Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PIerwszy cykl

salonek
02-02-10, 22:10
witam, chcialbym aby ktos mi rozpisal cykla a mianowicie mam 14ml deki greckiej, 10 tescia prop i 10 omy. chce aby wszedl on jak najlepiej, szlyszalem ze lepiej bedzie mieszac tescia z deka, a ome odlozyc do nastepnego razu. Jak dawkowac czy moge walic mixy, co ile dni. z gory dziekuje

fallenursus
02-02-10, 22:15
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199

a po drugie masz chooyowy sprzet na pierwszy cykl.

tomaszewiak
02-02-10, 22:26
chyba juz sie pytales na innym forum

vold
02-02-10, 23:20
Najwieksza głupota stosować taki mix na pierwszy raz!

DIABEŁ
03-02-10, 05:30
Na pierwszy cykl sam prop Ci wystarczy. Omke i dece zostaw sobie na przyszłość. Podaj niezbedne info (wage wzrost wiek staż na siłowni) to się odpowiednie dawki dobierze (ale tak czy siak musiałbyś tego propka jeszcze dokupić).

vold
03-02-10, 06:56
No nie wiadomo czy ma za mało tego propa , pisze że ma 10, może 10 flakonów,

chu... wie, autor zajebiście tajemniczy!

NIE UDZIELAMY PORAD JAK NIE MA ODPOWIEDNIEGO INFO !!!

tomaszewiak
03-02-10, 08:42
na innym forum dostales odp. po hvj znow ten sam temat zakladasz myslisz ze ci calosc ktos rozpisze?

salonek
03-02-10, 10:32
nie wiem po chvj sa te fora kazdy wali spinki podaj to podaj tamto nie wypelnilem,wszystko napisalem na poaczatku, dorwalem na silce instruktora fitness ktory siedzi w koksach ponad 10 lat , widac efekty , rozpisal mi wszytsko w mgnieniu oka nie trzeba bylo sie tyle pie**rdolic jak na tych waszych forach. wysle wam fote za 3 miechy jak ida postepy. nara

fallenursus
03-02-10, 13:00
nie wysylaj

ht
03-02-10, 15:48
pewnie ten cykl tez brales od instruktora to ci wlepil srodkow...

vold
04-02-10, 00:34
Stary daj spokuj , gościu od fitnes ma 10 lat doswiadczenia w dopingu nawet jeszcze ma efekty, jeśli ten staf kupiłeś od tego debila od fitnes bo inaczej nazwać go nie mozna to mu podziękuj, jeśli nie od niego to i tak jest debilem skończonym że Ci to rozpisał na pierwszy raz tyle środków wiedza jego na poziomie ZERO! , 90% idzie w kibel bo to normalne w tym stadium, zdrowie sobie zmarnujesz a to samo zrobił byś na środkach za 30% tej kwoty którą wydałeś i za reszte 70% mogłeś uzupełnic dietę na maxa, ale oczywiście od dupy strony zaczynasz.

.

ht
04-02-10, 07:59
he vold niekoniecznie wiedza na poziomie zero. jesli bral od niego material to po co mial mu sprzedac np samego propa. jak mozna mu rozpisac cykl z 3 srodkow i wiecej papy wpadnie w kieszen... pewnie na 2 cykl ci juz rozpisze hgh z insa.

fallenursus
04-02-10, 14:28
pewnie na 2 cykl ci juz rozpisze hgh z insa.

no to Vold ma racje, payac ma zero wiedzy jak cykl na insie i gh bez t3 rozpisuje:twisted:

vold
04-02-10, 14:54
Kur...., ale chciał bym widzieć ta rozpiske tego fitnes króla :)