Zobacz pełną wersję : Zareczyny waszego kolegi...
Witam wszystkich...
Jestem 23 letnim bardzo zakochanym mlokosem, ktory pragnie zareczyc sie 14.02.2010 r.
Jesli kiedykolwiek sie zareczaliscie, badz macie jakikolwiek pomysl na zareczyny, prosilbym was o rade...
Pierscionek juz kupilem (http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe/BB-Z-000-025-0344M2H oto on), jestem w sto % zdecydowany.
Mam gadke dla rodzicow, tescow itd. Jednak nie wiem jak sie oswiadczyc samej swojej pannie... nie wiem nawet czy isc najpierw do panny czy do rodzicow...
Niechodzi tu o sogi, pochwaly, czy co kolwiek innego - ja naprawde sie tego obawiam:(
Z gory dziekuje za kazda pomoc ...
PS prosze o zrozumienie ... :(
wyobraz sobie kobiete, ktora bez slowa wie ze po trenigu musisz zjesc kurczaczka z ryzem, ktora jest milion razy piekniejsza od alby, ktora zawsze stanie po twojej stronie i powie miales racje, zna Ciebie od podszewki i PRZEDEWSZYSTKIM ROZUMIE CIE...
a teraz jeszcze raz napisz: "nie rob tego..."
no offens but ...
:)
fallenursus
03-02-10, 23:20
ktora jest milion razy piekniejsza od alby,
:)
pics or i call bullshit:twisted:
mysle ze impowizacja od serca bedzie najlepsza
fallen twoje zdanie ...
ale moje moze byc inne prawda?
alba moglaby lizac mi stopy a moja panna w tym samym czasie sie ze mna calowac...:)
a możesz zrobić zdiecje tego pierścionka swoim aparatem bo chciałem zobaczyć jak wygląda realnie...
Nie no stary rozumiem Cię...
Choć przyznaje młody jesteś ale zaręczyny to nie ślub- jeśli jesteś zakochany a przedewszystkim pewny laski to czemu nie?
Jeśli nie ciągnie Cię już do innych lasek to masz moje błogosławieństwo...
Co do samych tekstów ja myśle że tradycyjnie wielki bukiet czerownych róź wcześniej jakaś kolacyjka przy swiecach i klekniesz wyciągniesz pierscionek - i myśle że wielkich słów do tego nie trzeba...
To nie średniowiecze zapytaj sie najpierw jej...
nie wiem jaka jest Twoja kobieta ale ja musial bym sie troche wysilic. wszystko idealnie i ma to sie w jakis sposob wyrozniac. nie oklepana kolacja itd.naweet sam jak sie juz do czegos zabieram nie ide na latwizne bo chce zeby to wygladalo zajebiscie.chocby dlatego zeby kolezanki zazdroscily i mowily ale on jest zajebisty:twisted: w kazdym razie moj znajomy zabral dziewczyne nad morze w miejsce gdzie sie poznali i tam sie oswiadczyl.wy jezdzicie w gory do mnie, ja do was nad morze heh:twisted:
Ja kupiłem kwiaty dla kobiety i jej mamy.Najpierw im dałem a potem wstałem i zapytałem jaj rodziców czy mogę prosić o rękę ich najpiękniejszej córki (gdyż maja trzy :) ). Zgodzili się a wtedy wyciągnąłem pierścionek z pudełka,kleknąłem ( w tym momencie zżarł mnie stres,bo w pokoju było ponad 10 osób ) kompletnie nie wiedziałem co miałem powiedzieć i spytałem: ''wyjdziesz za mnie......kochanie?" Dziwnie to brzmiało ale jakoś się udało....
