Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pytania o odzywkach

damian9949
02-02-10, 13:25
Mam 15 lat wzrost 178 waga 86kg
Od paru tygodni biore odzywke bialkowa whey gold standard ,suszylem glowe trenerom na silowni zadajac pytania o odzywkach itd.
Wkoncu powiedzieli ze moge brac to i ze nie bede od tego grubszy i bede normalnie rosl...
Moje pytanie brzmi:
Czy moge brac cos jeszcze ale zebym normalnie rosl i nie przytyl?

KowalX
02-02-10, 13:40
Mam 15 lat wzrost 178 waga 86kg
Od paru tygodni biore odzywke bialkowa whey gold standard ,suszylem glowe trenerom na silowni zadajac pytania o odzywkach itd.
Wkoncu powiedzieli ze moge brac to i ze nie bede od tego grubszy i bede normalnie rosl...
Moje pytanie brzmi:
Czy moge brac cos jeszcze ale zebym normalnie rosl i nie przytyl?

Nic nie musisz więcej brać ...
jedz warzywa :]

damian9949
02-02-10, 13:58
naprawde;/
bo chodzi mi o to by przyj*ebac ostro bo za pare miesiecy liceum i kazdy chyba wie o co kaman ;p

specjal
02-02-10, 14:05
Ta odżywka nic ci nie da bez diety. Najpierw ułóż sobie dietę a odżywek używaj jako dopełnienie tejże diety.

damian9949
02-02-10, 14:17
przestrzegam diety ...
nie jem slodyczy jem duzo kurczaka itd... jem o stalych godzinach

Murzyn 42cm
02-02-10, 15:10
w tym wypadku jest tylko jedno wyjscie:idz do sklepu z odzywkami kup 3kg nitrobolonu,potem zalatw sobie metked,do tego jakiegos tescia dorzuc i za 2miesiace bedziesz taki jaki chcesz byc.

a teraz serio! do tego potrzeba czasu,jestes typowa osoba ktora motywuje sie tylko przed wakacjami(plaza)lub zeby laski w lo zobaczyly...nic sie nie zrobi odrazu.Masz jakas diete masz bialko(ja bym je dodawal tylko do potraw typu ryz na slodko+bialeczko)Czasu! i ciezki trening,to jest przepis

specjal
02-02-10, 15:12
Nie chodzi o to żebyś jadł mało słodyczy i dużo kurczaka. Musisz mieć ułożone konkretne posiłki o odpowiedniej ilości białek, węglowodanów i tłuszczy.

KowalX
02-02-10, 20:10
naprawde;/
bo chodzi mi o to by przyj*ebac ostro bo za pare miesiecy liceum i kazdy chyba wie o co kaman ;p

naprawdę...

strongwolf
02-02-10, 20:45
już mnie to powoli wkurwia jak czytam posty takich młodych chcących żreć odżywki

mrcinkam
02-02-10, 21:58
naprawde;/

to przy*eb ostro w sciane i sie opamietaj to nie sport na pół roku a zreszta zebys sie przed wakacjami zrobil to i tak nie bardzo mozliwe wiec;p

damian9949
03-02-10, 14:49
kurwa cwicze od maja zeszlego roku i wiem ze w pol roku nie da sie byc "pakerem" tylko pytam sie czy moge brac cos jeszcze wiec wypierdalaj stad jak nie znasz odpowiedzi

Sosna91
03-02-10, 15:03
ale nadal nie wiem co Ty chcesz osiagnac, to ze idziesz do liceum to nie wiem o co kaman, tam same leszczyki chodza wiec duzy byc nie musisz.

