Zobacz pełną wersję : Rosyjska ochrona
Znalazłem ciekawy filmik oceńcie sami ;D
http://www.sadistic.pl/ochrona-w-rosyjskim-klubie-vt29275.htm
nie trzeba być bykiem żeby być skuteczny ;)
dobrze w szczenke trafia, taki cioś większość byków powali, chyba że jesteś już dobrze wytrenowanym bokserem co takie coś na nim wrażenia nie zrobi... ale koleś wie gdzie walić ;D ale ogólnie na temat filmu nie podoba mi się ich zachowanie, za takie coś w Polsce by bekneli
dobrze w szczenke trafia, taki cioś większość byków powali, chyba że jesteś już dobrze wytrenowanym bokserem co takie coś na nim wrażenia nie zrobi... ale koleś wie gdzie walić ;D ale ogólnie na temat filmu nie podoba mi się ich zachowanie, za takie coś w Polsce by bekneli
Dokładnie, szczególnie widać to na pierwszej scenie.
Tacy sami bohaterowie jak ci zo zadżgali tego policjanta w Warszawie. Niesmak, banda tempych idiotów i zakompleksionych strachliwych dupków atakujących watachą i kopiących leżacych bądz oszołomionych.Szkoda słów.
W Polsce jakby mialo miejsce cos takiego na wiejskiej imprezie"sztachet party" to ta cala ochrona by spierdala ile sil... dostali by lancuchami,palami to by juz nie byli takimi kozakami...
jednym slowem skurwysyny , filmie nie widac zeby raczej cos zawinili ci co dostali :/
i dinozaur dobrze gada , ciekawe czy by se poradzili z tyloma osobami co ich bylo i wielszych a nie z takimi pojedunczymi chrupkami jeszcze z zaskoczenia
rozpisalem sie chce wysłać i bład forum ;/ nie bede sie powtarzać ;/
fallenursus
12-02-10, 22:34
rozpisalem sie chce wysłać i bład forum ;/ nie bede sie powtarzać ;/
kaman a chcialem przeczytac calosc..:)
nie chce mi sie juz ale napisze ze goscie sa pojebani, za nic leja, jakbym od nich dostal tak za nic to nie popuściłbym im choćbym mial pozniej mieć nie ciekawie, bo ochrona powinna dbać o porządek a nie lać za nic i kopac na ziemi, atakować z zaskoczenia za nic,
Super! W większości 3\4 na jednego i strzały z zaskoczenia...
1. w Polsce nie widzialem na bramce jeszcze kogos <80 kg
2. Czemu w rosji maja takie gejowe grzywki ?
Gangsta Latino
13-02-10, 22:06
Jak by do tego klubu przyszli prawdziwi polscy ochroniarze to by tych rusków zmiotli w kilka sekund... jak w Polsce sie idzie do klubu to wystarczy popatrzeć na morde bramkarza ( ochroniarza) i juz sie odechciewa kłótni
może ktoś zna tytuly tych nut? ;>
wśród tych co przyznali Blake'owi PIWA (odpowiedniki SOGów) jest Jaca, Russel, Ojciecmaciej :P eh to tylko zbieg okolicznych ości ;p
ten co wrzucił filmik na forum do którego odnośnik kliknąłeś aby ów film obejrzeć ;]
A niech mnie kule bija rzeczywiście i to jestem obok Russella :)
Wrzucałem link do tego filmiku pare dni temu na sb o/
tylko podpisałem iż uważam że w Rosji zawsze mieli profesjonalną ochronę :P
Pokazali że mają chłopaki uderzenie ale zazwyczaj to po kilku strzałach były kopy, nic ciekawego. Ciekawe jakby poradzili sobie z tłumem.
1. w Polsce nie widzialem na bramce jeszcze kogos <80 kg
Ty na imprezy z wagą chodzisz czy jak? :twisted:
Pojęcie, jak uderzyć, to oni mają. Krzepy trochę też, jak na takich leszczy. Jak by trafili na grupkę, trenujących coś bysiorów, to by długo na tej bramce nie postali. Kopanie leżących, mogli by sobie podarować.
Kilku na jednego pijanego i to z zaskoczenia to i nastolatek by tak sobie poradził.
Ciekawe jak na solo by sobie poradzili.
Chętnie bym potańczył z tym spaślakiem co w końcówce stoi w koszulce Security.
ćwierćstrzałowcy i tyle!o czym tu w ogóle gadać i oceniać?kilku leszczy mocnych w grupie ci goście którzy dostali od nich nie tyle co nie umieli się bić o tyle bali się wszczynać bójki bo tych pedziów było kilku i jakie szanse?jeden gość który próbował tego grubego przepchnąc jedynie sie odważył a i tak zaraz jakiś łysol przyszedł i koniec.w moim miescie na kazdym ballecie stoi na bramce po 2ochroniarzy takich że jak pół wejscia zajmuja nikt nawet nie mysli zeby do nich startować wszystkie zadymy sa poza klubem.no
i nie ma takiego bicia!Co to ma być?koniec imprezy!!!
jak tu sie bic jak kazdy dostal kilka plomb nie wiadomo za co i skad,bo w wiekszosci przypadkow tylko stali i nawet nic nie mowili a latwo jest sie przewrocic jak sie odpowiednio nog nie ustawi do obrony.Nawet z boku albo od tylu uderzali,a potem to juz niepotrzebne kopy na lezacego i oczywiscie zawsze w kilku.Patologia w melinie :)
Porazka ;/ Gdzie taka cholote zatrudnic... Wystarczyly by 3 konkretne osoby po 80kg i ich tam nie ma :/ Nie chce sie tego nawet ogladac jak te ..... atakuja od tylu i z zaskoczenia :/ Ciekawe co by zrobili jak by trafili na 5 podpitych Polakow... :D:D:D Kurwa nie moge tego ogladac...
tam jest popier****one prawo, w Polsce jak by ochroniarz zaatakował cywili to odrazu prokurator ; ] Jak widać na filmiku tamci ochroniarze młodzi są.... nadpobudliwi i dość często dochodzi do przepychanek z ich strony, w Polsce się tak nie kozaczy bo od razu komes, policja i inne interwencyjne. Ale z 15-20 lat temu niewiele się różniło tutaj niż na filmie ; ]. Sztacheta i heyaaa ;D
Bysmy zebrali tych łepków co tu ostatnio sie chwalili ze na ustawki jeżdżą i by im do*ebali...hehe :P
nie moge takich rzeczy ogladac bo mnie kurwica lapie... nie nawidze pajaców i tepie ich.
To wy doradzaliście temu 13 latkowi co chodzi na ustawki żeby brał kreatyne i teraz prosze zalozyl koszulke security i bije wszystkich pod klubem