martin22
05-02-10, 17:04
Witam wszystkich.Chcialbym sie poradzic w paru sprawach profesjonalistow.Zaczynam przygode z silownia od poczatku(pare lat temu troche trenowalem)jednak sytuacja zyciowa nie pozwolila na dalsze trenowanie.Teraz wracam w pelni zmobilizowany z duzym zapalem(lubilem trenowac,relaksowalem sie na treningach mam nadzieje ze teraz nie bedzie inaczej:).Moj cel to redukcja (troche sie nazbieralo tluszczu glownie na nogach)oraz masa.Przez pol roku chcem dojsc do formy bo teraz to 0000 jakiejkolwiek kondycji i pojsc na profesjonalna silownie.Jednak przez te pol roku mam jedynie teraz do dyspozycji hanle(powinienem jeszcze dokupic za jakisc czas laweczke oraz sztange)
Dieta-co do diety to narazie nie mam mozliwosci(brak pieniedzy)na max diete,zdaje sobie sprawe ze dieta jest bardzio wazna ale sytuacja mi nie pozwala na 100% diete.Jezeli macie jakiesc tansze zastepcze produkty to prosze napisac
MOJE DANE:
wiek-22lata
waga-ponad 100kg
wzrost-183cm
A oto moje pytania:
1.CZY MOGE CWICZYC 5x W TYGODNIU?
2.CZY NOGI MOGE ROBIC 3X W TYGODNIU??
3.CZY MOGE BIEGAC W DNI TRENINGOWE CZY TYLKO W WOLNE OD TRENINGU??
4.ILE POWINIEN TRWAC TRENING(mysle ze kolo 1h nie zaszkodzi??+ok 15 minut rozgrzewki)
5.CZY MOGE OD POCZTKU BRAC JAKIEGOSC GAINGERA??I CO MOZECIE POLECIC TANIEGO I DOBREGO??
6.CZY MOGE JEDNEGO DNIA WYKONYWAC 3 PARTIE MIESNI??
7.ILE(na 1 trening) CWICZEN ROBIC NA DANA PARTIE MIESNI??
8.ILE POWTORZEN ROBIC I ILE SERII??
9.JAK NAJLEPIEJ DOBRAC W JAKI DZIEN WYKONYWAC DANE PARTIE??
DO TYCH CO NIE MAJA NIC DO NAPISANIA NA DANY TEMAT TO PROSZE WOGOLE NIC NIE PISAC(typu poszukaj,naucz sie pisac itp.....)
Z GORY WSZYSTKIM BARDZO DZIEKUJE I OCZYWISCIE WSZYSTKIM ZA PORADE SOOOOGG
CWICZENIA KTORE WYBRALEM NAPISZE POTEM MOZE KTOSC PORADZI JAKIE WYBRAC itp......
Dieta-co do diety to narazie nie mam mozliwosci(brak pieniedzy)na max diete,zdaje sobie sprawe ze dieta jest bardzio wazna ale sytuacja mi nie pozwala na 100% diete.Jezeli macie jakiesc tansze zastepcze produkty to prosze napisac
MOJE DANE:
wiek-22lata
waga-ponad 100kg
wzrost-183cm
A oto moje pytania:
1.CZY MOGE CWICZYC 5x W TYGODNIU?
2.CZY NOGI MOGE ROBIC 3X W TYGODNIU??
3.CZY MOGE BIEGAC W DNI TRENINGOWE CZY TYLKO W WOLNE OD TRENINGU??
4.ILE POWINIEN TRWAC TRENING(mysle ze kolo 1h nie zaszkodzi??+ok 15 minut rozgrzewki)
5.CZY MOGE OD POCZTKU BRAC JAKIEGOSC GAINGERA??I CO MOZECIE POLECIC TANIEGO I DOBREGO??
6.CZY MOGE JEDNEGO DNIA WYKONYWAC 3 PARTIE MIESNI??
7.ILE(na 1 trening) CWICZEN ROBIC NA DANA PARTIE MIESNI??
8.ILE POWTORZEN ROBIC I ILE SERII??
9.JAK NAJLEPIEJ DOBRAC W JAKI DZIEN WYKONYWAC DANE PARTIE??
DO TYCH CO NIE MAJA NIC DO NAPISANIA NA DANY TEMAT TO PROSZE WOGOLE NIC NIE PISAC(typu poszukaj,naucz sie pisac itp.....)
Z GORY WSZYSTKIM BARDZO DZIEKUJE I OCZYWISCIE WSZYSTKIM ZA PORADE SOOOOGG
CWICZENIA KTORE WYBRALEM NAPISZE POTEM MOZE KTOSC PORADZI JAKIE WYBRAC itp......