Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Poradźcie mi !:)

RockyBartek
03-02-10, 16:08
Siema wszystkim! Jestem tutaj nowy :) Chciałbym was poprosić o rade : chodzi o to że chce dowalić jednemu cwelowi ale on bierze nitrobolon i cwiczy. Ja też oczywiście ćwiczę mam niecałe 16l w czerwcu kończę, 177cm 68kg klatka:102cm biceps 32cm on ma podobne warunki fizyczne i tez tyle lat co ja nawet ten sam dzień, no ale może być mocniejszy bo bierze a ja nie ;/ Codziennie ćwiczę inne partie mięśni. pon : klata wt: biceps śr:plecy i barki czw:biceps/klata piątek : triceps i przedramię sobota : plecy i barki . Do tego codziennie skakanka pompki brzuszki i walczenie z cieniem z hantlami i rozciąganie nóg żeby wysoko kopać . Może i będzie mocniejszy ale załatwię go szybkością bo on ćwiczy tylko niektóre mięśnie a techniki zero i jak kiedyś się z nim biłem to wolny był .A dlatego chcę mu dowalić bo chodzi po szkole i się bardzo ,,nosi'' i chwali tym że ćwiczy i że bierze i na kolegów się rzuca.Walka może być w każdej chwili jutro albo za tydzień czy za miesiąc niewiadomo . Co radzicie? Czekam na odpowiedzi:) pozdro.

Dominick
03-02-10, 16:15
jak bierze nitrobolon to nie ma na niego rady... :twisted:

RockyBartek
03-02-10, 17:09
Wcale nie powiedziane! Jak on zero techniki ma a ja wiesz też mam pierdolnięcie jestem szybszy od niego ja mu zadam 10 ciosów on 1. Tylko gorzej jak sie jego starzy dowiedza że bierze haha xD i ciekawe jak mu kasy braknie . Wiesz nie sama siła decyduje, można to wywnioskować na pojedynku Adamka z Gołotą . Gołota powinien go zmieść a jak było to wiesz chyba :) pozdro

Bull2
03-02-10, 17:14
mocny temat pozdro

kubaCK
03-02-10, 17:16
poraz kolejny wstawie moj ulubiony obrazek:evil:
http://www.sarkazmy.zafriko.pl/pics/japierdole.jpg

Dominick
03-02-10, 17:16
to zrób tak..
kup 2 nitrobolony i bierz 2 jednocześnie bedzieśż 2x lepszy od niego i jak mu zadasz 10 ciosów to padnie

Tadel
03-02-10, 17:17
W takim wypadku zamiast w jakieś nitrobolony wywalać kasę to weź sobie kur** kup kastet xD

kubaCK
03-02-10, 17:21
W takim wypadku zamiast w jakieś nitrobolony wywalać kasę to weź sobie kur** kup kastet xD

nie podjudzaj go bo kupi i krzywde jeszcze komus zrobi. tym bardziej ze z jego glowa nie jest wszystko wporzadku...

Bull2
03-02-10, 17:26
a tak na serio to przełąm strach , a wygrasz pozdro

Sosna91
03-02-10, 17:36
temat żal.pl

chcesz mu dojebać bo sie nosi, co chces udowodnic? sam cwiczysz treningiem z dupy, katujesz bicepsy który przy wyprowadzaniu ciosów maja tyle co ja do worku ziemniaków. Tricepsów nie cwiczysz, w ogóle znajdz se plan, to ze bierze nitro nie ma nic do rzeczy, smiech normalnie.
co do w ogóle ustawek w tym wieku bo rzadko kiedy ktoś wygrywa ewidentnie, zwykle idzie pare cepów od jendego i drugiego po czym sie powyzywaja i im sie odechce.

moje zdanie na temat takich ludzi nie jest pochlebne chodzisz na silke po to zeby komuś potem dojebać? nie trawie takich ludzi, za pare lat bedziesz na ulicy zaczepiał ludzi badz ten leszcz co chcesz go bic. jak coś robisz rób dla siebie a korzystaj z siły w ostateczności, też moge sie bujać po szkole i co? po co? to jest wlasnie żal takich ludzi, bo ten co rzeczywiscie jest pewny siebie to idzie sobie na lajce z anielskim spokojem bo wie ze malo osób mu zagrozi. ale widać że raczej nie wyróżniasz sie w szkole za bardzo, chodzi o to ze bija sie zwykle Ci słabsi co chcą sie pokazać że nie są takimii ciotami, ktoś kto widać że jest duzo wiekszy od reszty ma takich sytuacji mało ;]

