Zobacz pełną wersję : Podwójny atak!!!
Jestem swiadomy ze powielam temat ale nie wydaje mi sie ze jest to zasmiecanie działu.Chce wszytko miec jano i przejrzyscie zaplanowane.Prosze o wyrozumiałość.
1. WIEK: 25
2. WAGA: 90
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 115
-udo: 57
-talia: 93:(((((((( (brzuch byl 96 ale jest koniec 3 tyg i juz 92 okolo)
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ponad4
6. DIETA:
:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1)20 testex+100wina apex pharmaceutics
2)20 testexu + 25 winstrol zambon
8. TRENING: 6-10 ruchow
9. CEL CYKLU: REDUKCJA zdecydowana + uzyskanie dobrrego mięsiwa ,redukcja fatu
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 7 miesiecy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: dywan na klacie siedzi
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 130
-martwy ciąg:160
-przysiad:
W chwili obecnej jestem w 3 tygodniu cyklu:
1-8 mast 400/week
1-9 prop 100 e2d
4-9 wins 50e2d
Poczatkowo planowałem dluzszy cykl ale zminily sie plany i zakoncze w 9 tygodniu.
1)Wydaje mi sie ze przy takich dawkach uzycie HCG jest zbedne???CZY MAM RACJE?? Prosze o rozpisanie odbloku.
Nastepnie mam zamiar polecies 2 on 2off Clenbuterol.
2)Czy wkomponowac go w odblok czy bezposrednio po??
Nastepnie planuje 4 tyg przerwy iiiii:
1-8 prop 50mg e2d (okolo)
1-7 fast rip 100 mg e2d(65mg drostanolone propianate
65mg trenbolone acetate
70mg testosterone propionate )
3) Jaki odblok po takim podwojnym złozonym cyklu??
Oczywscie witaminki suplementy i dieta dopiete na ostani guzik. Zreszta 3 tydzien a juz ponad 3 cm w maciusiu uciekły:)
Prosze o powazne podejscie do sprawy!!!
Zdjecia z poczatku cyklu teraz jest progresja:)
szczerze to slabo wygladasz jak na ten okres cwiczen + cykle,
w tym fast-rip to na 1ml sa takie parametry tych 3 skladnikow?
Dokładnie jak lg , lichutko, gdzies popełniasz zajebiste błędy,
tym razem doradztwo pozostawiam podopiecznym , bo czas kiepski, ale kontroluje. :)
tatuaże ok ale swetr bym ogolił - wiosna idzie hehe :)
fallenursus
06-02-10, 19:54
ten temat juz byl dokladnie przerobiony, czego w tym nie zrozumiaes?
blood in blood out
06-02-10, 19:58
ten temat juz byl dokladnie przerobiony, czego w tym nie zrozumiaes?
Pewnie chciał się dziarami pochwalić :)
Chodzi o odblok zarowno do pierwszego jak i drugiego cyklu.Jestem troche zagubiony...Kazdy radzi co innego..
Na kazdym forum calkiem rozne odpowiedzi(zalogowany jestem na innnym rowniez)
Ps:trochew spadkow zaliczylem, dziecko mi sie ur a co za tym idzie ciezki nieprzespane noce,duzo pracy malo regeneracji,chujowa michai efekt jak widac:(
tak to jeden ml!!
Jak znajde foty z przed roku ponad to wrzuce.
Bez Obrazy ale wygladasz na niezłego skur*wiela :D
skurwiela?? odbiore to jakos komplement:)
To jakie dawki HCG i ile po ostatnim strzale z tescia??
Jak wkomponowac clen (dawki i czy w systemie 2 on 2 off)??
fallenursus
06-02-10, 23:36
http://www.w3bbo.com/forums/Why-Click_this_thread.jpg
http://e-kulturystyka.info/showpost.php?p=315358&postcount=20
http://e-kulturystyka.info/showpost.php?p=315400&postcount=25
a ocb z ta przerwa 4 tygodnie???
