Zobacz pełn± wersję : Problem z wzdętym brzuchem
Jak widac w temacie, mam problem z wzdetym brzuchem...
Co moze powodowac wzdety brzuch?jakies produkty weglowodanowe? białkowe?
(Podczas treningu puszczam b±ki prawie po kazdym cwiczeniu ;d)
Dodam ze posiłek przedtreningowy jem 2h przed treningiem.
Zna ktos moze jakis skuteczny lek?
Możesz spróbować Zielon± herbatę , jogurty activia z Actiregularis chociaż na nie patrzał bym raczej z przymkniętym okiem .
- http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3194500
a moze ktos z was mial z tym problem? i co pomogło?
woda!
mi zawsze wydyma bemben jak sie duzo napije ;D
zwroc na to uwage.
a b±ki... ludzie pierdza z roznych powodów, ja najbardziej mam po jablkach i mleku x]
zaczinj katować brzuszki, srać wtedy gdy ci sie chce- nie przekładaj tego. Ranigast jak zgaga po jedzeniu
ja miałem to po pełnoziarnistym żytnim chlebku.. odstawiłem bo nie miałem zamiaru sie z tym meczyc... teraz wcinam razowy
ok, dzieki za wypowiedzi ;d
a czy biały nalot na jezyku moze miec z tym cos wspolnego?
pewnie wszystko bierzesz do buzi i masz ''żabe''
mleko dostaw jak je masz w diecie
na diecie jade dopiero niecaly miesiac a bialy nalot na jezyku mam juz kilka lat... ;d a wiec mleko raczej odpada.
A co do brzucha - czy wzdecie moze byc wywolane przez kreatyne? czy odpada?
ja tez tak mialem ze sadzilem kiedysc baki caly czas i TO JEST WLASNIE PO KREATYNIE a dlugo bierzesz kreatyne?
ja tez tak mialem ze sadzilem kiedysc baki caly czas i TO JEST WLASNIE PO KREATYNIE a dlugo bierzesz kreatyne?
w±tpię ...
Hehe ... ;d tez puszczalem baki od kreatyny.. ;d wlasnie skonczylem cykl. Ale to były takie MEGA BˇKI ;d.
ja od ryzu smrodze i zadko sram, a jak sram to male smierdzace ilosci i z 2 razy dziennie
nie popijajcie pokarmów płynami ;]
¬le zbilansowana dieta i tyle...
Do każdego posiłku oprócz ¶niadania dodawaj 100-200g warzyw.
Na noc 2 łychy siemienia lnianego odtłuszczonego.
Pij dużo wody i między posiłkami ziołowe herbaty.Najlepiej rano rób dzbanek mięty,zielonej,rumianku itp. ja wale takie mixy i jest dobrze.
dokładnie
w tym woda raczej przegotowana nie butelkowana żeby unikn±ć wychłodzenia organizmu
Actiregularis http://www.animalpak.pl/forum/images/smiles/7.gif
ja od ryzu smrodze i zadko sram, a jak sram to male smierdzace ilosci i z 2 razy dziennie
to zmień na kasze gryczana, ja teraz tylko j± jem od paru tyg i jest git .
ja tak mam po owsianych xdd