PDA

Zobacz pełną wersję : odżywki i choroba

neoxiu
08-02-10, 16:17
Witam. To mój 2 cykl. Dzisiaj zaczał się mój 3 tydzień na odżywkach. Kreatyna,bcaa Xtra, hmb no i witaminki z Olimpu. W sobotę dopadła mnie choroba. Całkeim dobrze mi szło przytyłem 2,5kg.
A teraz proszę o poradę Czy brać suple dalej i ćwiczyć, czy może przerwać ćwiczenia i branie supli a gdy wyzdrowieje znowu je jesć i ćwiczyć.?

Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdro

Sosna91
08-02-10, 16:40
3g wit C rano i 3g wieczorem i jedziesz dalej z koksem, no chyba ze nie bedizesz wstanie, wtedy przerwij i sie kuruj,

maly25
08-02-10, 16:49
jak jestes przeziebiony to nie przerywaj a jak to cos powazniejszego to przerwij

neoxiu
08-02-10, 17:38
Dzięki wielkie. Sogi lecą

MolderDist
08-02-10, 23:54
Dokładnie jak ktoś wyżej

jak przeziebienie to ciągnij dalej

jak wiesz, że dłuższa to przerwij

możesz robić tak, że rozpuszczać Bcaa Xtra + witamine C w jednym i popijać w ciągu dnia

a kreatyne normalnie podzielić na równe porcje i brac kilka razy dziennie

u.waw.pl
09-02-10, 00:22
Nieważne, czy przeziębienie, czy grypa nie trenuj na razie. Duży wysiłek fizyczny osłabia organizm.

MolderDist
09-02-10, 00:32
halo

mówimy o braniu kreatny

nie trenowaniu ;-)

Pozatym

może byś się zaczał wkońcu udzielać w dziale?

Jesteś moderatorem, a widze Cie chyba pierwszy raz od kilku miesięcy!

u.waw.pl
09-02-10, 00:39
Kreatyny się bierze wtedy jak się trenuje...

Rangę moderatora zawsze można zdjąć, wystosuj specjalną petycję do administratorów. :)

MolderDist
10-02-10, 00:27
Tylko tak potrafisz odpowiedzieć?

Może się ustosunkujesz czmeu jako moderator wogole nic nie robisz w tym dziale?

Może będzie miał resztke honoru i sam zrezygnujesz?

Młody
10-02-10, 06:52
mi dopiero angina zeszła od 2 dni codzę na siłkę byłem na 4 tygodniu cyklu x-pand,glutamina,białko,carbo wit,cynk,wit.C i złapało mnie to gówno i trzymało 2 tygodnie więc kreatynę pociągnołem do końca a resztę odstawiłem białko wiadomo uzupełnienie diety a siłkę odpuściłem bo osłabia organizm tymbardziej że u mnie w klubie nie jest za ciepło ja tam w zimie zawsze długie dresy i ciepła bluza więc bym się spocił i doprawił jeszcze bardziej

u.waw.pl
10-02-10, 09:04
Może się ustosunkujesz czmeu jako moderator wogole nic nie robisz w tym dziale?

Może będzie miał resztke honoru i sam zrezygnujesz?

Oczywiście, że robię :) Podaj nr konta wpłacę Ci odszkodowanie, jeśli czujesz się pokrzywdzony :)