałożyłem?

marcinfaq
19-02-10, 11:49
od wyciskania raczej nie. to co pisałem to hantle na wznosy barkami. P.S w łokciu już mnie nie boli. na razie sobie odpocznę trochę od siłowni, będę miał czas na ukończenie remontu Sokoła 1000