Gangsta Latino
03-02-10, 17:49
Brawo Sosna xD

Ja ćwiczę do siebie, ale jednak motywuje mnie fakt, że kiedyś jak jakiś "paker" podobny do tego tu zaczepi jakiegoś słabiaka to mu spuszcze wpierd bo nie cierpie jak słabszy bije mocniejszego;/

A ty ułóż jakiś porządny plan i pakuj bo 32 cm w bicepsie to ... pfff

ghetto
03-02-10, 20:52
skoro bierze nitrobolon to jedyna Twoja nadzieja w SAA wejdz do dzialu doping i zapytaj panow pomoga Ci napewno wybrac cos odpowiedniego dla Ciebie...

Gangsta Latino
03-02-10, 21:30
skoro bierze nitrobolon to jedyna Twoja nadzieja w SAA wejdz do dzialu doping i zapytaj panow pomoga Ci napewno wybrac cos odpowiedniego dla Ciebie...

Co ty pierdzielisz??!!:evil: On musi zacząć ćwiczyć a nie brać SAA lub nitrobolon... a po drugie jak chce sie z nim lać to niech sie zapisze na jakiś boks czy BJJ itp!!

Kur.a wkur.ia mnie to, że nowi najpierw pytają się jaką odżywkę brać a potem jaki trening;/ Poje.ało was?? W takim tempie to za 5 lat nowi od razu synthol będą brali i spali i będą mysleli ze 50 w bicku im wyrośnie;/

To prawda, że nasz kraj głupieje...

Pozdro:twisted::twisted:

ghetto
03-02-10, 21:33
"To prawda, że nasz kraj głupieje..."

noo noo niektorzy to juz nawet nie wiedza co to ironia :]

Dominick
03-02-10, 21:33
:whistle:nie spinaj sie tak po tym co napisał w 1 poście widać, że sam nie ma za dużo rozumu więc niech kupi nitrobolon i wciąga go nosem może wypełni tą pustke

fallenursus
03-02-10, 21:34
http://i33.tinypic.com/35j9hmf.gif

Gangsta Latino
03-02-10, 21:36
"To prawda, że nasz kraj głupieje..."

noo noo niektorzy to juz nawet nie wiedza co to ironia :]

No właśnie widze że nasz kraj głupieje... potem przez takie ironie niektórzy synthol biorą... jak nie wiesz co napisać to nie pisz nic, a nie wprowadzaj nowych w błąd...

ale co ja sie spinam... to tacy jak ty będą mieli ludzi na sumieniu nie ja
Pzdr

P.S tym bardziej warto nie stosować IRONII w tematach które zakładają ludzie niespełna rozumu:(

Dominick
03-02-10, 21:38
Jesteś bohaterem clap

Gangsta Latino
03-02-10, 21:43
Jesteś bohaterem clap

nie, po prostu wiem, kiedy z kogoś można robić jaja a kiedy nie...

a nie śmieszy mnie to bo kiedyś młodszy kolega mógł sobie zrobić krzywdę bo ktoś "ironicznie" mu doradził, żeby zażył synthol to będzie wielki... i nie wiem jak, ale ktoś mu go dał, ale naszczęście spytał się mnie czy to na pewno zwiększy mu mięśnie...

ghetto
03-02-10, 21:44
No właśnie widze że nasz kraj głupieje... potem przez takie ironie niektórzy synthol biorą... jak nie wiesz co napisać to nie pisz nic, a nie wprowadzaj nowych w błąd...

ale co ja sie spinam... to tacy jak ty będą mieli ludzi na sumieniu nie ja
Pzdr

P.S tym bardziej warto nie stosować IRONII w tematach które zakładają ludzie niespełna rozumu:(

zawsze tak wszystko na powaznie bierzesz? ten temat ogolnie wyglada jak jakas prowokacja...jesli jednak nie to koles z takim pojeciem o temacie jak on watpie zeby gdziekolwiek zdobyl SAA

Gangsta Latino
03-02-10, 21:45
zawsze tak wszystko na powaznie bierzesz? ten temat ogolnie wyglada jak jakas prowokacja...jesli jednak nie to koles z takim pojeciem o temacie jak on watpie zeby gdziekolwiek zdobyl SAA

W tym kraju, każdy głupek może narkotyki zdobyć, więc SAA to też nie problem;]

ghetto
03-02-10, 21:52
W tym kraju, każdy głupek może narkotyki zdobyć, więc SAA to też nie problem;]

chyba nie sadzisz ze ktos sugerujac sie jednym komentarzem siegnie po SAA...zwlaszcza ze jest tutaj setki komentarzy w ktorych doswiadczone osoby pisza na temat tego aby z SAA zaczynac jak najpozniej albo w ogole...

