Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Gain bolic 6000 dla 13-latka?

Mariusz09
29-01-07, 15:12
ćwicze 1 miesiąc. mam 13 lat moge brać gain bolic??

adrys
29-01-07, 15:33
Oczywiscie ze mozesz jesli przynaj,mniej posiadasz "prowizoryczną" diete

rafalkomando
29-01-07, 16:44
tak mozesz brac w sumie te 13 lat hm... zastanawiam sie czy ci nie zaszkodzi ale raczej nie wydaje mi sie, bierz oczywiscie ale nawet diety nie układaj jak masz 13 lat to mało wazysz nie poczeba mu nawet lat wystarczy ze bedzie go pił 3 razy dziennie i jadł normalnie

Mystic
30-01-07, 09:33
możesz nic ci nie bedzie.

marcinczwa
30-01-07, 16:01
jeżeli masz diete i masz w niej braki to bierz
choć młody jesteś - Twoj organizm, Twoja decyzja

ja na Twoim miejscu bym się głęboko zastanowił czy brac czy nie

Prezydent_1c
30-01-07, 21:32
Poczekaj rok ... w twoim wieku dieta nie jest wskazana bo twój organizm zeby rosnął potrzebuje wszytkiego i wszystko przysfaja .... Staraj sie jeść duzo i dobrze i nie przesadzaj z obciążeniem na siłowni i bedzie powoli ładnie szło. A jak bedziesz koło 16 to dopiero pomyśl o suplach i wszytkim z czym to się wiąrze :)

u.waw.pl
30-01-07, 23:13
Póki co odradzam wszelkie odżywki. Co nie oznacza, że masz nie trzymać diety. Ćwiczenia dla Ciebie masz tutaj: KLIK (http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm)

rafalkomando
31-01-07, 14:50
no ale gainer nic mu nie zaszkodzi raczej

gonzos14
31-01-07, 15:46
sam mam 14latek i nie uważam żeby gainerek mogł mi kiedy kolwiek zaszkodzic,najwyżej kilka pryszczyków na plecach mi wyskoczyło ale ja jednak na miejscu tego chłopaka kupił bym sobie magnuma8000 z treca za 100zł. bo o ile dobrze myśle to on chce kupic 4kg gain bolica tesh chyba za 90pare złotych a magnum ma niby mniej białka ale za to np.kreatyne i tesh 4kg. kosztuja 99zł....... ja osobiście nie jestem zbytnio przekonany do brania cukru z białkiem gdyż nie uważam żeby miał coś duża dać .... :razz: ja jednak bym na jego miejscu raczej kupił tego magnuma po którym sam miałem spory przyrost ale niech robi co chce,nie jestem żadnm specjalistą więć nie bierzcie tego za bardzo do serca...

Roga(L)
31-01-07, 17:15
Jestem za tym zeby niebrac tych siuwaksów.
Ziom,ja od 13roku cwicze i do tej pory(17 na karku-za miesiac)i nic nie biore a efekty mi sie podobaja.
Dobry trening i bedzie dobrze a dietke jak bedziesz chcial to uloze ci ale dopiero za rok lol