PDA

Zobacz pełną wersję : Przemiana materii

Nyczek
07-02-10, 01:01
Witam
Chciałem sie zapytac jak mozna zwolnic przemiane materii? Z tego co wyczytałem powinno pic sie oliwe z oliwek lub olej lniany czy to napewno moze podziałac? co do diety to mam fakt faktem nie rozpisana ale wiem ile musze pochłonac kcal i staram sie jesc 5 razy dziennie , choc mam czeste przerwy w diecie z powodu alergi.

Nyczek
07-02-10, 01:51
aha zapomniałem dodac jeszcze olej MCT co o nim sadzicie?

Mati199314
07-02-10, 09:01
Dolewamy jedna przynajmniej lyzke oliwy z oliwek, oleju rybnego lub oleju lnianego do każdego posiłku i tą dawkę zwiększamy co tydzień

Giro
07-02-10, 18:49
Witam
Chciałem sie zapytac jak mozna zwolnic przemiane materii? Z tego co wyczytałem powinno pic sie oliwe z oliwek lub olej lniany czy to napewno moze podziałac? co do diety to mam fakt faktem nie rozpisana ale wiem ile musze pochłonac kcal i staram sie jesc 5 razy dziennie , choc mam czeste przerwy w diecie z powodu alergi.

Chesz zwolnić przemiane materii, ponieważ masz problem z nabieraniem masy? Chce się tylko upewnić..

Nyczek
07-02-10, 23:20
tak miedyz innymi z powodu alergi , a jesli chodzi o zalatwianie swoich potrzeb to jest to zbyt czesto 5-6 razy dziennie , z tego co czytałem na necie to az jest niebezpieczne

Giro
07-02-10, 23:27
Na co masz tą alergie?? Rozumiem że radziłeś się lekarza...

Nyczek
08-02-10, 00:19
tak , ja odczulalem sie 5 lat troszke to pomogło , jestem uczulony prawie na wszytsko z zywieniowki przede wszytskim na białko i cytrusy.Lekarz powiedział mi ze powodem tak czestych wizyt w toalecie moze byc wlasnie ta alergia na dane produkty.Z racji tego ze nie moge ich wyluczyc z diety jest jeden ratunek , zmienijszenie przemiany materii