Zobacz pełną wersję : swedzacy sutek meta
Wczoraj wieczorem po 12 tabsie metki jelfy poczulem ze swedzi mnie prawy sutek. Czy w takim razie powinienem zarzucic nolve i kontynuowac cykl, czy lepiej przerwac zupelnie branie metki?
co tak szybko sie poddajesz :smile:
ciagnij dalej, doloz 20mg nolvy ed i ciagnij jeszcze przez 7 dni po skonczeniu cyklu,
To moj pierwszy cykl, jak zlapalo mnie to po 3 dniach cyklu to boje sie pomyslec co bedzie dalej. Nie chcialbym skonczyc z gino.
Te 20mg nolvy dawac na noc?
a dlaczego na noc?
wydaje mi sie ze gdzies o tym czytalem, ale glowy nie dam.
Jaka pora bedzie najodpowiedniejsza?
pora raczej tu niema znaczenia. jesi sie tak uparles to staraj sie dawac nolve o tej samej godz kazdego dnia. ale bez fanatyzmu;)
damiano18x
07-02-10, 14:18
2o przez kilka dni potem starczy po 10 przy samej metce. ja biore zawsze na noc bo jak wczesniej bralem o ruznej poze dnia to nieraz zapomnialem wziac:P przejdzie napewno wiec ciagnij cykl dalej...
To ile bierzesz tej mety dziennie i jaka to jest meta, że cię sutas zaczął swędzieć?
damiano18x
07-02-10, 14:34
pisal ze bierze polaka czy to wazne ile? wyskoczylo gino trzeba dzialac. mi na mecie wystarczy kilka dni i zaczyna sie problem..
pisal ze bierze polaka czy to wazne ile? wyskoczylo gino trzeba dzialac. mi na mecie wystarczy kilka dni i zaczyna sie problem..
Kurde nie wiem jak Wy, ja biorę jelfę 20mg ed jak w podpisie poniżej i żadnego gino nie mam.
każdy inaczej reaguje na towar i nie ma sie co dziwić.
biore 20 mg ed, to pierwszy cykl i problem pojawil sie po 3 dniu brania
każdy inaczej reaguje na towar i nie ma sie co dziwić.
Wszyscy czekają na Twoje pierwsze gino Sosna :P
Dodatkowo jeszce walę teścia 400mg week i również jest git.
znajac zycie wziecie nolvy wiaze sie pewnie ze spadkami, albo slabszym progresem bo obniza igf :(
damiano18x
07-02-10, 16:45
w malej dawce nie ma znaczaceg wplywu na przerosty przynajmniej ja nie zaowazylem zeby je ograniczala...
fallenursus
07-02-10, 17:22
mysle ze to paranoja a nie gino
2o przez kilka dni potem starczy po 10 przy samej metce. ja biore zawsze na noc bo jak wczesniej bralem o ruznej poze dnia to nieraz zapomnialem wziac:P przejdzie napewno wiec ciagnij cykl dalej...
rozumiem ze dzielisz tabletki na pol, bo tamoxifen ma chyba w tabletce 20 mg?
Sam nie wiem, ale prawy sutek zaczal mnie swedziec i wyczulem powyzej sutka jakies 0,5 cm od niego male zgrubienie.
damiano18x
07-02-10, 17:37
przewaznie jest po 20mg ja taki mam i dziele. niewiem jaki ty masz podziel tak zeby przez kilka dni brac po 20 mg a potem 10...
fallenursus
07-02-10, 17:45
rozumiem ze dzielisz tabletki na pol, bo tamoxifen ma chyba w tabletce 20 mg?
jak mnie gino wzielo to szamalem po 40 3 dni potem po 20
Sam nie wiem, ale prawy sutek zaczal mnie swedziec i wyczulem powyzej sutka jakies 0,5 cm od niego male zgrubienie.
zmieniales proszek do prania ostatnio moze?
posciskaj te zgrubienie,boli? swedzi tylko czy rowniez piecze i napuchniete?
zmieniales proszek do prania ostatnio moze?
posciskaj te zgrubienie,boli? swedzi tylko czy rowniez piecze i napuchniete?
proszku nie zminialem
nie czuje zadnego bolu jak sciskam to zgrubienie, sutek jedynie swedzial (piekl). Brak widocznych opuchniec.
jak go bedziesz dalej tak macal to cie dalej bedzie bolal
jak bym mial miec gino po mietku to bym sie na kreatyne przezucil
przy 40mg mieta ed i 500mg omo ew nie swedzial mnie nawet sut
tera jak sie wykuruje z lokcia tenisisty to se doloze i zobaczymy czy w koncu mnie suty beda szarpac:neutral:
no to masz idealny organizm do koksowania :)
jakby po kreatynie byly efekty takie jak po saa to bym po nie nie siegnal :neutral:
fallenursus
07-02-10, 19:34
mnie przy 1g dalo popalic ostro. 3 dni po 40mgnolvy i tydzien po 20 dalo rade.
tommy a jak u ciebie z BF%?
To moja najbardziej aktualna fotka, sorki ze z lustra
http://www.image-share.com/upload/168/73m.jpg (http://www.image-share.com/image.php?img=168/73.jpg)
Bf nigdy nie mierzylem, na masie dosyc szybko pojawia mi sie fat zakrywajacy miesnie brzucha.
No i mam chyba troche obtluszczona klatke piersiowa. Jak napne klate to caly miesien jest twardy poza najblizsza okolica sutek.
Mozliwe, ze masz gino tluszczowe.. ale wątpie.. idz do lekarza apytaj usuwanie takiego gino jest bezinwazyjne.. odsysaja tluszcz i tyle.
fallenursus
07-02-10, 21:36
^^^ zryj mietka. jak bedzie gino to poczujesz dobrze.
^^^ zryj mietka. jak bedzie gino to poczujesz dobrze.
obym nie musial tego poczuc :neutral:
fallenursus kiedy dajesz nolve, dopiero jak boli czy wczesniej ?
Dokładnie tak mysle jak faluś, gdzie tam jakieś gino, 3 dni po 20 mg, wiem że cuda sie zdażają i że w drewnianym kościele mozna cegłą dostać ale nie do przesady,
meta srodek anaboliczno/androgenny 60/70% anaboliczny gdzie tam jakieś gino po 3 dniach :)
.
fallenursus
07-02-10, 23:15
Nolva dziala b lyskawiczn.ie. jak dorze uderzysz to poczujesz roznice w 6hrs.ja daje tylko jak sie cos naprawde dzieje a swira na tym pktcie mam.
fallenursus
08-02-10, 06:00
odkrylem powod Twojego ''gyno''
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=25309:twisted:
odkrylem powod Twojego ''gyno''
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=25309:twisted:
z tej listy supli w tamtym poscie pozostalo:
- Orange Triad - 4 tabsy ed
- OLIMP Chela-Cynk 30 mg - 1 tabs ed
- magnez Chela 100mg - 2 tabsy ed
- wit C- 200mg - 2 tabsy ed
- omega-3 gold - 2 tabsy ed