Zobacz pełną wersję : PIerwszy cykl
witam, chcialbym aby ktos mi rozpisal cykla a mianowicie mam 14ml deki greckiej, 10 tescia prop i 10 omy. chce aby wszedl on jak najlepiej, szlyszalem ze lepiej bedzie mieszac tescia z deka, a ome odlozyc do nastepnego razu. Jak dawkowac czy moge walic mixy, co ile dni. z gory dziekuje
fallenursus
02-02-10, 22:15
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
a po drugie masz chooyowy sprzet na pierwszy cykl.
tomaszewiak
02-02-10, 22:26
chyba juz sie pytales na innym forum
Najwieksza głupota stosować taki mix na pierwszy raz!
Na pierwszy cykl sam prop Ci wystarczy. Omke i dece zostaw sobie na przyszłość. Podaj niezbedne info (wage wzrost wiek staż na siłowni) to się odpowiednie dawki dobierze (ale tak czy siak musiałbyś tego propka jeszcze dokupić).
No nie wiadomo czy ma za mało tego propa , pisze że ma 10, może 10 flakonów,
chu... wie, autor zajebiście tajemniczy!
NIE UDZIELAMY PORAD JAK NIE MA ODPOWIEDNIEGO INFO !!!
tomaszewiak
03-02-10, 08:42
na innym forum dostales odp. po hvj znow ten sam temat zakladasz myslisz ze ci calosc ktos rozpisze?
nie wiem po chvj sa te fora kazdy wali spinki podaj to podaj tamto nie wypelnilem,wszystko napisalem na poaczatku, dorwalem na silce instruktora fitness ktory siedzi w koksach ponad 10 lat , widac efekty , rozpisal mi wszytsko w mgnieniu oka nie trzeba bylo sie tyle pie**rdolic jak na tych waszych forach. wysle wam fote za 3 miechy jak ida postepy. nara
fallenursus
03-02-10, 13:00
nie wysylaj
pewnie ten cykl tez brales od instruktora to ci wlepil srodkow...
Stary daj spokuj , gościu od fitnes ma 10 lat doswiadczenia w dopingu nawet jeszcze ma efekty, jeśli ten staf kupiłeś od tego debila od fitnes bo inaczej nazwać go nie mozna to mu podziękuj, jeśli nie od niego to i tak jest debilem skończonym że Ci to rozpisał na pierwszy raz tyle środków wiedza jego na poziomie ZERO! , 90% idzie w kibel bo to normalne w tym stadium, zdrowie sobie zmarnujesz a to samo zrobił byś na środkach za 30% tej kwoty którą wydałeś i za reszte 70% mogłeś uzupełnic dietę na maxa, ale oczywiście od dupy strony zaczynasz.
.
he vold niekoniecznie wiedza na poziomie zero. jesli bral od niego material to po co mial mu sprzedac np samego propa. jak mozna mu rozpisac cykl z 3 srodkow i wiecej papy wpadnie w kieszen... pewnie na 2 cykl ci juz rozpisze hgh z insa.
fallenursus
04-02-10, 14:28
pewnie na 2 cykl ci juz rozpisze hgh z insa.
no to Vold ma racje, payac ma zero wiedzy jak cykl na insie i gh bez t3 rozpisuje:twisted:
Kur...., ale chciał bym widzieć ta rozpiske tego fitnes króla :)