...ale to jeszcze nic w porównaniu ze stresem w kościele podczas ślubu :)
jaca ale rozmawiales z nia ze chcesz sie jej oswiadczyc. takie powazne rozmowy czy byly przed tym. bo ja to sobie nie wyobrazam sytuacji kiedy pytam dziewczyny a ona mowi nie :silenced:
Oczywiście że rozmawiałem.Zresztą ja wiedziałem że jesteśmy swoimi połówkami no i ona też :)
za duzo sie naogladaliscie telenowel :> w zyciu najpierw sie rozmawia z dziewczyna o tym a dopiero potem robi show :)
za duzo sie naogladaliscie telenowel :> w zyciu najpierw sie rozmawia z dziewczyna o tym a dopiero potem robi show :)
w zyciu jest roznie.
w zyciu jest roznie.
to fakt
ale lepiej i tak wczesniej sie upewnic i porozmawiac o tym z dziewczyną
ja uważam pomysł jacy za standardowo dobry - oświadczyny + obiadek + flakon z familia bla bla
chociaż jest opcja poprosic rodziców wczesniej o reke potem dupe do exclusive restaurant i tam sie oświadczyć
masz 10 dni -nie sraj żarem , chociaz łatwo mi pisac o tym :)
jebnij sobie setke przed na odwage
aaa i czuje sie zaproszony na wesele tak w ogóle
mnie grochos na bank zaprosi:twisted: a jak nie to wpadne na slub i skonczy sie impreza, dziekuja dobranoc:evil:. opowiem wszystko grochos:lol:
synek synek nie ma takich zaręczyn
dominick prosiles o fote - zrobilem, tylko brata nie ma i kor*** nie wiem gdzie jest kabel. Co sie nawkor*** szukajac go to masakra. Wstawie foto pozniej, nie dowiarku:)
Nie no panowie, ona jest ciuchatka i raczej by mocno ja krempowalo opcja typu "Najebany na klacie na srodku dyskoteki: WYJDZIESZ ZA MNIE BEJBE? BIORE 140na klate... mam golfa 2 jak kumpel pozyczy to trojke ;)... (heh znajomy filmik:P).
Raczej pojade standardami: kupilem dzialke na agorturystyke i jest tam PRZEPIEKNIE - ona jeszcze jej nie widziala i mysle ze pojade ja pokazac i tam sie oswiadcze. Spokoj cisza romantico itd. I szczeze chyba powiem jak jaca "wyjdziesz za mnie, kochanie?" bo jak sobie uloze gadke to bede sie tylko stresowal ze moge zapomniec. Pozniej do jej starych, do moich i kolacja...
Dzieki panowie za wszystkie rady... napewno zdam relacje...
Chetnie postawilbym flache lub shake bialkowego, no ale niestety tutaj sa tylko sogi :)
fallenursus
04-02-10, 13:17
byl jessze taki motyw..
rozpalasz kominek, kladziesz skore z niedziwedzia pod kominek, rozkladasz piknik. i czekasz....czekasz jak ten duren az laska przyjdzie do domu, bo zapomniales ze pojechala po pracy do mamy..wroci gdzies kolo ponocy, udajesz ze spisz na kanapie,dajesz jej zjebke ze czekales z kolacja bo wkoncu to wasza 4ro letnia rocznica i powinna sie domyslec. potem jej mowisz ze musicie powaznie porozmawiac...reszty mozna sie domyslec..
grochos po prostu spodobał mi sie ale chce zobaczyć go bardziej real ale to nie jest bardzo konieczne bo zawsze moge zobaczyć na żywo
Gangsta Latino
04-02-10, 15:39
http://www.youtube.com/watch?v=FUX37zAMS5o
Trochę czasu jeszcze masz więc;] Moim zdaniem zaręczyny powinny być niespodzianką, a nie ustaleniem... trzeba po prostu wyczuć dobry moment:)
Powodzenia i szczęścia życzę!!
z pozdrowieniami dla niedowiarkow :evil:
2417
RockyBalboa
04-02-10, 19:11
ok a teraz panna
musi być zaje**ta jak kupiłeś jej pierścionek za 3 kanty :> j/w
Zajebistość - pojęcie względne.
hehe - nieco prywatnosci panowie;) Jest zajebista dla mnie i to wystarczy:)
PS mamy maly problem: juz sie oswiadczylem i ide do niej do chaty zeby powiedziec jej starym i moje pytanie: jej siostrze tez powininem kupic kwiaty????????
