PDA

Zobacz pełną wersję : Redukcja

Mastershammer
12-02-10, 09:22
Witam,zaczyna m redukcje w-174cm,waga-87-88.DIETA
1.80gr płatków,6 białek+2 żółtka+1/2banan
2.100gr (ryż kasza,słodki ziemniak)+250gr piersi z kurczaka+warzywa+łyzka oleju lnianego
(pomiedzy 2-3 psiłkiem 30gr izolatu)
3.taki sam jak drugi
4.250gr twarogu chudego+30gr migdałów
5.300gr łososia/piersi z kurczaka+warzywa
6.40gr odżywki białkowej +30gr masła orzechowego
Suple-
aminokwasy (proste)5sztuk rano po przebudzeniu,po dwa do 2,3,4 posiłek na noc 5 sztuk
szejk potreningowy-40gr izolatu+70gr vitargo+10 glutaminy
przed treningiem-Power horse lub deca Stack
Na noc(w dni treningowe)5gr głutaminy

slim shady
12-02-10, 10:45
nie lepiej 4 posiłek zamienić z kolejnością z 6

który to posiłek po treningowy ?
jakie płatki ? możesz dorzucić do nich siemie lniane
zamiast aminokwasów prostych mogłeś kupić BCAA
możesz pić zieloną herbatę polecam w dużych ilościach (1,5 l dziennie) i czerwoną. Warto zaopatrzyć się w witaminę C,magnez, Omega 3 i czosnek w kapsułkach. Przed treningiem możesz wypić mocną kawę z imbirem i cynamonem (naturalny termogenik). Nie zaszkodzi spożywać 2-3 łyżki octu jabłkowego dziennie.Pij dużo wody. Do potraw dodawaj pieprz Cayenn.

Mastershammer
12-02-10, 12:43
Drugi posiłek jest po treningowy,aminy proste wcinam cały rok,Bcaa mam w izolacie 6gr(ultimate nutrition,Prostar 100%Whey-nowość).Płatki oczywiście owsiane górskie,zapomniałem o witaminach.Rano przed śniadaniem Omega3,chrom pośniadaniu vit A+e,B-complex,aspargin,koenzymQ10,po treningu Cetebe.Raczej nie zamienie posiłków bo ostatnie węgle jem w 3 posiłku o godz 15 więc już o 18 mam takie ssanie że nie wyrobie na odżywce i masle orzechowym.Dodam że będę na cyklu Propa z Npp

slim shady
13-02-10, 17:58
w izolacie masz też zwykłe aminy ale bcaa jednak ma większą ilość tych trzech amin niż dawka izolatu,
ssanie to część redukcji