Zobacz pełną wersję : Dibencozide
http://www.allegro.pl/item880270421_dibencozide_legalne_anaboliki_meta_n ajszybciej.html
Witam chciał bym kupić ten produkt tylko nie wiem czy będą mi potem potrzebne tabletki na odblokowanie proszę o szybką odpowiedz
hehe nie beda Ci potrzebne.
Mastershammer
02-02-10, 17:06
Oskar dla kolegiclap:pray:
To jest za mocne dla Ciebie, ewentualnie 1 kapsułka co 3 dni, 20kg w miesiąc murowane :)
Lurtz: Ten produkt to jedna wielka sciema szkoda tych paru groszy na to.
Co ty gadasz, ja tylko na tym jade :)
Tak a ja na witaminie B12:)
ok spoko a mogę to brać z Kreatyną bo kończę cykl na kreatynie 9 dni mam do końca czy może zrobić sobie przerwę tak na 2 tygodnie i zacząć brać Dibencozide
fallenursus
03-02-10, 15:41
najpierw wypelnij
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
bo nikt wrozka nie jest, a srodek ciezki.
a) półtora roku
b) siła
c) tylko kreatyne brałem dotychczas tylko.
d) Przeciwwskazań nie ma
e) waga 78kg , wiek 19 , wzrost 175
po tym odblok konieczny.. minimum 24 tabsy witaminy C 1 tabletka dziennie
ale ja to tylko 3 tygodnie chce brać tak cykl na stronce był opisany więc teraz to już nie wiem.. to jest potrzebny odblok po trzech tygodniach czy nie hmm?
no to tylko 12 tabsow witaminy C
Nie róbcie sobie jaj z chłopaka! Widzicie, że gruby cykl na sam początek postanowił sobie pier*****ć. Do lekarza po dożylne zastrzyki witaminy C. :twisted: :twisted: :twisted:
Legalne anaboliki... LOL
na Twoim miejscu po pol tabsa bym bral bo ciezko moze z Toba byc...
Uwazaj
no na 1 cykl i juz takie srodki przeciez miesnie porozrywaja mu skore....
To jest za mocne dla Ciebie, ewentualnie 1 kapsułka co 3 dni, 20kg w miesiąc murowane :)
no to może tak jak kolega tutaj radzi żeby brać 1 co 3 dni hm?
Tylko ile wtedy powinien trwać jakiś krótki i efektowny cykl. I czy brać jakąś osłonkę na wątrobę?
tak będzie najlepiej i bierz tylko po obiedzie.. Ja to brałem i po 4 tygodniach biceps taki jak mam na fotce na osłonke ja jadłem kiełbase
Boze nie bierz tego !
Słuchaj ja przesadziłem , to musze wchodzic profilem do szkoły tak mnie rozjebało !
Odblok konieczny !
a) półtora roku
b) siła
d) Przeciwwskazań nie ma
Uuuuu to troche lipa za mały staż treningowy,
wiek za niski , może zaszkodzić, takie sakramencko mocne środki zalecane dopiero w wieku emerytalnym :)
.
no to może tak jak kolega tutaj radzi żeby brać 1 co 3 dni hm?
Tylko ile wtedy powinien trwać jakiś krótki i efektowny cykl. I czy brać jakąś osłonkę na wątrobę?
Jedna co 3 dni może być nawet za dużo, na pierwszy raz lepiej delikatniej, jedna w niedziele po sumie :)
.
no zawsze lepiej tak jak na sucho jechać jak będę brał raz w tygodniu to tez trzeba odblok?
Stary.. jasne, ze trzeba odblok.. ty sobie nie zdajesz sprawy jak mocny jest ten STERYD.
Stosowałem to i wiem czego sie mozna spodziewać.. ten srodek moze zniczyć organizm doszczętnie.. dlatego wazne jest to zebys miał dobra osłonke na watrobe... i tu moge ci poradzic stary sprawdzony sposób.. musisz jeść pół kostki masła 2 godziny przed śniadaniem (to wazne zeby na pusty żołądek szamać) i pół kostki mała 2 godziny po kolacji (na noc), a i nie zapomnij popijać 2 kubkami kawy mocnej (z 6 lyzeczek) bo inaczej bardziesz wygladał jak Greg Valentino (Greg brał 1 tabsa na tydzien bez tych osłonek co ci podałem).
