Zobacz pełną wersję : xpand i poczatkujacy
Czy dla poczatkujacego, ktorym niewatpliwie jestem (2mc cwiczen), jest sens brania xpanda? + moze ostrowia? w bicepsie mam 34 - 34.5 cm
nie ma sensu, napewno za krótki staż na kreatyne i do tego na poczatek xpand tez zly pomysl
bejnar, całkowicie sie zgodze :grin:pozdro
hmm sam masy nie nabiore bo strasznie chudy jestem, a to moze mi pomoc + taka mini dieta, co sadzicie?
to mini diete to 3 posiłki zrob sobie obfite w węglowodany i bialka i zakup Gainerka i będziesz miał jak dieta pełna :PP pozdrawiam
czyli uscislijmy, szczerze odradzacie mi xpanda jako poczatkujacemu, czy dlatego ze nic mi nie da czy dlatego ze moze mi zaszkodzic?? ;p
raczej nic wielkiego ci nie da bo skoro jestes poczatkujacy to wystarczy trening +dieta i wynikki zobaczysz jak sie poprawia
taka jest prawda nie brales wczesniej creatyny ani nic w tym stylu to ja ci radze jka chcesz wziasc xp to radze ci najpierw kup sobie jakas creatyne mono i do tego mass xxl i bedziesz mial efekty a drugi cykl zrob xpandem i bedziesz mial efekty 100% lepsze od tych co byś wziol o tak jako pierwszy cykl i jako poczatkujacy chyba ze chcesz wydac kase w błoto ale nie ma sensu stacic tyle kasy na darmo a efekty będa slabe radze ci creatynke jakas mono slabsza + gainerek i drugi cykl xpand pozdrawiam
taka jest prawda nie brales wczesniej creatyny ani nic w tym stylu to ja ci radze jka chcesz wziasc xp to radze ci najpierw kup sobie jakas creatyne mono i do tego mass xxl i bedziesz mial efekty a drugi cykl zrob xpandem i bedziesz mial efekty 100% lepsze od tych co byś wziol o tak jako pierwszy cykl i jako poczatkujacy chyba ze chcesz wydac kase w błoto ale nie ma sensu stacic tyle kasy na darmo a efekty będa slabe radze ci creatynke jakas mono slabsza + gainerek i drugi cykl xpand pozdrawiam
a moga byc 2 puchy cell pump'a?;d
Xpand Ci nie zaszkodzi, ale lepiej dal Ciebie będzie jeśli weźmiesz go później, tzn. gdy wpadniesz w stagnację. Na początku wszystko powinno iść stosunkowo szybko, dlatego wspomaganie farmakologiczne nie jest potrzebne.
ja ci radze wez sobie na poczatek jakis gainrek i creatyne mono a potem drugi cykl ci radze cell albo xp pozdrawiam