6 sierpnia wyjedzam na urlop i chce wszytko zmiscic w czasie ...
fallenursus
06-02-10, 23:42
to jest jedna wielka kiszka kolego, masz obydwa cykle pod ten sam efekt koncowy wsumie.
kupiles juz sprzet? czy dopiero zamierzasz? ile czasu masz do wyjazdu zeby sie uwinac wogole ze wszsytkim? cykl+odblok, bo zamiast tych dwuch takich samych wsumie cyklow z innymi srodkami mozna zrobic jeden
6. DIETA:
:
7.
To wymiata po prostu :lol:
Diet jest,staram sie przede wszytkim ponad 3 bialka wcinac wegle ucinam jak sie da i 2 tluszczu:
7rano
1. Płatki owsiane-musli, mleko odtłuszczone, rodzynki + porcja białko.
10 30
2. Tłusta ryba(makrela wedzna) plus kromka pelnoziarnistego/Serek wijski 250mg/3 gotowane jajka + kromka pelnoziarnistego albo tunczyk pomidor plus kromka
13 00
3. Ryz, pierś z kurczaka/schab smazona na oliwie, warzywa, oliwa z oliwek
15 30
4.
-2 banany
-odzywka
18 30
TRENING
5.
- bezpośrednio po treningu 30g WPC
20.00
6. Posiłek potreningowy - ziemniaki, pierś z kurczaka/indyka/schab
Wychodze z zalozenia ze lepsze sa krotsze cykle 8-9 tyg niz dlugie,Łatwiej utrzymaac zdobyte miecho i zminimalizowac spadki:]
Sprzet w wiekszej czesci juz jest. Cel tez sam znaczy TRANSFORMACJA:
Nie oceniajcie formy bo jej nie ma (znaczy poprawa jest foty nizej!!!)
Ocenicie foty ktore wrzuce po cyklu!!!!!!
ZAZNACZAM ZE ZDJECIA PONIZEJ TO ZALEDWIE 3 TYDZIEN A PROGRESJA BARDZO WIDOCZNA!!
a wiec tak dieta redukcyjna do bani. nastaw sie na ckd lub low carb. a tu widze oliwa z oliwek potem ryz. pieczywo. to wszystko niema ladu i skladu.a tymi cyklam wogole mnie pozamiatales. mysle ze w drugiej czesci cyklu za duzo postepu nie zrobisz...po propie znowu prop. bez sensu. odpocznij sobie zrob odblok i cykl jak sie nalezy.
nie prop odgrywa tutaj role najwiksza jest wylacznie poto zeby byl wiekszy stosunek tescia do trenu,(mam wymagajaca zone)
Proponujesz uzyc innego tescia??
jaki dobry spalacz poleciacie obecnie na rynku??Zarzuce po clenie..
Dawidhardcore
08-02-10, 13:36
Bd musial troche zrzucic z fatu,bo na brzuchu troche ci sie nazbieralo,proponowalbym tobie cykl :sali powyzej 16mg dziennie + dieta niskokaloryczna aeroby i trening plus na koniec winko dla poprawienia sylwetki.Powinno cos dac,ale nie obiecuje:)
nie no troche nie przemyslane od samego poczatku. trzeba bylo dac na pierwszy raz enana a potem poleciec propem. teraz to sie za bardzo nic nie wymysli. chyba ze dasz trena enathanate +enan. ale po tak krotkiej przerwie to nie spodziewaj sie za duzo... co do spalaczy ro moge polecic ripped freaka. dobrze kopie. pozdro
Gangsta Latino
08-02-10, 20:15
6. DIETA:
:
7.
http://www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
Powiem tak, jedyne co masz spoko to bicuś, a tak to jak na 4 lata to ...:silenced::silenced:
jaki dobry spalacz poleciacie obecnie na rynku??Zarzuce po clenie..
efedryna, helios.
efedryna, helios.
voldemort (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=458) sorry za OT, ale mógłbym Cię prosić o linka do heliosa z jakimś krótkim opisem?
fallenursus
08-02-10, 21:10
czyzby ban na google?
http://www.superiormuscle.com/forums/anabolic-steroids/33760-helio-injectable-fat-burner
Mysle ze Olimp Thermo Speed Extreme będzie dobry ;)
kolega pytal o dobry spalacz a nie jakiegos olimpa....
