Zobacz pełną wersję : Xpand xtreme pump dynamize
Witam. mam pytanie odnośnie XPAND XTREM PUMP DYNAMIZE. moja waga to 102 kg przy wzroście 178 cm,ćwiczę około pół roku, zakupiłem wyżej wymieniony produkt i mam pytanie czy dołożyć jeszcze zwykłą kreatynę i jakieś aminokwasy żeby iść w kierunku czystej masy mięśniowej .co warto dokupić ? nie chcę żeby waga zbytnio już poszła do góry .budżet na ten cel raczej nieograniczony
hmm a jaki masz teraz poziom BF? bo w pól roku raczej tej wagi nie masz czystego miesa ;] ale jesli chcesz dalej masowac to dodatkowa kreatyna Ci nie potrzebna jak Xpanda Ci starczy. co do amino też zbędne ale jeśli diety dokładnej nie masz to możesz w DT brać.
jak najbardziej powinienes dozucic krete , zeby bylo na po trneingu i w dnt
według mnie nie,
- formuła okolotreningowa, czyli stosowany przed i po treningu
- bazuje na trzech podstawowych składnikach(arginina,glutamina i kreatyna) użytych w różnych formach
nie zawsze trzeba robic cykli na krecie i brać te 10g\ed sam Xpand pozwoli mu na troche lepszy trening niż dotychczas i to ze krety w nim nie jest pewnie duzo nie ma znaczenia, bo przy jego wadze już teraz do szybkiego wzrostu masy podchodzilbym ostrożniej gdyz nie jest za wysoki.
ale po co marnowac odrzywke? ten xpand ma 5g krety w sobie , ale mysle , ze kozystniej by wyszedl na tym jak by dokupil jakas kreatyne za 50zl
z tego co pamietam to w xpandzie jest jabłaczan...moze mono jak juz jesli bardzo chcesz
Też biorę xpanda i mam do tego kreatynę cm3. Ja robię tak, bo tak wydaje mi się bardziej oszczędnie jeśli chodzi o xpanda. W dni treningowe z rana 5 tab. kreatyny + przed treningiem 6 tab. xpanda. W dni nietreningowe sama kreatyna z rana 5 tab. i wieczorem 5 tab.
z tego co pamietam to w xpandzie jest jabłaczan...moze mono jak juz jesli bardzo chcesz
a czemu mono?? co musi byc inne, slabsze jest czy co?
a czemu w ogóle uparliście sie caly czas na dodawanie do tego krety? ; > ma Xpanda, jesli starczy mu to niech bierze i tyle.
kochany sosenka bede strzelal ale ten xpand ma okolo 800g a porcja ma chyba kolo 20g wiec jesli by bral 2 dizienie jak ty wskazujesz to mu starczy na 20 dni.Duzo?
oj tam oj tam ;]
w ogóle to poczekajmy na autora bo jak tak patrze na jego staż\wage\wzrost to mam uczucie ze tłuszczu bedzie sporo u niego i moze lepiej by zrobił jakby pomyslał nad redukcja ;]