Wiec nie wiem po co ta cala spinka:lol:

to ze Twoj kumpel prawie by sie zabil nie ma tu nic do rzeczy...jak napisze ze moj kumpel zabil sie jak jechal autem bo mu hamulce wysiadly to kazdy kto jezdzi autem ma jechac tak jakby mu mialy zaraz hamulce sie zepsoc?

Gangsta Latino
03-02-10, 22:01
Heh, co ty myślisz, że autor tego tematu czytał coś na tym forum?? Jak by czytał to by takich głupot nie pisał. A właśnie często się zdarza, że po jednym komentarzu facio po to sięgnie... jeszcze jak jest taki "napalony", że może kogoś obić

bibski
03-02-10, 22:08
Zapomnieliście jak młodzi i głupi byliście. Mi też kiedyś w wieku 14 lat starszy kolo nawalił ale podrosłem i się odegrałem ( teraz to nawet jestem jemu wdzięczny bo przez to zacząłem ćwiczyć) bójki zawsze będą tylko że wtedy to nie było pojęcia jako takiego że są jakieś odżywki czy sok .
Do autora tematu nie ruszaj gówna bo ubijesz psa a pójdziesz siedzieć za człowieka weźcie się z kolesiami za niego postraszcie że wpierdol dostanie jak się będzie woził i na pewno wymięknie

ghetto
03-02-10, 22:09
predzej to sam sobie krzywde zrobi :D slyszalem kiedys o takiej sytuacji gdzie koles drugiemu z byka pociagnal tak umiejetnie ze zlamal sobie nos...a ten drugi go uderzyl i wybil palec ile w tym prawdy nie wiem ale z tymi "miszczami" walki moze byc tak samo:D

niestety sa tacy ludzie ktorzy mysla ze jak wyciskaja 120 na klate to sa najlepszymi wojownikami na swiecie:D

Sosna91
03-02-10, 22:40
http://www.youtube.com/watch?v=32lYq0kCwHs uczcie sie od niego.

ghetto
03-02-10, 22:49
Sosna wygladaja jakby nie chcieli z nim walczyc:D tutaj lepsze http://www.youtube.com/watch?v=AtZ_F7Wz7Ko

Sosna91
04-02-10, 16:27
no niby nie chcieli ale zeby w 5ciu stać i nic nie zrobic ;]

RockyBartek
04-02-10, 19:57
Juz nie bierze:) i dostał dzisiaj :) widzę że koledzy zero szacunku dla ,,zielonych" co niektórzy pozdro.

Gangsta Latino
04-02-10, 20:15
dostał od ciebie czy grupki bo to różnica??

ghetto
04-02-10, 20:36
Juz nie bierze:) i dostał dzisiaj :) widzę że koledzy zero szacunku dla ,,zielonych" co niektórzy pozdro.

szacunek maja :D Carlito nie mial szacunku dla Bennego Blanco z bronxu i skonczyl jak skonczyl...

Dominick
04-02-10, 20:36
nie bierze i dlatego dostal... a jak znowu zacznie brac nitrobolon ulala miej sie na bacznosci

poczatkujący
04-02-10, 22:13
O kurwa. Sorki za spam ale po tym co tu przeczytalem musialem cos napisac

RockyBartek
05-02-10, 16:38
nie bierze i dlatego dostal... a jak znowu zacznie brac nitrobolon ulala miej sie na bacznosci

Dominick wiesz nie sama siła decyduje o zwycięstwie :) no odemnie dostał :) pozdro

wojtas fc
05-02-10, 16:50
RockyBartek ale zdajesz sobie sprawę że wszyscy się śmieją z tego co piszesz? czy nie?

D3
05-02-10, 17:03
Dominick wiesz nie sama siła decyduje o zwycięstwie :) no odemnie dostał :) pozdro

jesteś hardkorem.