PDA

Zobacz pełn± wersję : Ogólne pytanie do wszystkich znajacych się na redukcji i suplementach...

Luukasz09
15-02-10, 16:34
Witam... Szukałem na forum ale nie moglem znalesc... A poza tym nie mam zbyt wiele czasu na szukanie...
Mianowicie ... Chodzi mi o to czy mogę mieszać suplementy takie jak Clen Burexin+ L-Carnitine+ Thermo Fat Burner....
Jestem nie obeznany w tych sprawach tak ze licze na wasza pomoc ... Powiedzcie mi jakie mog± by¶ skutki uboczne...
Jakie diety do tego zastosowac... I co byscie wy polecili do takiego zestawu suplementów...Jaki plan treningowy... itd...
Moze dopisze jeszcze ze mam 18 lat i waze 94 kg... Mam muskulaturn± posturę ciała tylko ten tłuszcz niepozwala na chodzenie po plazy itp bez koszulki... :)
Jeszcze raz licze na wasz± pomoc i dziekuje z góry...:):lol:

dzbanekzwd
15-02-10, 17:18
clenburexina z TFB nie mieszaj bo ten i ten to termogenik. karnityne można.

dieta redukcyjna

trening na rzeĽbę

bibski
15-02-10, 21:59
podstawa dieta dożo białka mało węgla a nie suple stosuj je na koniec redukcji bo wtedy najgorzej idzie min trzy razy w tygodniu aeroby rowerek czy co¶ innego zacznij od 30 mni do 45 pij zielona i czerwona herbatę dużo 1,5 2 litry do tego kawa imbir cynamon ostra papryka pieprz to naturalne spalacze

fallenursus
15-02-10, 22:02
nie masz czasu na szukanie odpowiedzi, a czas na silownie bedziesz mial? czas na ulozenie i co najwazniejsze utrzymanie diety, bedziesz mial?
nie wychodz na plaze, problem z glowy.

Luukasz09
15-02-10, 23:14
nie masz czasu na szukanie odpowiedzi, a czas na silownie bedziesz mial? czas na ulozenie i co najwazniejsze utrzymanie diety, bedziesz mial?
nie wychodz na plaze, problem z glowy.

Tak bedę miał czas.... To mowicie że nie Opłaca siębrac tego i tego?...

bibski
16-02-10, 15:15
Tak bedę miał czas.... To mowicie że nie Opłaca siębrac tego i tego?...
tak ale pod koniec redukcji na pocz±tku i tak tylko woda leci a tłucz wytapia sie po paru tygodniach wiec jak wytrzymasz do pierwszych rezultatów to wtedy kup do poco kase w błoto wyżucać na poczatku ja tam nie biore bo dla mnie to sciema lepiej zrobić wiecej aerobów i nie żreć wegli

Pusia
16-02-10, 19:23
ale jakie placebo :D