PDA

Zobacz pełną wersję : Odżwyki

Noxl
12-02-10, 11:31
Siema ;] jestem Tutaj nowy więc witam wszystkich

ćwiczę już 2 miechy ;D i jest nawet dobrze ale zastanawiałem się nad czymś co pozwoli mi urosnąć i dać w siłę
19 lat w Tym roku :P 179cm, 71kg

Myślałem nad KreatynA TCM 1100 300kaps na poczatek co o Tym myślicie?

luo
12-02-10, 11:57
IMO nie ma sensu narazie kupywać supli, a tym bardziej jabłczanu. Lepiej zajżyj do działu dieta i ten hajs wydaj na konkretne jedzenie, a po krete pojdziesz do sklepu za jakieś pół roku, najlepiej po monohydrat np. olimp mega caps czy sprawdzonego vitalmaxa. Narazie i tak będziesz miał dobre przyrosty więc tolko zbędny wydatek

Noxl
12-02-10, 12:09
No dziękówa skoro Tak twierdzisz To tak zrobie ;D łap Sog'a :D

niewula
12-02-10, 14:22
poczekaj az zlapiesz zastuj a potem sobie wez jakas kreatyne jak chcesz , narazie trzymaj sie dobrej miski i bedzie dobrze

luo a czemu nie moze zaczac od jablczanu?? mocniejszy, lepszy czy jak?......

Noxl
12-02-10, 16:33
No właśnie, głównie zależy mi na sile i już Teraz widzę bardzo wielkie wyniki wg mnie jak na dwa miesiące ale przydało by się urosnąć dobrze, czyli Teraz dietka? i dopiero gdzieś w wakacje o czymś myśleć?

Dominick
12-02-10, 16:43
bez sensu zaczynać od jabłczanu kreatyny... najlepiej monohydrat jest słabszy od jabłczanu ale świeży organizm więc nie trzeba nic mocnego ja sam teraz kończe mono i na 2gi cykl kupie dopiero jabłczan pozdrawiam

Noxl
12-02-10, 16:57
Aha no dobra, jeszcze jedno

Gainer :P co o Tym sądzicie :)?

Dominick
12-02-10, 16:58
jedzenie w proszku.. jak lubisz pić obiad to powodzenia ja wole jeść z talerza :>

niewula
12-02-10, 17:07
monohydrat jest słabszy od jabłczanu

ale wytlumacz mi to? dlaczego niby jablczan jest mocniejszy od mono np , a orotan ,cytrynian i chealat po juz pewnie same kosy?
o ile pamietam to chyba tylko wlasnie chelat i monohydrat maja potwierdzone dzialanie

niewula
12-02-10, 17:17
jedzenie w proszku.. jak lubisz pić obiad to powodzenia ja wole jeść z talerza :>

sory , ze post pod postem nie zdazylem edytowac.

Masz racje gainer to takie jedzenie w proszku ale bierze sie go wtedy gdy ma sie za slaby ten obiad tak samo bialko , a za slaby ma raczej zdecydowana wiekszosc

Noxl
12-02-10, 17:20
No dobra rozumiem więc poczekam Tak jak mówicie, Tylko określcie się co mam kupić jak już będę gotowy na To ;) a myślę że wakacje To dobry okres

Dominick
12-02-10, 17:20
nie mam pojęcia bo nie interesuje mnie to.. pytalem nie jedna osobe ktora na codzien sie tym zajmuje i podobno 1 jablczan 2 cytrynian 3 monohydrat. A jak chcesz sie dowiedziec dokladnie dlaczego to proponuje zalozyc nowy temat z tym pytaniem pozdro

kupuj monohydrat na 1 cykl

co do gainera to masz racje ale gainer nie jest tani a szybko sie konczy wiec lepiej kupic wiecej miesa czy ryzu
oczywiscie mowie pod wzgledem ekonomicznym :)

niewula
12-02-10, 17:48
roznia sie tylko wchlanialnoscia