Zobacz pełną wersję : Zapasy :)
patryk2603
03-02-10, 21:27
Witam, postanowiłem zrobić sobie zapasy na Marzec, prosze o osoby ktore sie naprawde znaja o doradzenie co ostatecznie dołożyć/skreślic z zestawu oraz jak to razem dawkowac...Jakby ktos byl tak mily i napisal mi rozpiske 1 dnia, jak brac te suplementy.... O to one:
Olimp - Vitamin plus 17 zł
DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN IZOLAT 2,270kg 109 zł
OLIMP BCAA Xplode 500g 81 zł
TREC MASS XXL 3 KG 90 zł
Trec NITROBOLON II 550g 65 zł
Aaa i mam diete i cwicze juz sporo czasu, o to sie nie bójcie...
kupiłes juz to co tu wypisales??
patryk2603
03-02-10, 22:05
hmm...wiesz co to jest taki ,,szkic" narazie tego co chcialbym, kupic dlatego tu napisalem, zeby uzyskac jakas porade czy aby czegos nie zmienic i jak to dawkowac...
bcaa nie potrzebne... moze malo nitro bedzie.. jakis no booster by sie przydal tzn. bcaa po cyklu mozesz zapodac
fallenursus
03-02-10, 22:27
Kreta
kolega robi zapasy na miesiac! nie napisal do czego bedzie to uzywal, a Ty twierdzisz ze bcaa zbedne i bedzie mial malo nitro? nitro dawka dzienna 15gr. a bedzie mial 550gr. hmmm?
Patryk - Jak masz diete to nie kupuj gejnera. reszta spoko.
Wlasnie mi sie zdawalo ze wieksza dawka jest ale sie mylilem:errf: sluchaj fallena on tu jest szefem :twisted:
Jeżeli cel to masa - a tak mniemam po gainerze, to nie ejst źle tyle że bym dodał MZB i wiecej krety bo małe nitro nie wystarczy na cykl. Może nawet jakis inny stak np. green magnitude
patryk2603
04-02-10, 16:21
Tak, celem jest masa...dzieki za porady...jeszcze jak by mi ktos mogl napisac jeden dzien jak to brac wszystko razem...
MolderDist
04-02-10, 23:16
Możesz dokopić jakiegoś stacka przedtreningowego, np. no-shotgun
i bcaa xplode zamieniłbym na Bcaa Xtra - korzystniej wychodzi
polecam dołożyć gliceryne - bardzo tania, a przebija arginine :-D
zależy w czym ;p
testowałem dłuższy czas..
i wole arginine
patryk2603
05-02-10, 19:54
Ludziee :pray:
Napiszcie mi ta rozpiske :lol:
fallenursus
05-02-10, 20:27
Witam, postanowiłem zrobić sobie zapasy na Marzec, prosze o osoby ktore sie naprawde znaja o doradzenie co ostatecznie dołożyć/skreślic z zestawu oraz jak to razem dawkowac...Jakby ktos byl tak mily i napisal mi rozpiske 1 dnia, jak brac te suplementy.... O to one:
Olimp - Vitamin plus 17 zł
DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN IZOLAT 2,270kg 109 zł
OLIMP BCAA Xplode 500g 81 zł
TREC MASS XXL 3 KG 90 zł
Trec NITROBOLON II 550g 65 zł
Aaa i mam diete i cwicze juz sporo czasu, o to sie nie bójcie...
bialko do sniadania(watpie ze masz diete ktora utrzymujesz)
nitro przed treningiem
mono po treningu 5g(w dnt tylko mono z rana 5gr)
mass/bcaa po treningu
witaminy tak jak na opakowaniu
patryk2603
05-02-10, 21:32
Czemu w to watpisz?... mam diete chociaz nie az tak rygorystyczna jak przedstawiaja plany diet na tym forum, bo po prostu nie chce mi sie codziennie latac do sklepu i wydawac kupe kasy na najrozniejsze produkty na kazda pore dnia..dlatego tez chce kupic mass xxl ktory jak wiadomo uzupelnia braki w diecie, Dzieki fallen !
MolderDist
05-02-10, 22:12
zależy w czym ;p
Jeżeli chodzi o pompe :-D
nie ma porownania, przestałem brać stacki przedtreningowe itd na 2 tygodnie, zaczałem brać gliceryne
i dla mnie nie ma porownania, albo też możliwość, że na prekursor - arginine byłem już przeczulony
testowałem dłuższy czas..
i wole arginine
Jak brałeś? Przez ile czasu? Ile czasu przed treningiem ile wody itd.
fallenursus
05-02-10, 22:15
Jak brałeś? Przez ile czasu? Ile czasu przed treningiem ile wody itd. masz bana na szukajke?:)
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=22030
MolderDist
06-02-10, 22:10
yy ale co ma ten temat co podałes do mojego pytanie konkretnie do Fehu?
chce wiedzieć jak on konkretnie brał
pozatym ja nie odwiedzam tutaj prawie nic oprócz działu suple, a co musze :-D
yy ale co ma ten temat co podałes do mojego pytanie konkretnie do Fehu?
chce wiedzieć jak on konkretnie brał
pozatym ja nie odwiedzam tutaj prawie nic oprócz działu suple, a co musze :-D
tak jak podał fallen tam jest relacja nie tylko moja.. poczytaj...
przyznaje, że czułem działanie ale jednak jestem bardziej podatny na działanie argininy...
Info czerpałem z s f d więc domyslam się ze Ty tez...
no dobra pompa moze i lepsza ale cos poza tym??
MolderDist
07-02-10, 23:23
ale pompa to bardzo ważne "zjawisko"
można powiedzieć, że niejako kluczowe
na mnie glicerol świetnie podziałał, nawet jakby działał słabiej niż arginina to i tak bym polecał bo jest o wiele tańsza
fallenursus
08-02-10, 05:27
nawet jakby działał słabiej niż arginina to i tak bym polecał bo jest o wiele tańsza
a jakby ActivLab to robil to juz kvrwa mac!:twisted:
MolderDist
08-02-10, 14:27
dokładnie
byłby szał ciał :-D
Fallenursus dobre xD
Nie uważam żeby "pompa" sama w sobie była jakimś mega anabolicznym czynnikiem. Bo po kilku cyklach moge stwierdzic że po mixie AAKG, cytrulina + joha mam super pompe ale efekty cyklu sa takie same jak po samym aakg.
MolderDist
08-02-10, 14:46
oczywiście, że nie jest najważniejsze
ale jest jednym z bardzo ważnych czynników
dlatego niektórzy nawet specjalnie na koniec treningu robią np. 100 przysiadów, gdy robią nogi
100 wyciskań itd.
metoda "21" też powstała w tym celu
wszystko, aby na koniec treningu była max pompa
slim shady
08-02-10, 14:50
gliceryna jest ok, pomogła powrócić mi do dużych ciężarów, dobrze sprawdza się na treningach typowo siłowych, pompa pomimo tego że nie jest wyznacznikiem dobrego treningu jest przydatna.