Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 2 suple

PKPL
14-02-10, 15:28
Mam mozliwosc zakupu tanio na silce tych produktow, jednak zaden ze mie znawca i chcialbym sie poradzic co o nich myslicie i czy beda dla mnie dobre. W tym miesiacu stuknie mi 18, 168 cm, 61 kg. Staz 2 miesiace, cel masa oczywiscie. Uzywam na chwile obecna PVL Whey Maxx, ActivLab BCAA XTRA, OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT, a poza tym cynk.

A oto suplementy do sprawdzenia:
- Nitrobolon energizer - trenuje sporty walki, mam spory problem z energia na treningach, wiec moze to mi pomoze ? Polecacie ?
- Carbo olimp

Lordunio
14-02-10, 18:32
A używasz diety?

Carbo przyda Ci się po treningu.

MolderDist
14-02-10, 23:48
Bcaa Xtra, multiple sport ciągnij cały czas ;-)

nitrobolona możesz kupić jak najbardziej może się przydać przed treningiem
carbo po treningu może być jak najbardziej

chyba, że kupić gainera z duza ilością białka i będziesz uzupełniał diete, dokładał do diety bo widze, że same kości masz :/ 61 kg :-(
dobry gainer, który sam jem jest np. GainBody Machine Man 30 <orzech włoski>

PKPL
15-02-10, 13:08
Chodzi mi o to, ze Nitrobolon energizer pisze od 18 lat, kiedy pytalem tu na forum kiedys o sile na treningu nikt o czyms takim nie wspomnial, wiec nie bardzo wiem o co kaman, to jest jakies kontrowersyjne, niebezpieczne czy co ? : )
Carbo ile czasu po treningu szamac ?
Co do diety to nie jem o dokladnej porze tego i tego, po prostu staram sie pilnowac tego co jem.

MolderDist
15-02-10, 17:04
Carbo odrazu po treningu.
Jak nie jesteś uczulony na żaden składnik nitrobolonu to wszystko bedzie ok.

PKPL
15-02-10, 20:16
Czytalem ze Nitrobolon nalezy brac cyklami tak ? Jak dlugo zwazywszy na to, ze mam 2 miesieczny staz ?

PKPL
16-02-10, 14:38
I ktory Nitrobolon bylby najlepszy, zapytalem o ten energizer bo akurat moglem kupic ?

pablo28
16-02-10, 19:47
ja tam bym nitrobolonu nie brał z 2 miesiecznym stazem+to ze wczesniej zadnej kredki nie było

PKPL
16-02-10, 20:20
Z jakiego powodu ?

pablo28
16-02-10, 21:43
zmarnujesz potencjał kreatyny na pierwszy ogien mono

MolderDist
17-02-10, 02:25
nitrobolon energier nie jest stackiem kreatynowym, a raczje pdoruktem przedtreningowym, który zawiera kreatyne

ale kolega ma racje, umknął mi staż

zdecydowanie za wcześnie na jakąkolwiek kreatyne, conajmniej pół roku odczekaj, zanim sprobojesz kreayny!!

niewula
17-02-10, 12:26
a tym bardziej takich odrzywek jak bedziesz zaczynaj to od pojedynczej formy kreatyny , narazie se mozesz chapnac jakies bialeczko/gainer/witaminkiczy tam bcaa

PKPL
17-02-10, 18:53
OK, dzieki wielkie. Jeszcze ostatnie pytanie, carbo jakie kupic, bo bylem dzisiaj w sklepie sie zorientowac to mi polecali jeszcze jakies inne, ze niby lepsze od tego z Olimpu i czy tylko po treningu je szamac ? Bo to dosyc tanie, to moglbym czesciej, tylko wlasnie - kiedy ?

niewula
17-02-10, 19:09
no carbo to tylko po treningu , bo takto moze cie zalac a po treningu organizm potrzebuje

PKPL
19-02-10, 20:01
A jakie to Carbo najlepsze ?

Essen
19-02-10, 21:39
Najlepsze wegle po treningu to Vitargo. A jak niemasz kasy to Carbo Olimp albo Carbo Biogenix.