Zobacz pełną wersję : klucie za dolna czescia mostka
Witam,od 2 dni odczuwam dyskomfort w postaci klucia za dolna czescia mostka.
Uczucie jakby ktos wbijal mi gwozdz, a pojawilo sie to po dosc nietypowej czynnosci -laskotalem i wyglupialem sie z dziewczyna w lozku. napady klucia sa co jakis czas,anasilaja sie jak np sie pochyle w dol,lub wyprostuje, badz jakos zegne.
Wie ktos moze jak z tym sobie poradzic albo co to moze byc?
j0zek przy nerwicy są takie objawy
żebro chrzęstne Ci mogło wypaść ze stawu, albo wyrostek mieczykowaty mostka przestawić. a stało się to przez jakieś uderzenie czy bardziej przez wyginanie? jak się jakoś ostro zgiąłeś to mogło się coś stać z przyczepami wewnetrznych mięśni międzyżebrowych.
Raczej to są nerwobóle, ale mi przechodzą gdzieś po 2 minutach, wystarczy się nie ruszać.
Witam,od 2 dni odczuwam dyskomfort w postaci klucia za dolna czescia mostka.
Uczucie jakby ktos wbijal mi gwozdz, a pojawilo sie to po dosc nietypowej czynnosci -laskotalem i wyglupialem sie z dziewczyna w lozku. napady klucia sa co jakis czas,anasilaja sie jak np sie pochyle w dol,lub wyprostuje, badz jakos zegne.
Wie ktos moze jak z tym sobie poradzic albo co to moze byc?
bez wysiłku też się pojawiają ?
Dołączę się jeśli można. Też czuje ból w mostku ale tylko gdy robie odwrotne pompki.. Czym to jest spowodowane?
tzn nie zworcilem nawet uwagi na to czy sie uderzylem czy wygiolem ale mozliwe ze cos z ta chrzastka.
Dzisiaj juz jest lepiej - ardzo rzadko czulem dyskomfort,mysle ze powinno przejsc niedlugo:)
Sorry że odkopie miałem to samo jakieś 4-5 miesięcy temu jak na WF robilem przy drabinki pompki ale plecami do dołu, byłem u rodzinnego ale powiedział że powinno przejść no i przeszło po tygodniu. Nie mogłem robić gwałtownych ruchów, obkręcać się.
no juz mi przeszlo ;) teraz to czuje czasem tak jakby serce zamiast mi bic to tak lekko laskotalo nie wiem o co chodzi ^^ :D
prostuj sie chłopie . to od kręgosłupa !!