nizle grochos hehe piątka :)
dzieki:)
i zeby ktos zle nie zrozumial bo juz nie moge :edit:
"Juz sie oswiadczylem.." - oznacza hipotetyczna sytuacje, a nie fakt ze sie zareczylem;)
Mam zamiar to zrobic 14.02
PS i sobie uswiadomilem, jaka beka by byla jakby ona sie tu zarejestrowala i mi odpisala
"Tak grochos, mojej sisotrze tez kup kwiatki...":P
Ja kupiłem kwiaty dla kobiety i jej mamy.Najpierw im dałem a potem wstałem i zapytałem jaj rodziców czy mogę prosić o rękę ich najpiękniejszej córki
Żeby niby sobie taki rarytasik wyciągnąłeś :P
byl jessze taki motyw..
rozpalasz kominek, kladziesz skore z niedziwedzia pod kominek, rozkladasz piknik. i czekasz....czekasz jak ten duren az laska przyjdzie do domu, bo zapomniales ze pojechala po pracy do mamy..wroci gdzies kolo ponocy, udajesz ze spisz na kanapie,dajesz jej zjebke ze czekales z kolacja bo wkoncu to wasza 4ro letnia rocznica i powinna sie domyslec. potem jej mowisz ze musicie powaznie porozmawiac...reszty mozna sie domyslec..
Ty tak zrobiłeś? :>
Grochosa Narzeczona
04-02-10, 22:01
hehe - nieco prywatnosci panowie;) Jest zajebista dla mnie i to wystarczy:)
PS mamy maly problem: juz sie oswiadczylem i ide do niej do chaty zeby powiedziec jej starym i moje pytanie: jej siostrze tez powininem kupic kwiaty????????
masz kupic kwiaty, sSeRdElEcZkU MoJ KoFfAnY :** BuzIam CiE:***
kurczaczek juz czeka wracaj szybko do domku:*:twisted:
hahaha dlugo sie tak nie nasmialem :P
@grochos
Najlepsze będzie to co sam wymyślisz skoro jesteś zakochany to głowa powinna coś wykombinować :smile:
Kup jej białko i powiedz skoro kochasz to pakuj ze mną. To was połączy na wieki :twisted:
@grochos
Kup jej białko i powiedz skoro kochasz to pakuj ze mną. To was połączy na wieki :twisted:
jeszcze go przerosnie i bedzie go lała po łbie:evil:
fallenursus
05-02-10, 00:34
grochos, jesli laska z toba wstanie o 4 rano i pujdzie na silownie,kurwa zen sie. a jak nie..no to nei wiem:)
dzbanekzwd
05-02-10, 07:01
Grochos oby ta kobieta była warta Twojego zamulenia się pod pantoflem:smile:
kubakorona nie wiedziałem że jesteś dziewczyną :whistle: clap
kubakorona nie wiedziałem że jesteś dziewczyną :whistle: clap
kazdy to juz dawno wiedzial.... :whistle:
dobrze że nie transwestytą :)
Lepiej być już transwestytą niz pakerem z mała pytą
http://w263.wrzuta.pl/audio/6NKAm29DQvp/05_-_kielecki_jebaka
dziekuje dobranoc slubu nie bedzie!!:twisted:
http://w263.wrzuta.pl/audio/6NKAm29DQvp/05_-_kielecki_jebaka
dziekuje dobranoc slubu nie bedzie!!:twisted:
haha co ty słuchasz xD:twisted:
kazdy szanujacy jebaka w Kielcach musi potrafic to zaspiewac:twisted::evil:
nie zauważyłem że ty z kielc .
Scyzoryk scyzoryk tak na mnie wołają :D
:twisted::twisted::twisted::twisted:
Witam wszystkich stesknionych Panow i oczywiscie Ciebie kuba ;) wrocilem do was na forum z wiadomoscia iz -SIE ZGODZILA:)
PS pozmienialo sie duzo:)))
dobrzeee, buziole geyyku:*
p.s. jestem zazdrosny:(
j.w. gratulejszon :) clap