Zobacz pełną wersję : dibencozide
mam takie pytanie po jakim czasie cwiczen mozna zaczac brac Trec dibencozide force??? dobre to wogole jest bo slyszalem ze sily duzo po tym idzie!!!
dsibencozide to pic na wode. Przereklamowany produkt.
rafalkomando
29-01-07, 16:41
dokładnie to przereklamowany prdukt nie opłaca sie go stosowac i brac nic nie daje, to co tam pisza ta bzdura jedynie w czym pomada ze nie bedziesz chory i bedziesz miał motywacie i to wszystko pozdrawiam
jedynie w czym pomada ze nie bedziesz chory i bedziesz miał motywacie i to wszystko pozdrawiam
jak by tak bylo to bym kupywal na kazdy cykl :mrgreen: bo czesto lapie jakies choroby i musze przerwy robic... :cry:
rafalkomando
29-01-07, 22:02
no powaznie tak jest siedze na wiekszosci dobrych forum na necie i kazdy tak mówi ale to tylko jego jedna pozytywna zaleta
dokładnie pic na wode i te hasła typu " Prawie jak sterydy" hehe typowe chwyty reklamowe... co prawda zwieksza apetyt co powoduje ze uzupełniasz brakujace składniki diety, ale trzeba go jesc systematycznie i nie ma sie za wiele czego spodziewać po zjedzeniu jednego opakowania...
vilumisiek
01-02-07, 09:27
Mocno zwieksza apetyt! Przy[fade:abe70969c4]namniej u mnie tak bylo :smile: [/fade:abe70969c4]
przereklamowany, jedyne czego możesz się spodziewać to większy apetyt. nie wart kasy.
Bo to jest tylko jedna witamina B12 w formie (niby) najlepiej przyswajalnego koenzymu, tak więc najpierw lepiej przeczytać skład i działanie poszczególnych substancji, aniżeli później narzekać.
To jest jak zażywanie witaminy C - grypy nie wyleczy i tak samo nie przytyje się na dibencozide 5kg w ciągu miesiąca :P
to weźcie z dwa pudełka i do tego dwa kg. białka i dobra dieta!!!!
I przyros gwarantowany!!!
Samego B12 nie warto kupować, dobre jako dodatek do cyklu, ale na pozytwne przypływy energii nie ma co liczyć mi nie dało w tym kierunku nic. Ale apetyt zwiększa.
pzdr.
Prezydent_1c
03-02-07, 12:17
Ja B12 odradzam ... Jednym sie uda cykl innym nie ... Stary(lekarz) mnie przed tym ostrzegał kiedyś ... Pierw sie bedzie jadło a pozniej sie z tego schudnie bo znowu nie bedzie sie chciało jeść ...
Stary(lekarz)
Fajnie też tak chce!!!
pzdr.
Prezydent_1c
03-02-07, 16:14
HEhe uwierz ze nie chcesz ;)
Prezydent_1c, e tam myśle że nie masz racji. Mój stary to malarz i nie pomorze mi w żadnej sprawie w której potzrebuje pomocy.
pzdr.
Prezydent_1c
03-02-07, 16:34
Nie pomoże ale się tez nie wtrąci ... Ja jak brałem Nitro zrobił mi badanie krwi i wyszło mi wszytko na high ... Powiedział ze grozi to zatorem w żyłach (miałem za duzo czerwonych krwinek) i chciał mi zabrać nitro :lol: Ogólnie śmiesznie w domu wtedy było :lol:
Prezydent_1c, wiesz masz lipe jeżeli twój starzuszek to zagorzały konserwatysta, ale jak tak nie jest to fajnie.
Wiesz od momentu jak zacząłem się zajmować kulturystyką i poznałem dobroci ze stosowania diety a potem supli to od tamtej pory uciszam kumpli z ławki z tyłu na lekcji biologi :razz:
pzdr.
Prezydent_1c
03-02-07, 16:49
HEhe i prawidłowo ... Ja sie na medycyne wybieram :lol:
Prezydent_1c, to oczywiste krew ojca, ja zostane robolem hehe albo kuturystą.
pzdr.
Te Dibencozide force z treca to szajs nic więcej.Ta odżywka jest dobra tylko w połączenie z gainerem,białkiem i kreatyna.Taki dodatek.Jesli Dibencozyd to Megabol,skałd sie różni a to robi bo inne połaczenie składników w innym szeregu homologicznym daje inne efekty sa najwazniejsze nie wystepuje niwelizacja.Brałem to kiedyś to strsznie duzo jadłem przez ok.2 tyg późniije w miare normalnie.Siła rośnie jak sobie wkręcisz hehe :D
kieras, ja nie brałem Megabola choć następnym razem wezme Megabola!!
Ale fakt, Dibencozide to dodatek do gainerów i białeczek, samo nic nie da!!
pzdr.
Co prawda to prawda.Widze ze sie rozumiemy :D Polecam Megabol pakman nieziemski
kieras, i maż SOG'a za to copiszesz!!
pzdr.
Lozz zamuliłem i niezauwazyłem tego.narq
zjadlame tego z 3/4 i nie zauwazylem zadnego zmozonego apetytu wiec nie polecam
rafalkomando
18-03-07, 07:22
ja to miałem to tylko apetyt mi podniusł nic pozatym :roll:
Jeśli ostatnimi czasy straciłem apetyt moge w to zainwestować ? tzn. opłaca się ? Aktualnie mam pierwszy cykl kreatyny i pije białko.
rafalkomando
25-03-07, 10:22
ja wiem,hmmm.. trudno powiedziec na innych działa na drugich nie wiec decyzja nalezy do ciebie jak nei spróbujesz jak reaguje na to twuj organizm to sie nei dowiesz z opini innych. :lol:
Za taka cene jaką to kosztuje nie wymagajcie cudów !! :mrgreen:
proponuje b12 w zastrzykach jest za pare groszy w aptece i ma niezłe efekty
Ale chyba na recepte jest.
A działanie z tego co pisali na tym forum i tak bardzo slabe.
I po co się kłuć??
pzdr.
szaszlyk31
29-07-07, 21:07
ja to bralem i gowno dalo
cale szczescie ze to kosztuje grosze wiec nic nie stracilem
maurycy333
30-07-07, 23:38
jak ktoś chce wywalić kasę w błoto to może kupić ale po co jak to nie daje żadnych efektów jeszcze się nie spotkałem z osobą która miała efekty po takim czymś bo to tylko "podobno" zwiększa apetyt a takie coś jest nie potrzebne.
I nie wiem po co o tym się rozpisywać na kilka stron powinno się zamknąć temat a jeszcze nie wiem po co to jest podwieszone ale może dla tego że dużo ludzi o to pyta.
No więc powinno się zamknąć temat i napisać na końcu że to po prostu wielki shit i tyle
http://www.allegro.pl/item247684134_megabol_jak_sterydy_dibencozide_magn um_100k_pros.html
a ja kupiłem z tej strony i jak myślicie to jesst lepsze z Megabola ?? co mam do tego brać oprucz kreatyny?