Pozdrawiam i PRZYROSTÓW życzę !.
Stary.. jasne, ze trzeba odblok.. ty sobie nie zdajesz sprawy jak mocny jest ten STERYD.
Stosowałem to i wiem czego sie mozna spodziewać.. ten srodek moze zniczyć organizm doszczętnie.. dlatego wazne jest to zebys miał dobra osłonke na watrobe... i tu moge ci poradzic stary sprawdzony sposób.. musisz jeść pół kostki masła 2 godziny przed śniadaniem (to wazne zeby na pusty żołądek szamać) i pół kostki mała 2 godziny po kolacji (na noc), a i nie zapomnij popijać 2 kubkami kawy mocnej (z 6 lyzeczek) bo inaczej bardziesz wygladał jak Greg Valentino (Greg brał 1 tabsa na tydzien bez tych osłonek co ci podałem).
Pozdrawiam i PRZYROSTÓW życzę !.
taa to jest jedyna opcja, i nie wyniszczy ci sie organizm.
no zawsze lepiej tak jak na sucho jechać jak będę brał raz w tygodniu to tez trzeba odblok?
eee pewnie że lepiej niż na sucho :)
jak będziesz brał po sumie to odbloku nie trzeba, dobrze się pomodlisz i będzie git.
.
Ale koniecznie musisz te tabsy zapijac woda po kotletach sojowych bo inaczej rozj*ebie Cie jak dzika po żołędziach.
poczekaj jeszcze 2 lata zanim to weźmiesz.
syfy też po tym wychodzą czyli działa jak koks.
.................................................. ........................................
hmm to jak to jest takie mocne to może doradzicie coś innego tylko nie kreatyne...
Stary, rozpiskę już masz co i jak brać. Najlepszą rozpiskę dał ci voldemort, jedziesz jego rozpiską góra 6-8tygodni, żebyś nie nabawił się jakieś nieprzyjemnych przypadłości (problemy z sercem, płytki oddech itd.). Mało jest twardzieli tutaj na forum co brało ten środek. Najlepiej jakbyś wszedł w dział Nasze Relacje i zrobił relację z cyklu na tym środku, bo sam jestem ciekaw czy uda Ci się 10kg czystego miecha zyskać.
wlasnie wejdz w dzial nasze relacje i opisuj wyniki, przyrosty itp. robiac ten cykl pomozesz innym. wielu chlopakow na forum chcialo to brac ale jakos konczylo sie zawsze na gadaniu. bierz te tabletki tak jak radzi vold. trzymaj sie wskazowek kolegow i rozjebie Cie napewno ladnie... koniecznie zaloz relacje!!!!!!!!czekamy pozdro
p.s. jak dobrze podziala na Ciebie tez zrobie porzadny cykl na tym....bede sledzil relacje SZEROKOSCI!!!!
ok kupie to i zobaczę jak działa no jak coś się będzie mi dziać po tym to napisze na początek 1 tab na tydzień i tak powoli będę zwiększał dawkę
ok kupie to i zobaczę jak działa no jak coś się będzie mi dziać po tym to napisze na początek 1 tab na tydzień i tak powoli będę zwiększał dawkę
jesteś hardkorem :twisted:
Cały dział doping stoi za tobą i trzyma za ciebie kciuki :smile:
Będę na pewno sledzil ;-)
Chociaż jeden odważył się na coś mocniejszego :)
wstaw zdjecia przed i po cyklu..bedzie kosmiczna roznica..:)
nie zapomnji o witaminie C....
a diete masz?
wielki respect...kiedys myslalem nad takim cyklem ale wymieklem...bede sledzil uwaznie jak to na Ciebie zadziala...
