Zobacz pełną wersję : MASS XXL
Witam was!!!
MAm dylemat cwicze jakies 2 miesiace i nie mam zadnych efektow...:/ nie mam diety bo nie mam na nia kasy...a pozatym nie dalbym rady tak trzymac diety.... Mam 17 lat 188 cm i 72 kg chcialbym wziasc mass xxl czy po spozyciu tego beda wreszcie jakies efekty?? ile trzeba tego zakupic?? czy moj staz jest wystarczajacy aby moc zaczac brac tego gainera??
Z gory dziekuje...prosze was piszcie rozsadnie i jesli nie wiecie to nie zmyslajcie!!!
nie masz na dietę
a masz na gajnera coś tu nie tak
dieta nie jest taka droga jak ci się może wydawać
jak to niemasz efektów jesli cwiczysz 2 miechy o jakie efekty ci chodzi?
takie wkturch widac rozmiar
czy chodzi ci o to ze np niemozesz podnies wiecej ?
co ile wycisakłes na poczatku a ile teraz jak niema róznicy to na siłke chodziłes pogadac
JAKUB KAMYSZ
27-01-07, 18:27
ja chodze 2 miechy na silke niewidac zbytnio efektow chodzi mi o wieksze miesnie ale na sile ide coraz wiecej
masz mase miesniową nie uformowaną i tyle, cwicz tak po kilku miechach zobaczysz ze miesnie sa twarde i coraz większe
pozdro
hej ja was prosze odp na pytanie a nie piszcie o czyms innym!!!
marcinczwa
28-01-07, 07:41
Mates842, dieta nie musi być droga, wystarczy trochę poszukać/pokombinować i nie wychodzi drogo
kase z gainera przeznacz na diete - tak bedzie najlepiej
A jakie są wasze opinie na temat MassXXL 2000g Trec'a? Ile kilogramow masy przychodzi?
Może ktoś odpowie na własnym przykładzie?
Prezydent_1c
02-02-07, 15:51
Bez diety to może ci przyjść 2kg zbędnego fatu ... Oto moja opinia ... Lepiej diete trzyma niż kupuj tego gainera ...
Mass XXL to dobry gainer - łatwo nabierzeż masy . ( kup sobie 3 kg - wychodzi 84 zł .)
Dobrze jak bys robił od czasu do czasu brzuszki :wink:
Dodam tylko tyle , że jest bardzo dobry w smaku ( kiedys miałem bananowy )
A jakie są wasze opinie na temat MassXXL 2000g Trec'a? Ile kilogramow masy przychodzi?
Może ktoś odpowie na własnym przykładzie?
nie opowiem ci tego na własnym przykładzie
ALE czemu 2 kg?? a nie 4,8kg nie magnum 8000 4kg??
hmm czemu-nie kazdemu mass xxl 2kg nie da tego samego przyrostu masy-to jest niby uzupełnienie diety a jak ktos to bedzie żarł bez opamiętania to moze liczyc na oponke xxl :lol:
To nie dla mnie tylko znajomego.
MassXXL stosowany wraz z kreatyną.
MassXXL a Magnum to są dwie bajki przecież...
Ale już po sprawie, zostało zakupione. Zobaczymy jak mu pójdzie:p
horniat_88
29-11-07, 18:44
1. MASS XXL (3 kg):
cena : 95 pln ( za 3 kg )
smak: truskawka 10/10 (mniam )
rozpuszczalność: 10/10 ( wystarczy pare ruchów i wszystko elegancko rozpuszczone )
skład: 10/10 ( wystarczyło ze piłem 2x dziennie i osiagnołem zamierzona wage )
podsumowanie: SUPER BIAŁKO, b.smaczne i łatwo rozpuszczalne,cena ok, super efekt. POLECAM!!!!
2. MAGNUM 8000 (1.6 kg) -> wsumie bardziej weglowodanowa odzywka ale biała tez ma sporo
cena : ok 40 pln (za 1.6 kg)
smak : czekolada 6/10
rozpuszczalność : 3/10 ( trzeba było używać miksera, bo przy szejerze było pełno grudek)
skład: 10/10 ( mniej białka niz w MASS XXL ale za to w skład wchodzi kreatyna)
podsumowanie: dobra odżywka "na początek". Widać efekty. Niska cena. średnio smaczna i słabo rozpuszczalana.