Zobacz pełną wersję : Białko ostrowia WPC 80 !!!!
Witam wszystkich mam propozycje kupna białka ostrowi 15 kg smak naturalny za 350zł . Na stronie Ostrowi cena za worek 15kg to 420zł . Kupował z was ktos juz to białko .
Proszę o szybką odpowiedz !!!!
na tym forum to chyba kazdy to bialko kiedys jadl.
jesli chodzi o bialko jako bialko,to jest ok,tylko gorzej z rozpuszczalnoscia i ze smakiem, ale zawsze mozna dosypac troche kakao i smak sie poprawi
dzbanekzwd
07-02-10, 10:10
dokładnie j.w. trzeba czymś doprawić bo smak porażka naturalny już ostry ham
Do smaku idzie się przyzwyczaić, szkoda ładować dodatkowych cukrów do białka. Co do rozpuszczalności to fakt ciężka ale odpowiedni garnuszek, dobry mikser i heya :lol: i masz jak mleczko dla bobaska :rockon:
co Wy z tą rozpuszczalnością ? Szejker kilka machnięć i wszystko dobrze się rozpuszcza tylko piana denerwuje bo trzeba z 5min odczekać. Smak można sobie miadu dać albo kakao co kto lubi. Ja tam wolę łowickie bo smak jest odrazu dobry
ja mam teraz wpc ostrowie 80, smak waniliowy, rozpuszczam z mlekiem, w shakerze pomachasz i masz ; ] zajebisty drin ^^:happy::happy:
Ja was rozumie jednak wworku 15kgjest smak naturalny . Mam jeszcze jedno pytanie czy to białko ma napewno 80g białka w 100 g
dzbanekzwd
07-02-10, 19:14
powinno mieć 80%.
wg badan robionych kiedys tam mialo +/- 80% czyli git :yawn: