Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ile pseudoefki ?

alder
14-02-10, 13:14
kupiłem Sudafed 60mg i się zastanawiam czy 4 tabsy przed wokroutem styknie. co myślicie ? bo już wszamałem i szykuję się na trening

Ezachiel
14-02-10, 13:22
zapity mocną kawą (wg arusia) wystarczy jeden 60mg
mi to bylo za mało

nie moge znalesc tego tematu

alder
14-02-10, 13:31
kawę walnąłem wcześniej przed wyjściem to apty i o dziwo mnie pokirała. do tego wszamałem 4 pseudoefki i już chyba mnie czesze. idę tyrać

Ezachiel
14-02-10, 16:35
daj znac jaki efekt ;]

alder
14-02-10, 16:46
no porobiło mnie ;] wziąłem 4 czyli 240mg pseudoefki gdy już byłem na peeździe kofeinowej. trening ?? hmmm. może od początku.
dziś planowałem po śniadaniu (zawsze po min. 2 posiłkach) jechac na trening. zjadłem kanapkę oraz 80g owsianki plus odżywka (jajek mi zabrakło). śniadanie 0 10 rano. a na treningu byłem o 12.50. heh specjalnie tak późno. można by rzec, że za późno ale w między czasie jeszcze miarka białka i 2 banany. trening trwał prawie 2 godziny i normalnie pewnie bym padł. dziś plecy+triceps. było w dechę. lekkie dreszcze itd, zimne poty. jak po fecie, której nie brałem ponad 5 lat. w sumie fetę w życiu może z 5 razy wziąłem ale nawet dobry towar czesał mnie mniej niż innych dlatego obawiałem się, że pseudoefka może niezbyt podziałać. okazało się, że całkiem nieźle. minusy ? problem ze zjedzeniem obiadu po treningu a dupeczka gryczaną z wieprzowinką zrobiła i warzywkami. ale opanowałem jakoś. normalnie po 5 godzinach od śniadania to bym nosem wciągnął
no jest nieźle. muzyka z netowego radia mnie nawet kręci lol. ogólnie nie ma co się bbawić za bardzo bo efka zarówno jaki pseudoefka w większych ilościach jak ki stosowana dłużej nie jest zbyt zdrowa. no i tolerancja wzrasta

fallenursus
14-02-10, 16:51
Amateurs

alder
14-02-10, 17:42
Amateurs

napisz coś bardziej kreatywnego, efkowy ćpunku ;) wysil swój umysł, zrób to teraz, nie po zażyciu efki. dawaj [;

MolderDist
14-02-10, 23:34
pseudo jest do niczego

alder
15-02-10, 00:39
a brałeś ? bo jak już wcześniej zarzucałeś efkę, to wiadomo, że pseudo będzie do niczego. jest cos takiego jak tachyfilaksja