Zobacz pełną wersję : Extreme detonator + Ehetreme Napalm
MariuszG89
15-02-10, 17:01
Kupiłem Extreme detonator + Ehetreme Napalm i nie wiem jak połączyć ich dawkowanie chodzi mi o dni nie treningowe i treningowe?
tak jak pisze na opakowaniu. napalm przed treningiem. detonatora ne mialem to ci nie pomoge.
MariuszG89
16-02-10, 19:13
co znalazłem to napalm przed treningiem a detonator 30 minut po treningu i rano naczczo
napalm przed treningiem a detonator rano i po treningu
i zdaj relacje jak dziala bo jestem ciekaw czy jest taki jak go reklamuja
MariuszG89
16-02-10, 20:01
Na treningu power jest to ci mogę powiedzieć ja głownie trening siłowy to na treningu odrazu Ciężar cwiczenia zwiększyłem narazie mnie zadowala dam znać jak idzie na tym
ale bierzesz takie polaczenie w probkach czy w opakowaniu
Rożnie biorą bo Detonator rano i przed treningiem z Napalmem i po treningu.Zależy od Ciebie.Ja mam tylko Napalm i od dziś testuje choć kilka próbek już jakiś czas temu zżarłem.
MariuszG89
21-02-10, 21:49
Odżywki git w ciągu dwuch tygodni wyciskanie na klate ze 175 na 180 u mnie 5 kg w Ciągu 2 tygodni to jest dużo narazie odżywki godne polecenia zobaczymy jak będzie dalej.
Napalm i detonator to syf totalny!!! A wiadomo, że na każdego co innego działa.
a co skonczyles juz na nim cykl? czy stwierdziles to po probce?
wujek.maciek
22-02-10, 12:28
Napalm i detonator to syf totalny!!! A wiadomo, że na każdego co innego działa.
moze po prostu potrzebujesz wiekszych porcji zeby cie poklepalo
pozdro
MariuszG89
23-02-10, 19:48
Prubki wcześniej brałem to tak nawet mnie zaciekawiło to kupiłem se puchy. jestem w połowie cyklu
MariuszG89
23-02-10, 19:51
Mam zamiar zwiększyć i brać po półtora miarki zobaczymy jak będzie
MariuszG89
23-02-10, 19:54
Trochę drogo wychodzi bo Napalm i Detonator kosztował mnie 260 a myśle że wystarczy mi na 4 Tygodnie,
Próbki miałem. Wcześniej brałem nano vapor na rynek europejski i tandeta. A brałem 3 miarki. Lepszy jest z rynku USA.