diety nie mam jeszcze muszę zrobić sobie z dwa tygodnie przerwy i zacznę na tym jechać myślę ze by zrobić sobie biceps na początek tak z dwa tygodnie treningu w tym trzy dni w tygodniu na biceps niedziela i poniedziałek wolne
Mastershammer
04-02-10, 22:12
Biceps zrób z klatą tylko klate cztery razy w tygodni
Przy tak mocnym środku to nawet diety nie potrzeba i efekt musi być sakramencki :)
diety nie mam jeszcze muszę zrobić sobie z dwa tygodnie przerwy i zacznę na tym jechać myślę ze by zrobić sobie biceps na początek tak z dwa tygodnie treningu w tym trzy dni w tygodniu na biceps niedziela i poniedziałek wolne
Dobrze główkujesz, jak coś to pytaj się chłopaków z innych działów (dieta, trening), bo możliwe, że tutaj będzie potrzebna super-dieta i ultra-trening. Ale może ja się nie znam i vold ma rację, że diety być nie musi, bo przy takim kozackim środku to klękajcie narody :smile:
gadałem z kumplem który to brał... nie miał diety i ćwiczyl biceps i klatke w poniedziełek i potem 2 tygodnie przerwy i znowu biceps i klatka
5cm w łapie nabrał suchej masy ja od marca kupuje 2 opakowania i jade same kaptury przez 6 tygodni pozdro
fallenursus
05-02-10, 02:16
ja od marca kupuje 2 opakowania i jade same kaptury przez 6 tygodni pozdro
nie rob tego. ja zrobilem jednm opakowaniem. podwuch bedziesz wiekszy a tego nie zniose. u nas ten srodek juz niestety nie legalny bo bym kupil i dopakowal lydki.
zawsze mozemy Cie poratować i wysłać Ci troche tego shitu :-)
Chyba chciałeś napisać GOOD STUFFu.
zwała jak zwał ważne żeby brał :-)
jako osłonkę będę brał to Sylimarol albo Hepatil zobaczę a witamina C to rutinoscorbin
Bardzo dobry wybór osłonek stary :). Zobaczysz jak cię będzie telepało po 2tygodniach
a) półtora roku
b) siła
d) Przeciwwskazań nie ma
Czy moglbys napisac ile wazyles prze poltora roku tj. zanim zaczales chodzic na silownie?
o fuck . ej mozecie sie smiac ale dybencozide megabola zawsze mi tak podkrecalo apetyt ze masakra.
chłopaki róbcie zapasy dybencozide... Rząd pracuje nad ustawą wprowadzenia tego produktu za listę zakazanych środków anabolicznych i będzie sprzedawany jedynie na recepte.
ht, wszyscy mieliśmy Cię za pipe a jednak jesteś hardcorem :)
hahhaha. no kurcze to jeden z moich pierwszych suplementow. nie pamietacie tych rekam w kif. ' 7kg masy w ciagu miesiaca':lol:moze to byl efekt placebo ze zarlem jak glupi. ale z tego co pamietam to mialem po tym ssanie w brzuchu jak cholera.
damiano18x
07-02-10, 14:13
apetyt delikatnie podkreca to fakt...
a tak wogole co ten temat robi w dopingu heheeh powinien ktos to przeniesc albo skasowac..
apetyt delikatnie podkreca to fakt...
a tak wogole co ten temat robi w dopingu heheeh powinien ktos to przeniesc albo skasowac..
Nie znasz się, temat jak najbardziej nadaje się do tego działu. Jak przeczytasz relację z cyklu na tym środku to Ci rura zmięknie :twisted:
damiano18x
07-02-10, 14:39
aha wlasnie mi zmiekla jak przeczytalem to co piszez.... bralem to to wiem jak dziala nie przesadzaj;]
Mastershammer
07-02-10, 14:42
Przeczytaj wszystkie wpisy a zakminisz
aha wlasnie mi zmiekla jak przeczytalem to co piszez.... bralem to to wiem jak dziala nie przesadzaj;]
no comment clapclap
damiano18x
07-02-10, 15:01
nieczytalem calego tematu to moglo mi cas umknac wybaczcie;] napisalem co ja zaowazylem stosujac ten produkt i napewno do dzialu doping nie powinnien trafic...