PDA

Zobacz pełną wersję : Porada w planie treningowym

Warzych
09-02-10, 19:51
Witam mam do was pytanie odnosnie planu treningowego :) Chodzi mi glownie o biceps,triceps i klatke piersiowa. W domu posiadam tylko drazek a poza nim juz nic wiec jestem skazany na tradycyjne pompki. Pytanie do was :) Mozecie mi ulozyc plan wg ktorego moj biceps,triceps i klatka piersiowa sie powieksza i nabiora wiecej sily? Z gory dziekuje :)

Indiana
09-02-10, 20:01
Siemka :) wpisz w gugel "trening domatora".

Warzych
09-02-10, 20:43
OK ok ;) http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp
Dobra ale patrz :D tu jest strasznie duzo cwiczen :D Moglbys mi zrobic z nich jakis plan? tak 4 cwiczenia?;))

Tam na stronie jest podane tyle ;d hehe :
1.Pompki płasko(dowolna z podanych wersji)-4-5 serii x do zmęczenia-ze zmiennym rozstawem dłoni.
2.Pompki głową w dół(nogi na podwyższeniu-rys.5)-4-5 serii x do zmęczenia- ze zmiennym rozstawem dłoni.
3.Pompki na taborecie(F)-3-4 serie x do zmęczenia
4.Pompki boczne(rys.7)2-3serie x do zm.
5.Pompki przy ścianie(rys.2)2-4serii x do zm.
6.Pompki w podporze tyłem(G)2-4serii x do zm.
7.Przysiady(na jednej lub obu nogach)4-6 serii x do zm.
8.Wspiecia na palce(na jednej lub obu nogach)4-6 serii x do zm.
9.i 10.-dwa wybrane ćwiczenia(C-F)na mięsnie brzucha po 4-5 serii x do zm.
11.Unoszenie tułowia z leżenia przodem-4-5 serii x do zm.
12.Uginanie ramion w ciężarem stojąc(ciężar zamiast ekspandera)-4-5serii x do zm.

szycha77
10-02-10, 16:41
Pompeczki są dobre więc rób np. co drugi dzień. A jak chcesz być WIĘKSZY to zapisz się na siłkę i odpowiednio odżywiaj się.

hans1237
10-02-10, 17:26
SZYCHA MA 100% racji w domu to pierd....nie a nie trening,więcej sie ukombinujesz a masy itak nie zrobisz

Warzych
10-02-10, 20:22
OK :) A ile mam robic tych pompek? :)) Do slabszych nie naleze :) Za pierwszym razem 50 pompek potrafie zrobic jak i 25 podciagniec na drazku do pelnego zwisu :P