PDA

Zobacz pełną wersję : Gainer czy Białko ?

Bubex
02-02-10, 14:32
Nan pytanie odnośnie białka i gainera. Mogę kupić gainera olimpu lub białko ostrowi i tu się zastanawiam co będzie lepsze na masę ? Dieta raczej daleka od ideału więc nie wiem.

Bocheno
02-02-10, 14:38
Skoro dieta daleka od ideału to nie będzie 100 % efektu.....w takim razie kup to i to:D

Bubex
02-02-10, 15:03
Skoro dieta daleka od ideału to nie będzie 100 % efektu.....w takim razie kup to i to:D

Heh gdyby był hajs to i dieta by była i all by było ;) Chodzi o to co da lepsze efekty jem dużo ale raczej kanapek itd...

niewula
02-02-10, 15:13
zalezy jakie masz braki w diecie czy weglowodanow czy bialka

Bubex
02-02-10, 15:21
zalezy jakie masz braki w diecie czy weglowodanow czy bialka

Wydaje mi się, że większe braki białka a zresztą bardziej białko potrzebne do budowy mięśni ? A węglowodany to paliwo chyba nie ? Nie wiem nie znam się specjalistą od żywienia nie jestem ;)

Sosna91
02-02-10, 15:39
obojętne co kupisz, i jedno i drugi tylko wypijesz ze smakiem

Bubex
02-02-10, 19:43
obojętne co kupisz, i jedno i drugi tylko wypijesz ze smakiem

Czyli co mówisz, że to nic nie daje. Wypije tylko ze smakiem ? Heh myślałem, że jednak na coś to się zda...

KowalX
02-02-10, 20:13
Czyli co mówisz, że to nic nie daje. Wypije tylko ze smakiem ? Heh myślałem, że jednak na coś to się zda...

Jeśli masz braki to da jak nie to nic nie da.A gainer może pomóc wyhodować w przypadku takiej opcji brzuch.

Młody
02-02-10, 20:56
Bo białko czy gainer to uzupełnienie diety a nie złote napoje na przyrost masy mięśniowej myślisz że będziesz kox bo wypijesz kilka szejków to tak nie działa

Bubex
02-02-10, 21:10
Bo białko czy gainer to uzupełnienie diety a nie złote napoje na przyrost masy mięśniowej myślisz że będziesz kox bo wypijesz kilka szejków to tak nie działa

Heh nie myślę tak... Ale myślę, że przytyje chociaż trochę dzięki temu "złotemu napojowi" jak to ujołeś.

Bubex
02-02-10, 21:12
Jeśli masz braki to da jak nie to nic nie da.A gainer może pomóc wyhodować w przypadku takiej opcji brzuch.

Braki mam na pewno bo diety nie mam jako takiej. Tyje trochę ale myślę właśnie, że dzięki białku będę mógł trochę więcej nabrać masy mięśniowej ;)

KowalX
02-02-10, 21:23
Braki mam na pewno bo diety nie mam jako takiej. Tyje trochę ale myślę właśnie, że dzięki białku będę mógł trochę więcej nabrać masy mięśniowej ;)

jeśli masz jego braki to owszem sucha masa się przyda

mrcinkam
02-02-10, 21:53

mi sie wydaje ze samym bialkiem masy nie zrobisz bo co z tego ze zjesz go maks jak sie nie wchlonie. Do tego potrzebne jest duzo wegląwodanów które pomagaja we wchłonieciu sie białka ja stawiam na gainera

Bubex
02-02-10, 22:04
mi sie wydaje ze samym bialkiem masy nie zrobisz bo co z tego ze zjesz go maks jak sie nie wchlonie. Do tego potrzebne jest duzo wegląwodanów które pomagaja we wchłonieciu sie białka ja stawiam na gainera
No bez przesady, że maks... 2 razy dziennie te białeczko i starczy. Więc już sam nie wiem czy białko czy gainer...

fallenursus
02-02-10, 22:51
tylko te kanapki maja byc takie bo jak nie to i bialko Ci nie pomoze
http://www.deltaspark.net/martysnydeli.com/images/Food/4RoastBeef.jpg

KowalX
02-02-10, 22:58
fallen ,ale walnąłeś rozdzielczość :twisted:

fallenursus
02-02-10, 23:04
niestety niektorym trzeba obrazki pokazac zeby dotarlo

Bubex
03-02-10, 14:05
Heh no ta fota fajna nie zła kanapka ;) No to myślę, że kupie białko będę wpierniczał dużo i powinno coś być z tego. Dzięki all za fatygę i odpisanie.

specjal
03-02-10, 23:46
Smakowicie wygląda ta kanapka:whistle: Co to? Schabik jakiś?:smile:

fallenursus
03-02-10, 23:49
wolowine sie je na mase

know1126
04-02-10, 10:52
na bogato:whistle::smile: