Zobacz pełną wersję : Problem z przeglądarką
Ludzie mam następujący problem ; /
Przeinstalowywałem sterowniki do karty dźwiękowej i miałem problem z dźwiękiem w przeglądarce, nie było go wogóle jak przesłuchiwałem youtube, dźwięku dostępności na gg nie słyszałem, a normalnie mogłem w winampie słuchać muzyki . Więc dodałem rejstr http://www.bercik64.republika.pl/FIX%20by%20mgr.inz.Player.reg
zrobiłem restart kompa i mam dźwiek w przeglądace tylko strasznie dziwnie wyciszony ; / a na winampie normalnie idzie ;< wiecie w czym problem tkwi?
fallenursus
09-02-10, 22:30
moze w windows sound settings masz wyciszone.
wgrałem najnowsze sterowniki do mojej kart graficznek Realtek High Definition Audio Driver v 2.89 i dźwięk normalnie idzie w winampie a w przeglądarka teraz wogóle ; /
instalowałem wczoraj najnowsze sterowniki do mojej karty dźwiękowej, Realtek High Definition Audio Driver v 2.89. Musiałem zmienić sterowniki ze względu iż wyskakiwał mi Blue screen z problem RtkHDAud.sys, więc przeinstalowałem sterowniki na te najnowsze i mój problem polega na tym że nie mam dźwięku w przeglądarce, np na takich youtbube, wrzuta, smog itd... tak samo nie mam dźwięków domyślnych windowsa, jak komputer sie urochamia czy bląd wyskakuje, tak samo na gg jak dostaje wiadomość, brak DŹWIĘKU!!! a na winampie wszystko śmiga, robiłem wg róznych opini aby dodać wpis do rejstru, postępowałem zgodnie według tych wskazówek:
http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=77336
I NIC ;<< PROSZE O POMOC ;<
Moja płyta główna: GA-MA69VM-S2
Karta dźwiękowa jest zintegrowana z płytą główną ;<<< Ludzie ratunku, przeszukałem już dużo forów a nic nie znalazłem, licze na wasz profesjonalizm
AA i wgrywałem wszystkie kodeki i nadal nic.
taki mam problem ;/
fallenursus
10-02-10, 19:39
sprawdzales czy nie masz wyciszonych w mixerze windowsowym? i jaka winde jedziesz?
mi na realteku tez szwankowalo wiec go wypyerdolilem i wsadzilem stara poczciwa SB Live
format,
bo to rzadki problem ale ciezko sie go pozbyć, na XP sa sposoby gdzies w necie było, na viscie mi sie nie udalo, ja dalem se spokój po paru h i system od nowa; ]