Mysle ze Olimp Thermo Speed Extreme będzie dobry ;)
to dział doping a nie suplementy.
wpadl mi w rece test 400 i zastanawiam sie czy nie lepiej bylo by poleciec
1-8 fast rip 100mg e2d
1-5 test 400 50mg e2d
5-8 prop 100mg e2d
opinie:)2593
fallenursus
10-02-10, 19:06
200mg tescia e2d...hmmm?
fallenursus
10-02-10, 20:07
chiba zle zauwazylem :)
no ale i tak kombinujesz, na ch.. mieszac dlugi ester w tak krutkim cyklu? no i ta t400 jakas dziwna..z 3ech sklecona. normalne t400 sa z dwuch test c i test d, mysle ze ta twoja urwie ci dupsko:)
Możesz to z podniesioną głową wywalic do kosza.
wczesniej ktos pisalze poleca mi Tapering zamiast odbloku i dalej przejscie w tren i dopiero na koncu HCG odblok itd.
Moglibyscie mi to doklanie rozpisac tydzin po tydogniu z dawkami i odblokiem.
Obecnie 4 tydzien
Lece propa mastera i zaczalem wino iniekcje bo planowalem skonczyc w 8 tyg ale teraz sie wacham.
wlasciwie wszytko kupione ale to nie problem bo srdoki moge pozamieniac.
Beda sogi dzieki
fallenursus
11-02-10, 18:24
nie tapering ylko ''mostek'' z tescia. wbijasz po 150-200mg tyg. enana dopuki nie bedzie nasteponej bomby i tyle.
czyli teraz ciagnac do 8 tyg wino propa i mastera potem powiedzmy z 3 tyg enana i nastepnie wejsc a kolejna bombe z propem i fast ripem??????????
mozesz mi w tym pomoc bo chyba nie ma sensy rzeczywiscie sie odblokowywac dwa razy i przeryac bomby...
fallenursus
11-02-10, 19:27
ja robie przerwe conaqjmniej 2miesiace miedzy jedna bomba a druga biorac pod uwage ze mostkuje. nie sadze zebys po 3ech tygodniach przerwy znowu poczol materon, tym bardziej ze w tak malej dawce jest w fast-ripie. to sie kupy nie trzyma to co chcesz zrobic.
ja nie kminie opcji hcg/clen przez 2 tygodnie moze ci ktos to wytlumaczy dla mnie to sie kupy nie trzyma a do czyszczenia recepotorow moim zdaniem to ma tyle co kozia dupa do traby:),ale tez dupa z tego moim zdaniem bedzie bo obydwa cykle sa podstawione pod ten sam efekt koncowy.
albo robisz odblok i czekasz do nastenego cyklu ,przerwa=cykl+pct, albo lecisz mostek z tescia.
to jakbys mi to rozpisal biorac pod uwage ze jestem w 4 tyg i lece :
propa
mastera
pierwszy tydzin wina
Lece 4 dzin clenbuterol rowzniez
W szufladzie lezy jeszcze fast rip ,od chuja propa,test 400, stanazol La Pharma 10mg
Ile tyg wydłużyc i jak wkomponowac w to fast ripa ??
Moze cos dokupic a czegos sie pozbyc??
Bo chyba odblok 4 tyg przerwy i znowu bomba to kupa pomysl!!
Dziki i sory za trucie dupy
fallenursus
11-02-10, 22:51
juz mnie to pomalu podqrwiac zaczyna.:evil: to jest beznadziejny pomysl robic TE DWA CYKLE KTORE IDA POD TAKI SAM CEL tak blisko siebie bo z drugiego cyklu nic nie wyciagniesz. rob odblok/ przerwe jak sie nalezy po tym pierwszym. zle podeszles. nawet z twoim bf% mogles zaczac enanem,meta,winem i jechac clen on/off 2weeks z porzadna dieta low carb czy keto i by cie poprzerabialo. skoncz to co teraz, pokaz jak skonczysz co z tego wyciagnoles i ci sie cos ustawi w miare potrzeb. ja tu nie widze przerwy mniejszej jak 3 miesiace miedzy tym co teraz a nastepnym cyklem.
mam nadzieje ze dosc jasno tym razem napisane.