"nie bede grubszy i bede normalnie rosł" hmm nie kminie, a czemu mialbys nie rosnac? jak masz urosnac to urosniesz. a co do wagi to chcesz schudnac czy przytyc? czy zrzucic fat i zlapac 30kg miesnia?

fallenursus
03-02-10, 15:46
kurwa cwicze od maja zeszlego roku i wiem ze w pol roku nie da sie byc "pakerem" i

da sie ale Ty jestes za cienki w uszach

xxmłodyxx
03-02-10, 15:56
da sie ale Ty jestes za cienki w uszach

hehe...

do autora: chodzi ci o to ze jak pójdziesz to boisz sie ze bedą Cie bili? wiem o co chodzi bo tez ide do technikum teraz...ale jak sie jest pipą to odrzywki tego nie zmienią...

mrcinkam
03-02-10, 16:02
kurwa cwicze od maja zeszlego roku i wiem ze w pol roku nie da sie byc "pakerem" tylko pytam sie czy moge brac cos jeszcze wiec wypierdalaj stad jak nie znasz odpowiedzi

pewnie ze mozesz brac cos wiecej kto ci broni ? Odżywki, sterydy jest wszystko dla ludzi ale z glowa, a jak ty chcesz cwiczyc zeby ci panny pod nogi sikaly to spoko, a jak chcesz jasnej odpowiedzi to jasno sprecyzuj pytanie chcesz schudnac, nabrac masy<ktorej i tak masz pod dostatkiem chociaz to pewnie sam fat> okresl sie to dostaniesz odpowiedz

damian9949
03-02-10, 19:31
Jak byście chcieli wiedzieć to chodzę na siłownie już 8 miesięcy i wiem że to nie jest sport na pół roku -.-

damian9949
03-02-10, 19:32
po prostu chce wiedziec czy moge brac cos jeszcze ale zebym normalnie rosl :>

mrcinkam
03-02-10, 20:48
ale co rozumiesz przez normalne rosniecie chodzi ci o to ze niby jak cwiczysz to nie urośniesz? To jest bzdura ile masz urosnąc to tyle urośniesz to jest genetyka mozesz brac odzywki, zacznij moze od monohydrantu kreatyny zrob 2 3 cykle sila podskoczy na bank.

damian9949
03-02-10, 21:40
niee...
Chodzi mi o takie odżywki które nie zaburzą mojego rośnięcia :))

breku
03-02-10, 21:51
niee...
Chodzi mi o takie odżywki które nie zaburzą mojego rośnięcia :))

nie ma odżywek które zaburzają rośnięcie, co najwyżej jak bd robił MC albo przysiady może Ci coś w kręgach jębnać ; ] A tak to odżywki bierz z głową.

Maxi90
03-02-10, 21:54
Rece opadaja...

Nic nie zaburzy twojego "rosniecia"!!Chyba ze zaczniesz smolic faje albo cwiczyc bez odpowiedniej techniki to wtedy przestaniesz rosnac podobno ale tak to nic ci nie bedzie...8 m-cy to calkiem sporo :clap: niektorzy cwicza juz grubo ponad polowe swojego zycia i sie tak tym nie podniecaja...jak chcesz nabrac masy miesniowej to nie odzywka a dieta:uloz sobie prawdziwa diete i cwicz intensywnie...ograniczenie slodyczy i jedzenie samego kuraka nic ci nie da-Jedynie moze ci skrzydla urosna xD oczywiscie taki zarcik

damian9949
03-02-10, 21:59
czy ktos kto sie na tym dobrze zna moze mi podac swoje gg?:)

Maxi90
03-02-10, 22:05
Masakra ale jestes uparty...nikt nic innego Ci nie powie niz to co jest napisane wczesniej wiec nie wiem co ty ejszcze chcesz no ale powodzenia;]

Murzyn 42cm
04-02-10, 12:09
a bez ,,koksu" to sie nie da? ;/jestem w twoim wieku cwicze juz ponad rok a pierwsza odzywke wzialem rowno rok od czasu kiedy zaczalem...
a i tak jak jestes cip** dupy miec nie bedziesz,jak jestes ci** i tak wpier**l dostaniesz,jak jestes cip* to i tak wszyscy bd sie z ciebie smiac... pzdr.

Sosna91
04-02-10, 16:24
juz z tą szamą to mu dajecie spokój bo i tka jej nie ułozy ważne żeby sie chociaz do niej przykładał bo sam nie mialem idealnej nigdy a na początku waga szła systematycznie. co do supli możesz brać to co jest tylko czy jest sens, z dna na dziek bykiem nie bedziesz.

a jeśli chodzi jeszcze o szkole to w liceum same leszczyki ;] a 2 pewności siebie nie da sie nabrać z dnia na dzien.