Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kulturystyka a SEKSUALNOŚĆ

Psycholożka
16-02-10, 10:50
Witam,
Na Uniwersytecie Gdańskim prowadzone są badania związku aktywności fizycznej oraz sfery seksualnej. Bylibyśmy wdzięczni za poświęcenie chwili i wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Zależy nam na opiniach osób uprawiających sport, aktywnych fizycznie. Wasz wkład jest bardzo ważny i będzie wykorzystany w celach naukowych. Z góry dziękujemy za współpracę!! Pozdrawiamy!! :-)

http://webankieta.pl/ankieta/w1hpva1pba9u/p

wujek.maciek
16-02-10, 13:16
czesc

przede wszystkim nie klam ;) to badanie nie jest krotkie. to po "pierwsze primo". a po "drugie primo", zawsze sie zastanawialem, po jasna cholere w narzedziach badawczych wszelkiego typu umieszcza sie mozliwosc wyboru "nie wiem", nie mam zdania", etc.? po opracowaniu daje to "swietne" wyniki typu "55% ankietowanych nie miala zdania na temat atrakcyjnosci swoich paznokci u stop".

w zasadzie, to chetnie bym ta ankiete wypelnil i przyczynil sie do rozwoju nauki w tym zakresie, ale

NIE BARDZO WIEM CZY JAKO UPRAWIANY SPORT MAM WYBRAC "KULTURYSTYKA" czy "BODYBUILDING" ??

pozdro

Psycholożka
16-02-10, 14:46
witaj Macku, ankieta nie jest długa w porównaniu z tymi, z którymi ja miałam styczność! Myślę, że można sobie z nią poradzić..

A jeżeli chodzi o uwagi odnośnie odpowiedzi - z dziedziny sportu to bardzo proszę, podziel się nimi ze mną, co mogę postaram się jeszcze skorygować!

Odpowiedź "inna" bądź "nie mam zdania" jest wymagana w świecie psychologii, ponieważ ma na celu dawania osobom badanym furtki wyjścia w momencie gdy nie potrafią(nie identyfikują się) lub nie chcą udzielić danej odpowiedzi - jest to lepsze wyjście od zafałszowania wymuszonej odpowiedzi..

Z góry wdzięczna będę za inne Twoje uwagi!
Dziękuję i pozdrawiam :-)